SilentMove

MP3/FM/VIDEO Player iki 300 litų.

Rekomenduojami pranešimai

Ne į temą

As irgi visai susidomejau MP4 grotuvais, nes mano jau senukas :D Tai noriu paklausti tu kurie turi Creative ZEN : Ar jums pakanka 2gb, nes jei imciau svarstau ar imti 2gb ar 4gb :D Rasykit kas zinot irgi grotuvus iki 300lt arba max. 350lt :P Ir ar galima klausytis muzikos be ausiniu su siuo grotuvu ? :P
Redagavo LKL

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ne į temą

As irgi visai susidomejau MP4 grotuvais, nes mano jau senukas :D Tai noriu paklausti tu kurie turi Creative ZEN : Ar jums pakanka 2gb, nes jei imciau svarstau ar imti 2gb ar 4gb :D Rasykit kas zinot irgi grotuvus iki 300lt arba max. 350lt :P Ir ar galima klausytis muzikos be ausiniu su siuo grotuvu ? :P

Ne į temą

Gal geriau pirk 4gb, nes man 2 biski per mazai, tai tikriausiai reiks nusipirkt dar SD kortele.O del klausymo tai tik per ausines, nebent prisijungtum koloneles.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na va jeigu kam negaila tai padekit,ryt vaziuoju i kauna ir noriu nusipirkt mp4 playeri,pasiulykit geriausia varianta ziureti filmams ,kaina ~150 lt +/-10lt (galit ir deveta kas nors pasiulyt i pm)

Aš tau patariu - bent 200LT~ susitaupyt ir Acme MP3 (V500X serija) pirkti, nes nuotaika susigadinsi, jei pirksi pigesnį, kuris mažą raišką turi pvz 128x128 - 128x160, o Acme yra padorus, nes yra garsiakalbis, 2gb, 320x240 65k spalvų, bei 2.4 colio ekranas, video formatas neblogas.

Aš taip sakau, nes taip buvo man, kai už 149LT nusipirkau, o ir baterija mažai laikė, video lėvai žiūrėt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš tau patariu - bent 200LT~ susitaupyt ir Acme MP3 (V500X serija) pirkti, nes nuotaika susigadinsi, jei pirksi pigesnį, kuris mažą raišką turi pvz 128x128 - 128x160, o Acme yra padorus, nes yra garsiakalbis, 2gb, 320x240 65k spalvų, bei 2.4 colio ekranas, video formatas neblogas.

Aš taip sakau, nes taip buvo man, kai už 149LT nusipirkau, o ir baterija mažai laikė, video lėvai žiūrėt.

nesiruosiu i tokius dalykus kist 200lt.radau so tokiais paciais navarotais (2.4" 320x240,2gb,garsekalbis,fm,dedasi korteles.nu zodziu toks pat tik isvaizda kita) uz 150 nauja parduotuvej.taigi ta ir pasiimsiu

Redagavo dankratas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

imkit creative zen. ekrano istrizaine 2.5colio 16mln spalvu(kaip kompo monitorius), 2gb uztenka(galima praplest su sdhc kortele dar bent 4-8gb) pats plonas, patogus, lengvai perprantamas, turi daugiau galimybiu nei ipod nano(turejau ipoda) eina keist temas, uzsidet paveiksliuka kad visalaik rodytu, yra fm radijas, diktofonas, palaiko divx, xvid filmukus, labai kokybiskai groja, batarke ilgai laiko. nei kart juo nenusivyliau o kaina nesikandzioja. net lietuviskas raides atpazysta, nerodo kringeliu. cia grotuvas kurio kainos ir kokybes santykis geriausias (uz tokia kaina geresnio ir nenupirksi)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

imkit creative zen. ekrano istrizaine 2.5colio 16mln spalvu(kaip kompo monitorius), 2gb uztenka(galima praplest su sdhc kortele dar bent 4-8gb) pats plonas, patogus, lengvai perprantamas, turi daugiau galimybiu nei ipod nano(turejau ipoda) eina keist temas, uzsidet paveiksliuka kad visalaik rodytu, yra fm radijas, diktofonas, palaiko divx, xvid filmukus, labai kokybiskai groja, batarke ilgai laiko. nei kart juo nenusivyliau o kaina nesikandzioja. net lietuviskas raides atpazysta, nerodo kringeliu. cia grotuvas kurio kainos ir kokybes santykis geriausias (uz tokia kaina geresnio ir nenupirksi)

Jų nebėra dabar, o aš tai imsiu Iriver dėl stereo dinamikų.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as tai nepagailejau babkiu ir ipod classic 80 gb juoda is amerikos parsisiunciau tikrai geras daiktas ne kiek nesigailiu filmu kokybe ziauriai gera apie 30 filmu perziurejau (su simpsonu serijomis)

ir muzika ziauriai kokybiskai groja, fotkes gerai rodo

tikrai nemirstantis daiktas tas apple ipod :rofl:

tik truputi babkiu reik :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as tai nepagailejau babkiu ir ipod classic 80 gb juoda is amerikos parsisiunciau tikrai geras daiktas ne kiek nesigailiu filmu kokybe ziauriai gera apie 30 filmu perziurejau (su simpsonu serijomis)

ir muzika ziauriai kokybiskai groja, fotkes gerai rodo

tikrai nemirstantis daiktas tas apple ipod :lol:

tik truputi babkiu reik :lol:

As savaji vokietijoj pirkau,kai Lietuvoj dar nebuvo,o kai gryzau po savaites atsirado ir kaina buvo tik 30LT didesne :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.