ViPeRkillz

Tomb Raider: Underworld

Rekomenduojami pranešimai

Ne į temą

Iš pradžių tai buvo gandai, bet jie pasitvirtino.

Ne į temą

Ten motina numire nuo vezio, ka jus cia peizyjat. Ji kovoja pries vezy, bet jo neturi. pasigooglinkit pries ka sakydami. lol
Redagavo ViPeRkillz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ne į temą

As sakau ka sake klasioke sulei pristatydama ja. Ten per anglu buvo toks projektas my hero :D O mano klasioke isimilejus ta jolie.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Aš irgi įsimylėjas ANGELINA JOLIE :D
Ne į temą

Nu as neisimilejas bet seip patinka kaip moteris patraukli :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

As sakau ka sake klasioke sulei pristatydama ja. Ten per anglu buvo toks projektas my hero :D O mano klasioke isimilejus ta jolie.

Ne į temą

krapstei nosi per pamoka tai ir neisgirdai kas ten veziu susirgo :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Kiek zinau Jolie serga serga nepagydoma kepenu liga. laikrasti ar kur skaiciau . Ir sake uzsikrete nuo nesvariu adatu (daug taturuociu ji turi)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Kiek zinau Jolie serga serga nepagydoma kepenu liga. laikrasti ar kur skaiciau . Ir sake uzsikrete nuo nesvariu adatu (daug taturuociu ji turi)

Ne į temą

Nu gerai matei zinai - linka numesk. Bet, tai ne veziu seraga kai cia uzvele xebra, veziu nuo adatu neuzsikresi :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Xex,uzstrigau ;D :

Esu misijoj "southern mexico" Atidariau tuos vartus i ta mirusiuju kazka,Nu zodziu,ten nueinu ir yra 4 statulos kurias apsukus atsidaro durys (dar pries tai reikejo 2 skeptrus idet i rankas),iejus pro tas durys buna kliutys pro kures praejus paimi kazkokias plyteles ir gryzes jas idedi viduri i rata,tris idejau liko ketvirta ir niekaip nerandu kaip iki ketvirtu duru uzlipt (kur reikia geltonos plyteles) pacios auskciausios jos lyg ir yra.Gal kas nors prisimena?Radau ten lyg ir toki uzlipima kur reikejo sokinet nuo sienos ant sienos bet man niekaip neiseina persokt i kita puse.Jeigu neaisku kurios durys galesiu pabandyt padaryt foto.

Nebereikia,praejau.

Redagavo dankratas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na ką perėjau, tikrai labai įdomus žaidimas, story patiko :-) Nors jis toks minimalus :-)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Štai ir aš perėjau. Išties žaidimas patiko, nors buvo gan nemažai klaidų. Varau review rašyt :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As irgi jau perejau.Zaidime daug bug`u.Pvz ant oro atsistoja,arba einant uz oro uzsikabina.Bet story patiko ;] neblogas :D

Redagavo dankratas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

uzstrigau toj vietoj kur tas dvi statulas reikia stumdyt su veidrodziais kad atspindetu i vien vieta

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

uzstrigau toj vietoj kur tas dvi statulas reikia stumdyt su veidrodziais kad atspindetu i vien vieta

Abejose pusėse į statulos ranką įdėjai medalioną ar kažką ten? :-) Nes tada šviečia iš abiejų pusių o jau ten su statulom, manau susukinėsi :-) Svarbu, kad iš abiejų pusių šviestų.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Demo zaidziau tai sudomino, daug priesu yra , patiko kai demo lygi ten kazkokiose dziungles kur Sheeva buvo toks driezas uzlipo per siena, gan didelis, ir seip jei man patiko demo,Legend,bet kazkodel nepatiko Anniversary kaip manot verta siustis full?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.