Big Boss

Forza Motorsport 2

Rekomenduojami pranešimai

man tai jau lenktynes atsibodo negyvai,turiu 2 zaidimus lenktyniu tai noriu pasaudyt labai dabar :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Prisimenu atveja, kai nurburg ringa vaziavau labai gerai, todel nusprendziau nepitint paskutini rata, nors padangos buvo bepareina. vos ne vos tada uzbaigiau paskutinis.

Ne į temą

Aš kartą ant PS2 irgi būtent nurbungring'e, tik F-1 žaidime sunkiai, bet važiavau pirmas ir... Nepataikiau į box'us įvažiuot, o po pusės rato kuras baigės :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sega rally tikiuosi bus padoriu lenktyniu, nes dirt lenktyniu dvasios neturi. daugiausiai ten vaziavimai laikui ir viskas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu kai išbandysi brūkštelk :rolleyes: O va aš skate pabandžiau, nuostabus grajus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sega rally tikiuosi bus padoriu lenktyniu, nes dirt lenktyniu dvasios neturi. daugiausiai ten vaziavimai laikui ir viskas.

sega rally,gal juokauji,totalus arcade,o valdymas tai nu krc patyliu,ka demuskes nieks neloset,man uzteko demuskes,tikrai nesisiusiu sega rally,cia net nelyginkit su Dirt,nes segps jau toks valdymas kad net juokinga ir visai nefaina taip vazinet,geriausia tai Forza2 ir Dirt,o is tokiu aradu tai gal geriausia Flatout ir Burnout

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sega rally,gal juokauji,totalus arcade,o valdymas tai nu krc patyliu,ka demuskes nieks neloset,man uzteko demuskes,tikrai nesisiusiu sega rally,cia net nelyginkit su Dirt,nes segps jau toks valdymas kad net juokinga ir visai nefaina taip vazinet,geriausia tai Forza2 ir Dirt,o is tokiu aradu tai gal geriausia Flatout ir Burnout

o PGR pamirstam, a?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

PGR 4 nebandžiau, bet 3 visai nepatiko. Na kaip pirmas boxo grajus tai jis buvo awesome, bet kai pabandiau dirt r kitus geresnius tai :) Beje Forzius neblogas simulaitorius.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

PGR 4 nebandžiau, bet 3 visai nepatiko. Na kaip pirmas boxo grajus tai jis buvo awesome, bet kai pabandiau dirt r kitus geresnius tai :D Beje Forzius neblogas simulaitorius.

na kol kas boxas geresnio ir neturi simuliatoriaus,jei jau kalbet apie simuliatorius,tai sitiek metu buves geriausiais GT3,4 dabar uzleido vieta butent Forza2,kas liecia masinos fizika,elgiasi trasoje,nustatymus,ir visa kita kas gali buti geram simuliatoriuje cia yra,kol kas nieko daugiau ir negaleciau noreti,bet tik kol kas... :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

isbandziau sega rally nieko gero, kaip ir saket: grafika nebloga, bet gameplayjus prastas, masina sunku islaikyti tiesiai, pastoviai banguoja. numeciau i sona. forza2, ne tik boksui, o geriausias dalykas koki esu vaziaves apskritai. vel beje prie jo gryzau :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

isbandziau sega rally nieko gero, kaip ir saket: grafika nebloga, bet gameplayjus prastas, masina sunku islaikyti tiesiai, pastoviai banguoja. numeciau i sona. forza2, ne tik boksui, o geriausias dalykas koki esu vaziaves apskritai. vel beje prie jo gryzau :D

man uzteko ir demo sega rally pazaist ir viskas jau buvo aisku del jo, o Forza2 tai duoda tiek kiek nori,labai gerai subalansuotas simuliatorius

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

vaivai kaip to dalyko smarkiai noriu KadarytKadaryt:

jei masinu forzoi netgi gerokai perdaug, tai trasu syksciai yr..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Forza tikrai geras grajus , o apie pgr4 tai isvis gal patylesiu -uzdraust tokias nesamones :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

joa drivingo boksui zaidimu jau yra yra:

carbon

forza2

ridge racer6

test drive

motogp 06/07

dirt

sega rally

fatal inertia

juiced2

pgr4

Stuntman

FlatOut

nascar

burnout

gal dar kanors uzmirsau. bet siaip pasilikti verta forza tik dirt, motogp07; dar kazko tikiuosi is prostreet..

..ir pogalais, kada bus formule, a cia jau tik sony teritorija..

Redagavo ZZ1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

ZZ1, manau TDU labiau vertas dėmesio negu DiRT, kurio valdymas tikrai tragiškas ir jo Ralio Simuliatorium nelabai pavadinčiau, labiau arkada. ProStreet demo jau yra, gali pabandyt, manau tada nelabai ko iš jo daugiau tikėsies :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.