grazhve

Kazkas nutiko xboxui 360 premium..

Rekomenduojami pranešimai

Yra skirtumas kazi kur tu gulesi ar stovesi, jei as tau uzkimsiu nosi ir burna, ir tu negalesi kvepuot ?

o tai kam tada kojeles padarytos ir horiz. ir vert. ne del grozio matyt?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

o tai kam tada kojeles padarytos ir horiz. ir vert. ne del grozio matyt?

Padarytos, kad neslidinetu boxas ir tvirciau laikytusi tose padetyse. Manai pastacius vertikaliai per tuos, kiek ten.. kokius 2mm gerai ora pasiima boxas ? I don't think so.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Padarytos, kad neslidinetu boxas ir tvirciau laikytusi tose padetyse. Manai pastacius vertikaliai per tuos, kiek ten.. kokius 2mm gerai ora pasiima boxas ? I don't think so.

nu tai tu vistiek neatsakei kam jos padarytos vertikaliai, reiskia irgi gali taip laikyti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu tai tu vistiek neatsakei kam jos padarytos vertikaliai, reiskia irgi gali taip laikyti

Tai jo jo, as nesakau, kad negali laikyt, bet laikysi manau daugumoj variantu iki RROD ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai jo jo, as nesakau, kad negali laikyt, bet laikysi manau daugumoj variantu iki RROD ;)

tai tu nori pasakyti kad miicrosoft kurejai yra tokie tupi kad padare tas kojeles specialiai

kad zmones taip juos laikancius pasigautu rrod, I DON'T THINK SO

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai tu nori pasakyti kad miicrosoft kurejai yra tokie tupi kad padare tas kojeles specialiai

Paskaicius cia temas zmoniu, tai man toks vaizdas ir yra, kad padare jas RROD'ui ;) Aisku, gal po savaites laikymo nieko nebus, bet poto..Na mano reikalas mazas, darykit ka norit, jusu boxai ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Šiaip apačioj skylių irgi yra, pačekink xboxą, ir pakelt tikrai nėra blogai.

Taip, yra. Nesakau, kad pakelt yra blogai, bet kam to reikia, jei galines dalies isiurbiamo oro pilnai uztenka. Net mano PC jauciu gauna maziau sviezio oro ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tu čia tikriausiai pasakei ir pats nepatikėjai, jeigu jie nebūtų tūpi, tai jie būtų padarę normalią konsolę, kuri neturėtų jokių RROD'ų. Kad jie ten tas gumytes uždėjo tai dar nereiškia, kad taip laikyti reikia, bet aš ir nesakau, kad negalima, nes nežinau, bet jei kiti žmonės sako manau žino ir manau gal ir tiesa, nes tikrai mažas tarpas būna.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tu čia tikriausiai pasakei ir pats nepatikėjai, jeigu jie nebūtų tūpi, tai jie būtų padarę normalią konsolę, kuri neturėtų jokių RROD'ų. Kad jie ten tas gumytes uždėjo tai dar nereiškia, kad taip laikyti reikia, bet aš ir nesakau, kad negalima, nes nežinau, bet jei kiti žmonės sako manau žino ir manau gal ir tiesa, nes tikrai mažas tarpas būna.

nu kaip ir jo niekas nera tobulas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.