Shliuzas

Final Fantasy Type-0 (FFXIII Agito)

Rekomenduojami pranešimai

Aš tactic-rpg tikrai nenorėčiau >.>

man geriau jau būtų senas geras ėjimais rpg, bet nieko prieš būtų ir action-rpg, nes tikrai nesiskundžiau žaisdamas action-rpg tokius kaip: .hack//G.U ar Kingdom Hearts. Tikrai patiko. (:

Dabar jau tikrai reiks PSP įsigyt kai tokie geimai išeina kaip Parasite Eve, Agito ir naujas Kingdom Hearts ... niceeee (:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Truputis info :

- Kurejai permete Agito ant PSP , nes nebegalejo sulaukti geresniu mobiliaku :)

- Agito bus labiau action zaidimas :) , bet kovos bus vistiek paremtos ejimais. Kovos sistema bus panasi kaip Crisis Core.

- Zaidimas tures daug valdomu veikeju , ne kaip Crisis Core

- Zaidimas palaikys multiplayer'i iki 3 zmoniu.

- Summon'ai atliks svarbu vaidmeni vystant veikejus , taipat galima bus valdyti juos po issikvietimo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as kazkaip noreciau kad pakurtu kanors panasaus kaip ff12 :) zjbs butu kad ir pati ff12 padarytu ant psp taip pat losciau nes ir taip 4 kart perejau :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Feh..aš tikrai nenorėčiau tokios sistemos kaip FF12 :/

Man jau geriau arba turn-based geimas, kad tada bent visus veikėjus būtų galima pavaldyti o ne vien tik vieną ir kitiems gambitus sudėt ..

Arba dar kažkas panašaus kaip Kingdom Hearts ar .hack//G.U (:

Na bet žiūrėsim kaip čia bus, tik kad nebūtų tactical ar ff12 klonas :D

Final Fantasy Agito XIII trailer impressions:

Nu vnž traileris prasidėjo kai buvo pradėras rodyti Orience žemėlapis (taip vadinasi Agito pasaulis).

Keturios Orience šalys visalaiką gyveno taikoje, mat buvo kažkokia sąjungą sudarė, bet viena iš šalių pavadinimu Milites nusprendė viską nutraukti ir suplanavo ataką ir išdavė visas šalis.

Panaudoję savo naujiausių technologijų ginklus Milites nutraukė Peristerium Suzaku magiją ir kažką ten su jų kristalu padarė. ( Peristerium Suzaku greičiausiai saugoja kitas šalis ar kažkas pan.)

Tada kažkoks diedas stovėjo vidury gatvės ir kažkokią kalbą sakė žmonėms ir tuo metu pajudėjo kažkokie pastatai kurie iš tikrųjų ne pastatai buvo, o kažkokios raketos.

Peristerium Suzaku nusprendė suburti kažkokią elitų grupę kad jie išlaisvintu jų Capital City.

Tada screenas greitai pasikeitė į "in-game" footage kuris atrodė geros kokybės. Viskas atrodė kaip įprastame Final Fantasy žaidime su "Command" menu ir party memberių gyvybėmis. Tada pilkų plaukų mergina pradėjo atakuoti priešą kai tuo metu screenas vėl pasikeite ir rodė kaip 3 veikėjai kovėsi su dideliais "mecha" robotais.

Tuomet parodė kaip charakteris pradingsta ir vietoj jo atsiranda karys juodais šarvais ant žirgo (greičiausiai Odin).

Traileris baigėsi kai susibūriavo daug karių pilka-apranga ir kiekvienas su skirtingais ginklais.

Vėliau FF13 Agito kūrėjai pasakė, kad nors ir žaidimas iki šiol atrodė toks kaip school-based, bet playeriai greičiausiai galės valdyti daugiau nei mokinius charakterius.

Na čia išversta iš Gamespot trailer impressions, tikiuosi padės kažkiek (: bet ir mes gal greitai pamatysim trailerį

Redagavo blindside

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vat sita ir skaiciau :D ( sliuzhas prase linko ) tikrai nemanau , kad bus kas nors panasaus i KH nes jis turi iseiti tipogi ant psp :D Sie metai zada buti geri daug geru psp gamu is square ir ne tik psp.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu jo tikrai turėtų būti lb geras geimas (:

FF Crisis Core gal ir buvo Final Fantasy geimas, bet ten negali 'partinti' su kitais veikėjais ir t.t ..jis daugiau kaip DoC toks 'action-rpg'.

O čia turėtų būti visavertis produktas, ir svarbiausias dalykas, kad tik nebūtų PER TRUMPAS :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu joa galetu but toks netrumpas :huh: bet pvz galetu dar ir itraukiantis but lb toks nuo pat pradziu nes kaip pvz ff7 crisis core tai kazkaip is pradziu nlb man tik paskui veliau kazkas geresnio :huh: ir dar galetu but kokiu nauju isvis sumonu ar dar ko nes jau atsibosta tuos pacius matyt :huh: nu aisku jie kazkiek skiriasi bet vistiek beveik tas pats lb daug tu paciu bruozu :huh:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O mane visai ne, tie summonai juk keičias su laiku ir atsiranda naujų, ne visąlaik grynai tie patys (:

Tas pats ir su kitais dalykais: Potion, Hi-Potion, Phoenix Down, bei magijos kaip Fire, Fira, Firaga (lyg ir tik nuo FFX atsirado).

Tokie dalykai nors ir daug nepadaro, bet bent kažkiek išsaugoja Final Fantasy dvasią (:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kuo daugiau ju kurs tuo vis kvailiau jie atrodys, pavyzdziui man ff12 summonai tai kazkokie, kazinau keistoki ,geriausi tai buvo ff8 tokie paprasti atrodantis yspudingai . Jo ffcc buvo kiek per trumpokas tikuosi Agito bus daug ilgesnis ir, kad jame butu koksai nenusibostantis kortu zaidimas is kurio gautum itemu ir panasiai tikrai prailgintu gameplay.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu tada gal tu ir teisus esi :huh: tik isreiskiau savo nuomone :huh: o man pvz sumonai lb graziai atrodo ant ffx :huh:

Redagavo JAV010

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

FF12 summonai kažkokia nesamonė .. aš net normaliai jų neatskirdavau ir jie tokie silpni ! (vienas mano charas is 1-hit summona nukaldavo).

Kiečiausi ir nuolatos pasitaikantys summonai yra: Ifrit, Bahamut, Shiva, Odin ..manau šitie.

O dabar pagalvokit, per kiekvieną dalį kiek naujų atsirasdavo:

FF8 - Carbuncle, Alexander, Diablo, Leviathan . . .

FF9 - nenaudojau aš jų per daugiausiai (:

FF10 - Yojimbo, Valefor, Ixion . . .

FF12 - išvis jau ten belekokie xD

Nu vat, pilna naujų summonų būna per kiekvieną dalį, ir man smagu pamatyti pvž kokį nors Odino naują versiją.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.