triple9

PSP Skype

Rekomenduojami pranešimai

As turiu Psp slima , ir noreciou suzinot , ar yra ausines su mikrofonu , kad tiktu psp , jeigu taip tai galit dot nuoroda . Buciou dekingas! ;)

Redagavo prodigy272

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

O kodėl man skype kai paleidžiu kontaktu nerodo o draugui rodo. Sakė draugas per kažkur kitur leist bet nežinau per kur . :thumbsup4:

O galima iš viso rašinėtis?

Ne negalima. Galima tik šnekėt, o šnekėt galima tik nusipirkus spec. mikrafona kuris tinka pir PSP.

Redagavo easas21

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kodėl man skype kai paleidžiu kontaktu nerodo o draugui rodo. Sakė draugas per kažkur kitur leist bet nežinau per kur . :thumbsup4:

Todel, kad turi daugiau negu 150 kontaktu skypes profilyje.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Atsakysiu į keletą šioje temoje užduotų neatsakytų klausimų.

Visų pirma norėčiau pataisyti, kad Skype yra ne tik ant Slim, bet ir ant Brite(3000) versijos (wow, geras čia tai unreal, ane(?) niekas matyt nežinojo, ai whatever). Na bet šioje temoje pagrindinis kablys yra Slim, tad į Brite nelysim.

Kitas klausimas buvo "kam toks Skype reikalingas" (reakcija į tai, kad per PSP Skype negalima susirašinėt, tik skambint). Na gal ir trūkumas, bet jeigu tu privalumu pavadintum Skype ant PSP, kai PSP turi tokią patogią klaviatūrą, tai aš tyliu.

Ausinės aš manyčiau tiktų ir pačios paprasčiausios, kurias gali rasti RIMI. Nes juk jose yra ir ausys, ir mikrofonas. Tad jei PSP palaiko paprastas ausines tai su mikriafu irgi turėtų, ar ne? pataisykit jei klystu.

O kas dėl kontaktų - tai atmesk tu tuos 200, abejoju ar iš tų 350 bent jau su 20 susirašinėji ;)

Redagavo MantasST

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

As prisimenu kai skype bandziau pasijunkt, raso, kad pardaug kontaktu, maximalus kontaktu skaicius 150. Gerai kad pas mane vos daugiau negu 150 kontaktu buvo, nes trint tai atsibostu ;)
Redagavo NotRanked

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kad pas mane vos 50 tesiekia tu kontaktu ;)

Eini Network->Skype->Sign In->Contacts. Ir turi rodyt, jei nerodo bandyk FW atsinaujint.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.