Eduardo

Nenori pirkti-pasidaryk pats

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, smalsu sužinoti ar yra tarp mūsų tokių pakvaišusių fanų, kurie pasigaminę patys kažką susijusio su žaidimų pasauliu? Turiu omenyje viršelius, dėžės, dėžutės, custom konsolės ir t. T. 

Gamecube Metal Gear Twin Snakes Premium Edition dėžutė 

Metal Gear Solid Twin Snakes kartoninė įmautė (juodai balta) iš Nike batų dėžės :D

Ps3 konsolė (padazyta pagal fano sukurtą Ps3) 

Viskas sukurta pirmiausia Photoshop, na o po to spausdinimas ir t. t. 

A turit ką nors? :)

IMG_20200422_210349.jpg

IMG_20200422_183930.jpg

IMG_20200422_183647.jpg

20171210_154700.jpg

Redagavo Eduardo
  • Patinka 3
  • Nustebau 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Gerai konsolė atrodo :D

šiaip ne, nėra tekę nieko panašaus daryti, per daug praktiškas esu :) bet pažiūrėt kaip kiti - visada įdomu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na siais laikais gali spausdint jau ne tik popieriu ar  dezes bet ir 3d printint kad ir pacius konsoliu korpusus jeigu nedidelius, tai viskas cia tik fantazija ribojasi ir kisenes gilumu. man nereikia to nieko, konsole gali stovet salia tv ok , bet gali ir stovet uz tv ir jos niekad galiu nematyt , man vienodai nes viskas digital eina. Kodel ? nera vietos kur viska kaupt ir nera noro kaupt daiktus kurie neturi jokios paskirties aplamai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dėl kaupimo, visiškai pritariu. Tačiau šiuo atveju nesiruošiu daugiau žaisti, nes viskas ko reikia (ir norėjosi) padaryta.

Turiu omenyje žaidimus prie kurių grįžtu kas 2-3 metai. Smagu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne i tema, bet pries daug metu atgal teko pardavineti PS2 zaidimus. Nesinorejo zmogui parduoti tiesiog dezutes su CD, kai ant pacios dezutes nebudavo zaidimo.. Nezinau net kaip pavadinti.. Coverio. Internete pavyko rasti keleta saitu kur buvo sudeti zaidimu pilni koveriai. Tiek priekio, tiek galo. Dar prie lito toks dalykas kainavo ar tai Lita ar Du, printinau juos ne pats. Vistiek kazkaip buvo malonu parduoti su. Ir kokybe buvo gera. :)

Aisku dabar geri printeriai ir visi kiti dalykai. Galima jau ir paciam. O toki dalyka daryti sau visai ir nieko mintis jeigu tikrai reiktu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kazkada pirkt reikejo PS1/ PS2 zaidimus is kiosko kuriu buvo piratiniai irasyti ir virseliai buvo spausdinti tiesiog random . pamenu taupiau pinigus FF8 nes ten daug disku juk buvo. net negalvodaai tada ka perki, bet dziaugsmas koks buvo uztai isigijus. niekas tam negali prilygt.

ant ps3 / x360 jau tiesiog rasiau markeriu ant disko ir tiek . Specialu markeriu aisku. net i uk ta liga nusiveziau. mutine praskanuoja mano kuprine, o ten pilna x360 irasytu zaidimu pamenu wtf kas cia ? nieko mano muzikos kolekcija kuria turiu nusipirkes. antra kuprine buvo pc dalim isardytas be korpuso visa kita veziausi i uk. Pirma diena i uk nuzivezes surinkau aisku viska ir paleidau, be dezes. 

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.