Dankratas

Zaidziam online nemokamai su Leaf

Rekomenduojami pranešimai

Pas mane neveikia leaf , nauja versija pakimba ant initialization, tiesiog nieko neivyksta . Task bare rodo leaf bet kai su pelyte uzeini tai pranyksta isviso. Niekam tokios ar panasios problemos nera ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kas per problema randa man serva bet spaudziu A connect ir nieko neprikonektina prie servo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kas per problema randa man serva bet spaudziu A connect ir nieko neprikonektina prie servo

Interas gali but per letas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as nesuprantu tu gali i chata ateit kaip zmogus ir pasnekesim, padesim sucofigint ir galbut isspresim sita problema, jei tu vienas bandai junktis tai daug shansu kad neiseis. reik keleta kart leafa restartint kol jis susigaudo normaliai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gal ir kvailas klausimas bet...

ar achievmentus duoda zaidziant on line per leaf?

gauni kaikuriuos, pvz gears of war2 beveik visus achievmentus galima gaut. kiti reikalauja kad butu ranked xbox live matchai

as nesuprantu tu gali i chata ateit kaip zmogus ir pasnekesim, padesim sucofigint ir galbut isspresim sita problema, jei tu vienas bandai junktis tai daug shansu kad neiseis. reik keleta kart leafa restartint kol jis susigaudo normaliai.

leafo ta problema yra kad jis letai galvoja ir turi nemazai bugu paliktu kartais reikai kokius 3k. restartint.. o ktias patarimas tai susitarus su kuonors pazaist per leafa padaryt nauja networka TIK su tais zmonem, o nuo kitu tuo metu dissconnect, bus daug lengviau

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

leafo ta problema yra kad jis letai galvoja ir turi nemazai bugu paliktu kartais reikai kokius 3k. restartint.. o ktias patarimas tai susitarus su kuonors pazaist per leafa padaryt nauja networka TIK su tais zmonem, o nuo kitu tuo metu dissconnect, bus daug lengviau

tai yra programoj yra nusatymai kad neconnectintu taves automatiskai prie kitu networku, jie gali but, jei noresi paspausi connect.

as palikes 2 networkus is 7, nes kituose daug zmoniu su kuriais nezaidziu ir man nereikia kad juos rodytu. Jei reikia galiu juos i savo grupe serva pasikviest.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai yra programoj yra nusatymai kad neconnectintu taves automatiskai prie kitu networku, jie gali but, jei noresi paspausi connect.

as palikes 2 networkus is 7, nes kituose daug zmoniu su kuriais nezaidziu ir man nereikia kad juos rodytu. Jei reikia galiu juos i savo grupe serva pasikviest.

exactly :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikuriau leaf, ka toliau daryti?

Leaf nick : polini

pries ~3 postus parasiau ka daryt toliau.. nu zmones pasiskaitykti biski

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.