FSG

3.90 m33-3 > 4.01 m33-2 ?

Rekomenduojami pranešimai

kazkodel man atrodo kad 4.01 yra prastesne versija nei 3.90 m33-3... kokia jusu nuomone? keliems netvarkoj viskas su garsu, desimtims su zaidimais, ir kitos problemos. neveikia temos ant 4.01, kurios yra senesniu versiju... ka manot? rinktis 3.90 m33-3 ar 4.01 m33-2 ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nu man kazkodel dar bedu nebuvo.Su garsu viskas gerai,zaidimai pasileidzia,temos veikia,psx zaidimai irgi gerai veikia nu ner problemu tiesiog. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o esi naudojas 3.90 m33-3? ir jei naudojai, tai kaip ji? del skaiciaus gal update apsimoka, tipo 4.01 naujas fw, ir pns, bet seip nieko, toolbaras, slow-fast video ir viskas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As esu naudojes 3.90 m33-3, normali, jokiu problemu, dabar naudoju 4.01 m33-2, irgi jokiu problemu, tiesiog rasykites CFW kaip parasyta gidu ar kituose skyriuose, ir ebus jokiu problemu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu man kazkodel dar bedu nebuvo.Su garsu viskas gerai,zaidimai pasileidzia,temos veikia,psx zaidimai irgi gerai veikia nu ner problemu tiesiog. ;)

same here ,viskas veikia (4.01 m33-2_

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nera jokiu problemu as visada asmeniskai atsinaujinu i pacia naujausia tik fatas mano nesiiupdeitina tai laukiu kol pandora pluginas iseis ir tada updeitinsiuos nes be pandoros jam neiseina :P

o slimas iki 4.01 m33-2 jokiu problemu nei lago, nei garso problemu viskas ok

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na, su garsu, video viska ok, bet Games nemato... gal 4.01 pakeite kataloga? nors neitiketina... matyt teks grizti i zemesne versija :-(

as is 3.95 pasikeiciau y 4.01 taj kad jokio skirtumo kaip ir nera

O i koki kataloga MemoryStick ProDuo ikelti zaidimu *.iso failiukus, 4.01 versijoje?

Na, neikertu, senoje versijoje /PSP/GAME/*.iso - mate ir veike, o 4.01 - nemato, nors idejus i /PSP/GAME kataloga kita koki softa mato, veikia...

Kame saknys?

Gal kas susidure, pakomentuokite?

Zinau vaistus... bet labai nesinori ... - downgreidas?

P.S. bandau upgradint i 4.05 :-)

P.S.1. 4.05 tai oficiali :-( nei VIDEO atpazista, nei GAME mato... gal as 4.01taip pat oficialia buvau susikises ir ieskojau vienoje vietoje smegenu... ir dar cia visiems juos sukt pradejau... :-)

Redagavo turbodebeselis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

geimus reikia mest į x:/ISO :)

/ISO/ - nepadejo, vat as del to ir pradejau panikuoti, gal 4.0x versijoje kataloga pakeite... manau lieku prie nuomones kad oficialia versija 2x susistumiau :-) iki 4.05... ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.