egida

Prototype

Rekomenduojami pranešimai

:)

na taip zaidimas nera visiskai isbaigtas bet ji zaist galima ir jis gan smagus. tik nelabai patinka kad visalaika toks overpowered esi grafikoskaip nupiesti zmones nepeikti nes vienu metu ju buna ekrane DAUGYBE ir todel neimanoma visu graziai surenderint

bet stai kaip sakau zaidimas nera visiskai isbaigtas taigi duodu jam 8/10 smagu pasitaskyt bet nieko ispudingo perdaug

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Labai puikus žaidimas. Vienas iš geriausių kokius tik žaidžiau šiais metais :D Ta laisvė ir super galios tiesiog nuostabu, įdomios misijos, neblogas žaidimo siužetas ir t.t.

Gal kas platinos medalius renkat? Turiu omeny tuos eventus, kuriuos vykdant galima gauti bronzos, sidabro, aukso arba platinos medalį.

Redagavo neilazz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As tik siandien pradejau ji zaist. Ispudziai gan neblogi, kiek apzvalgu perziurejau ir nuomoniu isgirdau apie grafika tai susidariau nuomone,kad grafika prasta, bet pats pazaides nuomone pakeiciau. Grafika man atrodo gan padori,aisku cia ne gta4 bet man uztenka. Siaip tokio stiliaus zaidimo jau seniai norejau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kaip vienam puslpai buvo parasyta: dabar ir spidermenas ir wolwerine yra musu ka%^& nes istikro sitas veikejas overpowered.

dabar kaip tik kaunuos su paskutiniu bosu ir galiu pasakyt jau biski uzsiknisimas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man tai paskutinis bosas tikrai nebuvo sunkiausias žaidime.

Dabar žaidžiu ant hard sunkumo, tai tikriausiai paskutinis bosas jau parodys ką moka :D

O dėl eventų, tai man vos iš dviejų eventų liko gauti platiną, bet jie atrodo tiesiog neįmanomi... :/ Kad ir kiek kartų bandžiau, bet vis pritrūksta trupučio sėkmės ir kelių sekundžių.

Daugiau niekas nebandėt/nebandysit tų eventų?

Redagavo neilazz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.