Crank

kas nors yra pirkęs xBox360 konsolenprofis.com?

Rekomenduojami pranešimai

http://www.konsolenprofis.com/shop/product...20-Modchip.html

Kas nors bandėte pirkti iš čia?

Kaina labai gera kaip chipintos, o dar ir su mygtuku, kuris leidžia lošti originalius žaidimus online, o kai nori lošti piratinius. :lol:

Svarbiausiai, kad gali mokėti, tik kai gauni konsolę, tipo per UPS išperkamuoju paštu už papildomus 20eurų..

Redagavo Crank

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na ne XBOX pirkau, bet priedą jam. Tai viskas buvo ore. Kažkur 10 dienų bėgyje viską pristatė, bet ne UPS, o į paštą kaip siuntą :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš užsakiau cash on delivery, bet man parašė, kad nesiunčia taip į Lietuvą. Todėl įtartini pasirodė, nes Lietuva senokai EU šalis, tikrai nėra jokių kliūčių siųsti per išperkamąjį paštą.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš užsakiau cash on delivery, bet man parašė, kad nesiunčia taip į Lietuvą. Todėl įtartini pasirodė, nes Lietuva senokai EU šalis, tikrai nėra jokių kliūčių siųsti per išperkamąjį paštą.

Ne per išperkamąjį paštą tau ir pigiau gautųsi. Ir tikrai atsiuntė - netgi labai greitai sakyčiau. Nors Vokietija tai netoli yra :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Užsakiau siuntimą per Flat Rate 10eur + Cash on Delivery +10eur, bet atsiuntė:

> thank you for your order.

>

> There is a little problem, we are not able to send a parcel via Cash on delivery.

> You can get the parcel only by paying via pre-paying.

>

> After we receive the amount, the parcel will send immediately.

>

> Please tell us, how it should proceed further.

>

> We hope we could help you.

>

> Sollten Sie weitere Fragen haben, stehe ich Ihnen gerne zur Verfügung.

>

> Viele Grüße / Best Regards

>

> Britta Scheelke, Konsolenprofis.de

Redagavo Crank

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

uzsisakiau ir as vakar is konsoleprofis sau dezute ;) Pora dienu susirasinejau, servisu likau patenkintas, laiskus atsako operatviai ir issamiai. Puslapis taip pat paliko gera ispudi, matosi, kad zmones tame specializuojasi ir supranta ka daro, todel ju garantija man atrodo dar patikimesne nei topo centro ar bms. Be to iskart pirkti is tiekejo nuflashinta ir su garantija, nei pirkti paprasta deze o po to ieskot kas tau pigiau ja atris man atrodo kur kas patikimiau. Kaina beja nera maziausia rinkoje -Xbox 360 ELITE Console with iXtreme Firmware ir Wireless Controller Official BLACK (Xbox360) man atsistojo 1700, bet kadangi tikiuosi kokybisko daikto, tie keli simtai ne problema.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.