triple9

PSP Skype

Rekomenduojami pranešimai

krc, nusipirkau psp slim 3.70 m33 (jei neklystu) ir nors ir slim bet jame skype ner... kame cia reikalas?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

neatsinaujink i 3.90 nes tai yra ofw atsinaujink i 3.90m33 o poto jei noresi dar i 3.90m33-2 :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

neatsinaujink i 3.90 nes tai yra ofw atsinaujink i 3.90m33 o poto jei noresi dar i 3.90m33-2 :D

o tada nereikes per naujo flashint?

aj m33 ir reiskia kad nuflashintas... (doh)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o tada nereikes per naujo flashint?

aj m33 ir reiskia kad nuflashintas... (doh)

jei updeitinsi i 3.90m33 nereikes 'flashinti' dar karta,,, :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jei updeitinsi i 3.90m33 nereikes 'flashinti' dar karta,,, :D

aciu uz pagalba :D gali rakint tema jau...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na ir kaip tas skypas. Truputį apžvelgit. Nes aš esu dėl šios, ir TVout priežasties nusivylęs savo Phat'u (aišku 1,50 kernel yra nepakeičiamas feature'as ant fato yay :D). Gaila kad tų RAMų ant fato trūksta...

O štai tas Go!Messenger nelabai traukia, nes niekas iš pažystamų neturi PSP, nebent čia forumiečiai.. Naudos iš jo maža, o Skype gi naudoja 99% populiacijos :D

Na bet visviena finaliausiai jei sėdi namie - sėdi prie PC, o išėjęs į lauką mažai kur gausi internetą. Vos vos ne kur.. o ZEBRA visuose spotuose yra kažkaip apmokestinta, reik accounto, neišleidžia toliau iš zebros saito. Useless. Reikia PSP'iui GSM'o, oj reikia... :D Ok, čia jau postringauju :D

Redagavo Mindauxx

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na ir kaip tas skypas. Truputį apžvelgit. Nes aš esu dėl šios, ir TVout priežasties nusivylęs savo Phat'u (aišku 1,50 kernel yra nepakeičiamas feature'as ant fato yay :D). Gaila kad tų RAMų ant fato trūksta...

O štai tas Go!Messenger nelabai traukia, nes niekas iš pažystamų neturi PSP, nebent čia forumiečiai.. Naudos iš jo maža, o Skype gi naudoja 99% populiacijos :D

Na bet visviena finaliausiai jei sėdi namie - sėdi prie PC, o išėjęs į lauką mažai kur gausi internetą. Vos vos ne kur.. o ZEBRA visuose spotuose yra kažkaip apmokestinta, reik accounto, neišleidžia toliau iš zebros saito. Useless. Reikia PSP'iui GSM'o, oj reikia... ;) Ok, čia jau postringauju :D

Pasinaudok search yra kažkurioje vietoje aprašytas jis ir mūsų įspudžiai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pasinaudok search yra kažkurioje vietoje aprašytas jis ir mūsų įspudžiai

Daug įspūdžių šitam forume prirašyta, kad net neužteko galios kompui visus surenderinti: http://www.playmanija.net/forumas/index.ph...ic=4263&hl=

Jau antrą kartą matau iš taves priešpriešą, ir nesuprantu už ką. Pats esu kito forumo administratorius ir forumų taisykles ir etiką žinau. Pasieškojau tų tariamų skypo įspūdžių prieš rašydamas šitai, bet neradau. Ačiū vėl.

Redagavo Mindauxx

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na tas skype tai nieko vertas bo ten tik skambint gali ir nera chato :D

O va go messenger tai jega. Ten gali ir su pc vartotojais sneket ir su psp. Tik reikia programele atsisiust ant pc ir psio :D:D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

isirasiau 3.90 m33 ir ner skype ;) nors ir slimas, susinervinau, atsisiunciau m33-2 galvojau gal kox sh buvo ant paprasto m33 bet ir ant m33-2 nebuvo skype ;) pas mane slimas... aj beje ir go massanger nera ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

isirasiau 3.90 m33 ir ner skype :) nors ir slimas, susinervinau, atsisiunciau m33-2 galvojau gal kox sh buvo ant paprasto m33 bet ir ant m33-2 nebuvo skype :) pas mane slimas... aj beje ir go massanger nera :)

Ant psp meniu paskutineje skiltyje paieskok (Internet)

Redagavo Pihas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ant psp meniu paskutineje skiltyje paieskok (Internet)

ieskojau visur, per youtube net pasiziurejau kur turi but... bet ten nera... yra tik radijas...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ieskojau visur, per youtube net pasiziurejau kur turi but... bet ten nera... yra tik radijas...

Neįsižeisk, bet kažkoks kreivas pas tave PSP arba tavo rankos, toks jausmas, kad pas tave nieko išvis nėra.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na as pats nenutuokiu kas tam psp yra, o rankas tai as auksines turiu jei supranti apie ka as :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.