KingRun

xbox cooleris

Rekomenduojami pranešimai

cia netycia uzejau ir uztikau CIA , bet nzn uz tokia kaina ar isvis yra nauda is jo ir esu girdejas kad banina ant live jei uztinka naudojant coolerius (nezinau del ko) butu gerai suzinoti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

cia netycia uzejau ir uztikau CIA , bet nzn uz tokia kaina ar isvis yra nauda is jo ir esu girdejas kad banina ant live jei uztinka naudojant coolerius (nezinau del ko) butu gerai suzinoti

tu supanti ka parasei?banina ant live jei cooleri naudoji?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Banina live ? :lol::) Jei taip butu, niekas neturetu to x360 nes tik galvotu kad microsoft'as tik del pinigu ir gyvena :) Niekas nieko nebanina. Bet colleris naudoja xbox'o energija. O tai gali suteikt RROD, na bet seip man taip nebuvo, tai ir isitikines neesu, tik girdejau is kitu zmoniu kai kurie sitam forume apie tai snekejo ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

M$ it seems will now ban you from Xbox live if you have modded your console in ANY way. Reports are coming in that so users have been banned for 12v modding there fans to high speed to improve the system heat issues often arising in Xbox 360’s. Come on M$ this is pathetic!

Also it seems that some users have been unbanned for unkown reasons. It seems there is a flaw in M$’s bann system where users with unmodifoed Xbox 360’s are banned. And otehr with modded untis aren’t. Its a real mess….

Skamba durnai bet taip yra...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pfff, va cia tai geras... Durnai MS daro, tik sau neslove uzsitrauks db su tokiom nesamonem.

koks jiem skirtumas, juk vistiek konsole jo yra, ka nori zmogus ta ir daro su ja.

Bet anyway, kaip MS'as pamatys kad as ji uzmodines?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

LOL!!!! "banina uz coolerius" cia savaites perlas ^_^, ka toliau pasaskysi, uz dazytus boxus nebanina?...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O tu ji pats perskaityk

users have been banned for 12v modding there fans to high speed

o tai nesusyje su prijungiamu cooleriu, antra, nera JOKIOS sistemos kuri LIVE parodytu kokiu greiciu sukasi tavo konsoles cooleris ir dar kiek naudoja energijos, cirkas. Konsole tu nusipirkai o ne nuomoji, taigi tai tavo daiktas ir tu gali daryti su juo ka nori, o live yra skirtis tinkliniam zaidimui o ne zmoniu sekimui. Redagavo SoulReaver

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O tu ji pats perskaityk

o tai nesusyje su prijungiamu cooleriu, antra, nera JOKIOS sistemos kuri LIVE parodytu kokiu greiciu sukasi tavo konsoles cooleris ir dar kiek naudoja energijos, cirkas. Konsole tu nusipirkai o ne nuomoji, taigi tai tavo daiktas ir tu gali daryti su juo ka nori, o live yra skirtis tinkliniam zaidimui o ne zmoniu sekimui.

A fan mod would be reasonably easy to detect, as voltage metering is something standard in all bios for the past 10 or so years.

Debilizmas, bet taip jau yra...

http://www.xbox-scene.com/xbox1data/sep/EE...EFkJwVSJWAg.php

back on topic: apie papildomo coolerio prijungima pasakyta nieko nebuvo (arba as praleidau tai) tai gali jungtis, bet kad papildomas kruvis nepakenktu boxui... neesu meistras todel tiksliai nzn kjp tai paveiks tavo x-deze) bet bano gaut tikrai neturetum)

Redagavo hellriser113

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mane analogiskas cooleris ant boxo nusipirkau is bms.Ispudziai tokie biski saltesnis boxas ir nepatogus jo ijungimas bet jei uzdedi toki cooleri reik boxa guldyt kas man irgi yra nepatogu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Galvoju dabar gal ir man reikia pasiimti, velnias čia žino ar tikrai jau padeda jam būti vėsesniam, nes pas mane tas senesnis modelis.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Nu pas mane buvo senesnis modelis ir ka gavau rrod ;) pagamintas buvo 2006-10-15 atrodo nors ir naudojau ta cooleri papildoma, nu ka nuveziau pas meistra sako tokie cooleriai mazai ka padeda, tada man sutvarke rrod ir ispjove virsuje xbox'o skyle (xbox desinejam priekiniam kampe, nu ir ka jau puse metu tas xbox veikia kuo puikiausiai ir galas buna beveik saltas. ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Nu pas mane buvo senesnis modelis ir ka gavau rrod :) pagamintas buvo 2006-10-15 atrodo nors ir naudojau ta cooleri papildoma, nu ka nuveziau pas meistra sako tokie cooleriai mazai ka padeda, tada man sutvarke rrod ir ispjove virsuje xbox'o skyle (xbox desinejam priekiniam kampe, nu ir ka jau puse metu tas xbox veikia kuo puikiausiai ir galas buna beveik saltas. :)

turiu ir as toky cooleri... pliusas tas kad pats boxas biskiuka saltesnis po 6 valandu loshimo nei be coolerio. bet skirtumas labai mazas... neverta pirkti. taip pat ne is vieno zmogaus girdejau kad tie cooleriai nieko gero neduoda dar gal net ir pablogina...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Istikruju nieko gero is tu papildomu cooleriu tik pinigu metymas,nes seip tie galiniai ausintuvai dalinai blokuoja isejima oro ir gali perdegti tie orginalus ausintuvai ...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.