MindLess

XBOX palaiko NTSC ir PAL žaidimus

Rekomenduojami pranešimai

Turiu xbox ir man labai keistas dalykas yra. Visada siųsdavausi tik PAL regiono žaidimus, nes mano xbox irgi yra PAL regiono. Vieną kartą parsisiunčiau žaidimą ant kurio pavadinimo nebuvo parašyta PAL ar NTSC jis yra, tik įkelus tą žaidimą per qwix pastebėjau, kad qwixe parašyta, jog jis yra NTSC regiono. Žaidimas pasileido. Galvoju qwix'as gal nuspango, todėl parsisiunčiau specialiai NTSC regiono žaidimą, bet ir jis veikė.

Taigi noriu paklaust: ar čia visi xboxai gali paleist PAL ir NTSC žaidimus ar čia tik mano toks xbox'as išskirtinis?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

nzn per ka tu tikrini, bet as tai tikrinu tuos .iso su XDVDMulleter Beta v10.2 ir ten parasyta, kokai mregionui, ar iXtreme compatible ir t.t., siaip tai PAL tik PAL palaiko, o NTSC tik NTSC

Redagavo zozole003

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Kai parašo ,tai ir nesuprasi ten xbox paprasto ,ar xbox360 ? Ir nematau aš čia nieko blogo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Kai parašo ,tai ir nesuprasi ten xbox paprasto ,ar xbox360 ? Ir nematau aš čia nieko blogo.
jeigu rašau į xbox skiltį, o ne į xbox 360, tai turbūt kalbu ne apie xbox 360 - mastyk logiškai.

Ir ne tik programa "Qwix" rodo, kad tas žaidimas yra NTSC regiono, bet ir pačiam trackerį parašyta, kad NTSC. Ir trackeris ne bet koks, kur regintis nereikia, o Blackcats-games. Ir esmė, kad jau trys žaidimai NTSC regiono (ne mix) veikė.

Aišku čia nieko blogo - dar kaip tik geriau. Bet man įdomu ar taip yra tik man vienam?

P.S. Xbox pirktas Airijoje

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kai atsirisi xbox'a, tada ir regionus atrisi. Per visa gyvenima nesidairydavau koki siustis pal ar ntsc ir nesuprasdavau kodel kiti diskutuodavo apie regionus, nu nebent telikas nepalaikytu NTSC. Bet kuriuo atveju yra PAL ir NTSC switcheriu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jarno gerai kalba bet jei telikas nepalaikys ntsc tai rodys nespalvotai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.