ViPeRkillz

Tomb Raider: Underworld

Rekomenduojami pranešimai

beje jau yra underworld imesta nuo vakar vakaro vienoj vietoj pilna normali versija,taigi siunciames ir losiam,idomu turetu buti tikrai ,tuo labiau kad daugiau tokiu geimu ant konsliu kaip ir nera,neskaitant ps3 vieno sedevro

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

palosiau kiek tai susidare toks ispudis,kad jie nemoka kurt laros veido normaliai,na siais laikais argi veidai buna vienspalviai ir lygus pas personazus,jie ka nera mate kaip realiai gali atrodyt veidas komp zaidime,nu cia nesupratau as ju del to,po to laros isvaizda,na kad ji nepasikeite man nuo aniversary beveik,judesiai tie patys daug maz,ka jie ten zadejo laisve,kad galesi kabinti uz visko ka matai ir kelias iki tasko bus ne vienas,as to tikrai tikejausi bet nieko to nera,grafika gera aisku,bet vel tas pats,kad pereit gali tik vienu ju numatytu keliu,ir kabintis gali tik uz to uz ko gali,reiskia pats rinktis negali nieko,man kazkaip vat nenorom susilygino su mirrors edge judesiais,kaip ji gali visur uzsikabint ir pan,tai cia to nera,man toks ispudis kaip ir ankstesne dalis tik grafika pagerejo ir tiek,tikrai nieko naujo ar revoliucinio,o jau tas laros veidas,ar kitos kuno dalys,kur raumenu linijos ir pan dalykai kas dabar jau yra matoma beveik visuose zaidimuose,tegul pasiziuri i alone in the dark veikejo veida,ten tai isvis patyliu kaip oda atrodo nerealiai gerai

tiesiog naujas nuotykis,aisku visi zais kas zaide ankstesnius tr,bet nieko naujo beveik nera

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na pažaidžiau ir aš šiek tiek, na man jokie žaidimai nepaitnka, kur visokie nežmoniški labai dalykai, o ten jau pačioje pradžioje buvo.

Kažkoks kalmaras ar dar kas, kai jis pirmą kartą mane užkliudė, tada ir išjungiau ;)

Manau teks nežaisti tos Laros :-) Na fizika ir pan, tai tikėjausi kažko daugiau, grafika gal ir graži, bet iš pačio žmogaus jau kaip ir sakė, nieko gero išvis nepadarė, PS laikais pamenu kokia buvo tokia ir išliko :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

palosiau kiek tai susidare toks ispudis,kad jie nemoka kurt laros veido normaliai,na siais laikais argi veidai buna vienspalviai ir lygus pas personazus,jie ka nera mate kaip realiai gali atrodyt veidas komp zaidime,nu cia nesupratau as ju del to,po to laros isvaizda,na kad ji nepasikeite man nuo aniversary beveik,judesiai tie patys daug maz,ka jie ten zadejo laisve,kad galesi kabinti uz visko ka matai ir kelias iki tasko bus ne vienas,as to tikrai tikejausi bet nieko to nera,grafika gera aisku,bet vel tas pats,kad pereit gali tik vienu ju numatytu keliu,ir kabintis gali tik uz to uz ko gali,reiskia pats rinktis negali nieko,man kazkaip vat nenorom susilygino su mirrors edge judesiais,kaip ji gali visur uzsikabint ir pan,tai cia to nera,man toks ispudis kaip ir ankstesne dalis tik grafika pagerejo ir tiek,tikrai nieko naujo ar revoliucinio,o jau tas laros veidas,ar kitos kuno dalys,kur raumenu linijos ir pan dalykai kas dabar jau yra matoma beveik visuose zaidimuose,tegul pasiziuri i alone in the dark veikejo veida,ten tai isvis patyliu kaip oda atrodo nerealiai gerai

tiesiog naujas nuotykis,aisku visi zais kas zaide ankstesnius tr,bet nieko naujo beveik nera

tu radai ka palygint alone in the dark su lara ;) alone in the dark ten tikroviskai viskas daryta delto ir visi veikejai labai realiai atrodo o laros pasaulis visada buvo labiau i animacini panasus todel jos tokia isvaizda yra

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Kažkada norėjau rašytis tą "Alone in the Dark", tai paskaičiau forumą, visi sakė, kad lievas, arba kažką jau maišau :P Dabar jau sako kad geras grafika labai gera ir t.t. Sunku kartais apsispręsti :P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Isbandziau,perejau keleta chapter`iu - patiko.Grafika grazi,kartais pagalvot reikia.Tik nesuprantu kas ten per ginklai padaryti? :P Jeigu nusaut zmogu i galva reikia is pistoleto susaudyt 10 kulku nu tai atsiprasau as tada...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jo tas šaudymas ir mane kartais nervuoja :P Bet kažkaip nežinau, ANGELINA JOLIE man labiau patiko ir jeigu ji vis dar būtų LARA CROFT man mieliau žaistųsi TOMB RAIDER.

Ne į temą

O gal kas žinote dėl ko ji pasitraukė iš šio vaidmens?
Redagavo Kaifas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

biksi buvau pavartes ant tomb raider,dabar tenka atsiprasyt laros,ten pirmas lygis toki ispudi ne koki sudare,bet antras taip sublizgejo visom gamtos grozybem,kad zaisti tikras malonumas,nekreipiant demesio i pacia lara ,zaidimas labai geras ir tapo net lengviau rast visas uzsleptas vietas,nes su grafikos pagerejimu matome daug daugiau detaliu sienose ir kitose vietose o tai daug geriau,siaip zaidimas geras tuo kad ji liko toks pat tomb raider,keli nauji judesiai,pagerinta grafika ir kazkiek grazesnis laros kunas,neziurint i veida,duoda labai gera zaidima tr serijos gerebejam

esme tame kad negavom dar visiskai naujo TR,gavom tik patobulinta,tikslesni,geresni TR

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jo tas šaudymas ir mane kartais nervuoja :D Bet kažkaip nežinau, ANGELINA JOLIE man labiau patiko ir jeigu ji vis dar būtų LARA CROFT man mieliau žaistųsi TOMB RAIDER.

Ne į temą

O gal kas žinote dėl ko ji pasitraukė iš šio vaidmens?
Ne į temą

Turbut del to kad serga nepagydoma kepenu liga.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Turbut del to kad serga nepagydoma kepenu liga.

Ne į temą

Čia rimtai? :|

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Ne į temą

Čia rimtai? :|

Iš pradžių tai buvo gandai, bet jie pasitvirtino.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.