ps2_fan

alcohol'io zaidimu yrasymo problema

Rekomenduojami pranešimai

va noriu sy zaidima ysirasyt su alcohol'iu,va ydedu nuotrauka pas mane raudonai apibrauktu vietu nera,veiks jei be situ pazimejimu yrasysiu y diska? Nuotrauka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

pas mane irgi ir siunciausi ta pati alcohol kur gide.. speju kazkur settinguose reikia kazka nustatyt bet taip ir neradau.. :roll: zmones help! :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bet ten kur noriu yrasyt tai yra iso failas,o kai pabandziau ten kazkoky kita sims 2 zaidimo faila kuris yra cue,tai raudonai apibrauktos vietos buvo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

siaip rasant su alocohol ar su kokiu dvd decrypteriu nieko nieku nereikia keisti ar zymeti,tiesiog paimi iso ar kita imidzo faila ir rasai,viskas,jokiu zymejimu ar keitimu daryt nereikia,beje jei alcohol perdaug nustatymu,tai rasykit zaidimus su dvd decrypteriu,daug paprasaciau ir lengviau,patariu!!!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as dabar rasiau su naujesne nero programa

nero niekad nenaudojau ps2 zaidimu irasymui.anksciau naudojau alcoholi,pot o dvd decrypteri,sis dabar geriausias variantas siaip,viska raso puikiai ir puikiai eina,patikekit jau irases apie 300 ps2 zaidimu :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

E plz padekit gal neitema cia srr,bet parsisiunciau Tenkachi budokai2 ir su winzipu extraktinau,ieinu i folderi ten kur extraktinau PS2DVD-DBZ Tenkaichi2.nrg kaip man padaryti i iso nes per dvd decriperi neiraso

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai man iejus i nero iskarto spausti Make data DVD ir pasirinkti faila kuri as noriu irasyti,ar cia tik tiek tereikia?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O jeigu dar sitaip padariayciau su ashampo burning studio padaryciau ta nrg faila i iso ir per alkoholi bandyciau burninti kaip manto ar veiktu td ant ps2?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.