FeatFest

Patarkit del cipo.

Rekomenduojami pranešimai

Ar galit patarti koki cipa pirkti,man tereikia kad su tuo cipu galeciau zaisti neorginalius perrasytus zaidimus ziureti paveiksliukus ir ziureti filmus.Tik tiek man tereikia ir kad aisku ilgai tarnautu :) is anksto aciu :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na as tai mokejau 150lt uz neorginalu matrix infinity cipa :) tai manau be 150lt neapseisi, jei nori geresni cipa isimest :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tu cipa gal ir isigytum uz tokia kaina, bet isidet kartu neiseitu. Nebent pats detumeis. Patarciau Modbo cipa pirkt. Jei imi su idejimu tai investuok daugiau.. Nepamirsk, skupas moka 2 sykius..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gaila B)

P.S iskarto nepykit kad nei i tema,bet gal yra kitokiu kur galeciau zaisti ant ps 2 savo perrasytus zaidimus be cipinimo ??

Redagavo zitys

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai zytis siusk i kauna pas edma cipuot, per autobusu siuntu skyriu nusiusi 10lt nusiuntimas 10lt parsiuntimas, per savaite padarytu tau ji. Yra jo visi kontaktai playmanijoje.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gobsus moka du kart.taip buvo man.kentejau kol truko kantrybe ir pasistaciau modbo.tad nepagailek pinigu nomaliam cipui.nes tokia chaltura kokia as turejau... (gal jau tokiu nebebruka)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.