Shamp

Padekit issirinkt LCD TV

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki,

prireike pagalbos renkantis tv... Mazdaug uz menesio zadu nusipirkti tik nelabai suprantu apie tuos televizorius...

Taigi nusiziurejau kelis modelius tik nezinau kuris is ju geriausias:

SAMSUNG LE32A330J1XBT Foto

SAMSUNG LE32A451C1XBT Foto

SAMSUNG LE32A450C2XBT Foto

PHILIPS 32PFL7762D/12 Foto

Philips 32PFL5403D Foto

Taigi kaip jau sakaiu apie tv nieko nenusimanau todel renkantis is siu modeliu man svarbiausia yra:

1. Jungtusi prie pc (pvz filma ziureti)

2. Butu grazus neiskraipytas vaizdas ant x360

3. Pakankamai normaliai rodytu analogine tv (po kolkas kol skaitmenines tv kabelio neatvede)

4. Butu grazus ryskus vaizdas

Jeigu ka turite geriau pasiulyti prasau... Tv turetu buti iki 2500Lt ir 81-82cm istrizaines...

Prasau is anksto nesiulyti pirkti brangesniu ar didesniu tv...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

tie paskutiniai du philips neturi jungties prie pc (RGB, VGA) nebent jungsi per HDMI jei toks ant pc yra.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tie paskutiniai du philips neturi jungties prie pc (RGB, VGA) nebent jungsi per HDMI jei toks ant pc yra.

O jei tv jungiasi per RGB arba VGA tai tinka bet kokia vaizdo ploske kompe? Ar as biski ne taip suprantu kaip sujungiamas tv su pc?

Redagavo Shamp

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O mano variantas netinka? Ten ir VGA yra ir HDMI yra. Tai gal neblogas televizorius?

na gal ir neblogas as nezinau, tik kad jo pirkti nebera...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nenusišnekėk, pas mane tas pirmas philips, tik sidabrinis korpusas su juodu. Yra ten VGA, Asus EEE PC buvau pasijungęs. :D

Parduotuvėj pastatėm prie samsung, sony, tai philips tas modelis rodė gražiausiai. Samsung taškai kažkokie kaip išsilieja, labai prastai atrodė.

Redagavo Crank

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O jei tv jungiasi per RGB arba VGA tai tinka bet kokia vaizdo ploske kompe? Ar as biski ne taip suprantu kaip sujungiamas tv su pc?

vaizdo ploksteje turetu but dvi VGA arba dvi DVI jungtis, tada reiktu padaryt "clone screen" ir viskas.

jei pas tave tik viena jungtis reiks kabeli perkisinet, arba koki sakotuva naudot, nzn ar tokiu yra.

nenusišnekėk, pas mane tas pirmas philips, tik sidabrinis korpusas su juodu. Yra ten VGA, Asus EEE PC buvau pasijungęs. :)

Parduotuvėj pastatėm prie samsung, sony, tai philips tas modelis rodė gražiausiai. Samsung taškai kažkokie kaip išsilieja, labai prastai atrodė.

"RGB jungtis - " tai reiskias neturi, o prie to kito tv is neraso kad jis ja turetu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tikrai patarciau phillips ka nors is 7 serijos, tikrai graziai rodo, o pc nebutina jungt, gali viska per xboxa ziuret.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.