Robertas1994

Final Fantasy X-2

Rekomenduojami pranešimai

Na va db tuoj ijungsiu konsole ir palosiu FFX2,o idomi?girdejau nuvilianti be siuzetine dalys?o gal kas kitas lose?pasisakykit

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na va db tuoj ijungsiu konsole ir palosiu FFX2,o idomi?girdejau nuvilianti be siuzetine dalys?o gal kas kitas lose?pasisakykit

Man labai patiko , zaidimas ne tobulas , bet tikrai geras. Jei patiko FFX , tai tuo labiau noresis sulosti FFX-2 (beje tai pirmasis tiesioginis FF pratesimas). Grafika(veikeju modeliai) ir muzikinis takelis pastebimai pagerinti , siuzetas gan paprastas , bet neteks liudeti iki galo. Tikrai patariu :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na ka pazaidzxiau pradzia truputi,ir nelabai pacio siuzeto neikirtau(gal jis veliau atsiskleis).Zaidimas man tiesa sakant atrodo kol kas blogesnis uz FF12 nes negalima kaip supratau landzioti po miesta,o cia tik misijas darai(na toks ispudis susidare).

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na ka pazaidzxiau pradzia truputi,ir nelabai pacio siuzeto neikirtau(gal jis veliau atsiskleis).Zaidimas man tiesa sakant atrodo kol kas blogesnis uz FF12 nes negalima kaip supratau landzioti po miesta,o cia tik misijas darai(na toks ispudis susidare).

Zaidimo eiga susideda is misiju , kaikurios susijusios su siuzetu , kaikurios - ne . Man ta misiju sistema irgi buvo nelabai prie sirdies , bet nors truputi padaro zaidima nelinijiniu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o man tikrai labai patiko ir labai geras X dalies pratesimas,daug naujoviu,kai kas pakeista tas yra gerai,kad nera tik praeito zaidimo pratesimas,tikrai idomu zaist,ir siuzetas itraukiantis tikrai kam patiko X dalies visa istorija tai sita irgi patiks,intriguoja iki pat galo,ir jo nereikia lygint su 12 dalim o tik su 10

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na aš tai galiu pasakyti, kad man žaidimas per daug toks saldus ir "popsiškas" pasirodė. Aišku yra ten liūdnesnių momentų, bet vistiek per daug toks linksmas ir t.t

Man tai FFX labiau patiko ..šiaip tikėjausi geresnio tęsinio nors nesakau, kad žaidimas nieko vertas, nes aš net japonišką versiją siunčiaus xD vėliau dar ENG releasą sužaidžiau.

Battle ssistema taip pat nelabai patiko, mažai taktikos galima daryti, pačioje pradžioje išvis galima laimėti tik spaudinėjant X ir viskas ..na aišku ir kelis potionus panaudot.

Nesakau, kad žaidimas prastas ..jis tiesiog prasčiausias FF kokį žaidžiau, bet tikrai ne prasčiausias RPG.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.