mirkaLRS

problema su dualshocko vibravimu

Rekomenduojami pranešimai

Isigijau nenauja Ps2 (aisku kaip visomet apmove bet tiek to :D ) ne chipotas su originaliu zaidimu Ghost hunter. Viskas kaip ir normaliai dvd filmus rodo. zaidimas isijungia vairalazde kaip ir veikia, bet kai ijungiau zaidima buvo intro ir vienu momentu isijunge pause, maniau pats ijungiau tai paspaudziau X, zaidimas isijunge bet iskart vel pauze ir taip visa laika, poto netycia option isjungiau vibravima ir viskas ciki piki zaidiu be problemu ijungiu vibravima pause kai reikia vibroti bent jau taip manau nes normaliai kaip ir zaidzia bet kaip kritinis momentas pause jungiasi( turbut kad ne issigasciau :D )

Gal paskanors, jau buvo taip atsitike? Ka daret? kiek kainavo remontas?

:D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

nu man v tokia situacija budavo:losiu nfs undenground,pyst pauze ysijungia,nu isjungu pauze vel losi,oba ir vel pauze ysijungia,galvoju:KAS CIA PER?!!! ir man taip daznai budavo,bet tik losiant nfs undenground

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man budawo kai smackdown vs raw 06 losdawao pyst losiu losiu pauze nu isjungiu poto po 1min vel nu isjungiu poto wel, galwoju ka cia padarius isjungiau vibro, viskas ok, bet poto pats pasitaise ir su vibro

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu rimtai, su senuoju joystick'u ir man per SvR pauzindavosi, bet pakeičiau joystick'ą ir pamiršau problemą. Išjungus vibro "atgaivinsiu" senasi joystick'ą. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.