zaliadrugys

Xbox žaidimu įrašymas, kad veiktu ant 360

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, labai norėjau pabandyti kelis xbox senus gerus žaidimus.. Atsisiūnčiau įsirašiau į paprasta dvd.. Įdėjau diska ,atnaujino konsole ir tada kai vėl bandau paleisti parodo ta xbox logotipa ir meta lentele su tuo kodu

X: 5829.0 B: 1884.0 .. Tai gal aš kažka blogai darau.. Labai dėkingas būsiu , kas padėtu.. Bėja xbox 360 atrištas..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Xbox žaidimai turi buti perdaryti ir rašomi i double layer diskus arba turi buti cipuota konsole arba xtreme firmware irasytas tas senas tada perdarai image ir rasai i paprasta dvd ir veikia.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Xbox žaidimai turi buti perdaryti ir rašomi i double layer diskus arba turi buti cipuota konsole arba xtreme firmware irasytas tas senas tada perdarai image ir rasai i paprasta dvd ir veikia.

Tai taip išeina, kad rašyti į paprastus dvd galima tik tuo atvėju jei konsole cipuota arba įrašyta xtreme firmware, o visais kitais atvėjais reikia rašyti paprastai kaip ir xbox 360 žaidimus į DL diskus..?

Pas mane tikrai necipuota, o koks flashinimas aš net nežinau.. Tai jei pas mane ne xtreme tai žaidimai įrašyti į paprasta dvd niekaip nepaleis..?

Dėkui labai už pagalba..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.