pitekantropas

nfs prostreet paleidimas

Rekomenduojami pranešimai

Sweiki. Turiu PSP 3.52 m33. Parsisiunciau is torrent.lt NEED FOR SPEED PROSTREET. Failas buvo .iso tipo ir jis uzeme 1,4 gb. Kai ijungiu viskas buna normaliai ten nuskipinu ta reklamini filmuka ir tada buna loading ir taip ir pasilieka. Pamaniau kad blogas zaidimo failas parsisiunciau ta pati zaidima is minimova torrentu taip pat .iso tik jis uzeme apie 800 mb. Viskas buna taip pat - uzstringa ant loading. Bandziau ta pati faila ant psp slim 3.71 m33 - viskas puikiai veikia. Tai noreciau uzduoti klausima jums zinovams kodel ant mano psp sis zaidimas pastringa ir ka man daryti kad pasileistu? P.S. mano psp fat. LAUKSIU ATSAKYMU. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sweiki. Turiu PSP 3.52 m33. Parsisiunciau is torrent.lt NEED FOR SPEED PROSTREET. Failas buvo .iso tipo ir jis uzeme 1,4 gb. Kai ijungiu viskas buna normaliai ten nuskipinu ta reklamini filmuka ir tada buna loading ir taip ir pasilieka. Pamaniau kad blogas zaidimo failas parsisiunciau ta pati zaidima is minimova torrentu taip pat .iso tik jis uzeme apie 800 mb. Viskas buna taip pat - uzstringa ant loading. Bandziau ta pati faila ant psp slim 3.71 m33 - viskas puikiai veikia. Tai noreciau uzduoti klausima jums zinovams kodel ant mano psp sis zaidimas pastringa ir ka man daryti kad pasileistu? P.S. mano psp fat. LAUKSIU ATSAKYMU. :)

tu katik atsakei i savo klausima ir to nesupratai???nu gi versija per sena pas tave!!atsinaujink

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.