slc

Fighting žaidimas ant XBOX 360

Rekomenduojami pranešimai

Sugalvojau parsisiust koki fighting zaidima ant mano x360 ir nezinau ka siust. As renkuosi is situ variantu: Soulcalibur IV, Dead or Alive 4, Virtua Fighter 5 Online, Def Jam: Icon, Fight Night Round 3. Ka pasiulytumet? Kuriuos esat zaide, kokios nuomones? Man kazkaip labiau patinka dead or alive 4 ir fight night round 3. Laukiu nuomoniu.

Redagavo slc

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

DOA4 tikrai demesio vertas fighting geimas, ta pati galiu pasakyt apie soul calibur ir virtua fighter.fight night round nezaidziau, o def jam icon grynas sh mano nuomone...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Rekomenduoju Fight Night 3, nezaidziau ant X360, bet zaidziau ant PS2, ziauriai geras (bent jau man), tai man belieka tik isivaizduoti kaip turi atrodyti ant xbox360 ;) Tikrai geras game :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sugalvojau parsisiust koki fighting zaidima ant mano x360 ir nezinau ka siust. As renkuosi is situ variantu: Soulcalibur IV, Dead or Alive 4, Virtua Fighter 5 Online, Def Jam: Icon, Fight Night Round 3. Ka pasiulytumet? Kuriuos esat zaide, kokios nuomones? Man kazkaip labiau patinka dead or alive 4 ir fight night round 3. Laukiu nuomoniu.

Def jam:icon! pats geriausias,prasau pasakyk is kur man ji parsisiusti,ziauriai noriu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Def jam:icon! pats geriausias,prasau pasakyk is kur man ji parsisiusti,ziauriai noriu.

Kažin, ar berasi kur, senas žaidimas. Šiaip tai galiu parduot, 10 Lt, vis tiek nežaidžiu...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As siulau Fight Night round 3.

Su draugais kompanijoje pavaryti smagu ir RAW vs Smackdouwn'a...

Bet siaip buvo zadeta siu metu pabaigoje, o dabar ktu metu pirmojoje puseje, geriausias fighting game's - UFC undisputed. Jei jau taip sios temos autorius taupo DVD tai siulau palaukti to geimo :thumbsup4:

Na zinoma soul calibour 4 - labai visu liaupsinamas, taciau jei megsti realistiskas kovas, o ne su kardais ir pagaliukais rinkis - FNR3

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kažkoks lėtas tas Def Jam Icon. Reikės kada pasirūpint sau Sould Calibur 4 nes atsiliepimai neblogi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Def Jam ICON mano pastebetas minusas - tie nesamoningi sproginejimai aplink...

Def Jam ICON mano pastebetas pliusas - ispudinga grafika ir netgi nukritus matoma poto striukes iplyshimai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.