mindeee

Del DNS

Rekomenduojami pranešimai

Start>Control Panel>Network Connections>Local Area Connection>Support>Details

Arba

Start>Connect To>Show All Connections>Support>Details

Arba

start>run>cmd>ipconfig /all

Bent pas mane taip :)

Redagavo baikas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

tai kad ten dns neparasyta yra ip adress, subnesk o prie dns neparasyta jokio ip

DNS yra domenu vardu serveris.

Siek tiek teorijos:

Kompiuteriai, serveriai yra sujungti i dideli tinkla, vardu "internetas". Tam, kad kompiuteriai, ivairus tarptinkliniai mazgai vienas kita atpazintu, kiekvienam (labai supaprastinai aiskinant) yra suteikiamas pavadinimas. Jo pavadinimas yra tai ka tu rasai "ip adress". Kiekvienas kompiuteris turi savo IP (internet protocol) adresa. Tam, kad geletum prisijungti prie norimo serverio, interneto svetaines reikia ivesti to kompo IP adresa. Tai yra labai nepatogu, nes tenka isiminti bereiksmi skaiciu kratini. Pvz., jei nori prisijungti prie www.playmanija.net turi suvesti: 87.247.113.23. Tam, kad nereiktu isminti skaiciu yra sukurti vadinamieji domenai - raidiniai pavadinimai. Kai tu parasai www.playmanija.net, tavo kompiuteris visu pirma kreipiasi i DNS serveri, kuris pasako, kad tau reikia eiti siuo adresu:87.247.113.23.

Kur gauti ta DNS?

kreiptis i savo interneto tiekeja, kad jis pasakytu koki naudoja arba ivesti koki nors kita:

http://pagalba.zebra.lt/jungimosi_prie_int...guracija/win_xp

http://www.erdves.lt/?lt=1185945328

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kodel kai as ivedu savo dns serverius man vistiek raso failed prie dns

?

kodel?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kodel kai as ivedu savo dns serverius man vistiek raso failed prie dns

?

kodel?

man ir tas pats ir nezinau ka daryt :P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As pasijunges per dvi plokstes ir pas mane viskas padaryta automatic. Gali pabandyt ,bet pas tave per routeri pajungta tai nzn ... Bent jau as vedziojau visokias nesamones pirmiausia , o paskui padariau automatic ir suveike kaip niekas :P .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bet tai pas mane satelos netas ir rodo 3 DNS ir wisi skirtingi...bandziau wisokius wariantus ir nieko... FAILED raso

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As pasijunges per dvi plokstes ir pas mane viskas padaryta automatic. Gali pabandyt ,bet pas tave per routeri pajungta tai nzn ... Bent jau as vedziojau visokias nesamones pirmiausia , o paskui padariau automatic ir suveike kaip niekas :D .

Jei padaryta "automatic", tai prisijungimo prie routerio arba access pointo metu yra nuskaitomi DNS serverio duomenys is routerio ar access pointo. Tokiu budu galutiniam vartotojui nieko nereikia daryti ir viskas veikia automatiskai. Tam reikia, kad tinklo konfiguravimo metu DNS serveriai butu ivesti i atitinkamas routerio ar AP vietas, bei ijungtas DHCP palaikymas.

bet tai pas mane satelos netas ir rodo 3 DNS ir wisi skirtingi...bandziau wisokius wariantus ir nieko... FAILED raso

1) kreiptis i "satela" ir ten aiskinitis

2) aprasyti savo tinkla, nustatymus (slpatazodziai nereikalingti), jei imanoma - logus. Tada informacija gausi sioje temoje

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.