airwalk

PSP mirsta jau ?

Rekomenduojami pranešimai

taigi pasiemiau PSP fata is rimto zmogaus naudota ,dziaugiuos pirkiniu ,aisku nieko dar nemoku .. Pradziai tokie neaiskumai .. Kadangi pas mane 3.80 M33-5 versija ,gal neapsimoka upgr i naujiausia ? ka as prarandu ?

Bandziau Wi Fi .. nuejau i spota su psp batery pakrauta ~40% , wifi spoto pasiekiamumas irgi ~40% .. tikiuos dar nemokejau kazko ,bet lygtai jau junges ,krove krove puslapi sunkiai ( puslapio dar nematyt buvo ) ir staiga Low Battery rasho ,issijunge.Pareinu namo ,ziuriu isijunge ir vel tiepatys battery pakrauta ~40% .. hmmmm ,baterija gal dar negali but labai nusprogus ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

taigi pasiemiau PSP fata is rimto zmogaus naudota ,dziaugiuos pirkiniu ,aisku nieko dar nemoku .. Pradziai tokie neaiskumai .. Kadangi pas mane 3.80 M33-5 versija ,gal neapsimoka upgr i naujiausia ? ka as prarandu ?

Bandziau Wi Fi .. nuejau i spota su psp batery pakrauta ~40% , wifi spoto pasiekiamumas irgi ~40% .. tikiuos dar nemokejau kazko ,bet lygtai jau junges ,krove krove puslapi sunkiai ( puslapio dar nematyt buvo ) ir staiga Low Battery rasho ,issijunge.Pareinu namo ,ziuriu isijunge ir vel tiepatys battery pakrauta ~40% .. hmmmm ,baterija gal dar negali but labai nusprogus ?

Apsimoka, yra naujumu, juk nesunku tai padaryti.. Ziurek gidus.. Raso low batery? kaip tai?.. Pasiziurek ar baterija originali

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu jei neorginali baterija tai nera gerai man rodos turejau as ir neorginale tai nusprogo po keliu dienu :P :P kazkox slamstas buvo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Iš rimto žmogaus nusipirkai fake baterija, Sveikinu :P:P:P

:P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai jei pirksiu kaip atskirt fake ar nefake ? parduotuvese dar galima rast FATo bateriju ?

kaip jum sita atrodo ?

Nuotrauka

Nuotrauka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

fake 100%

parduotuvese nera fake

Redagavo HeliX

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gi parasyta mada in china :D kinietiska :P fake rimtai nepirk geriau tokios man rodos turetu buti didesnese bms parduotuvese :P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai kaip suprasti psp is prekybos isseme nes rimtai pvz megoj topo centre ir senukuose ten kompiuteriu parduotuveja nera psp :D tik zaidimai :P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gi parasyta mada in china :D kinietiska :P fake rimtai nepirk geriau tokios man rodos turetu buti didesnese bms parduotuvese :P

lol... dauguma psp bateriju (beveik visos) pagamintos kinijoj...

jei nežinai - nesakyk.....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu apejau vos ne visus siaulius niekur nera ,ir jie paziuri i kompa ar uzsakyt gali tai net sandeliuose vln ar kur ten ,neturi ... ar kasnors mate ju parduotuvese ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Yra tu bateriju tik reik moket google naudotis.

as savaja nusipirkau is "fotofabrikas" surink per google. tada paieskoje (fotofabrike) surink psp ir ismes psp baterija "PSP 110".

gali atvest i namus (as taip ir padariau) paima tik 19litu uz atvezima.

pati baterija kainavo lygtai 119LT. tiksliai nepamenu ir tingiu ziuret :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man toks bachuriukas siule baterija kadangi as turiu psp bet teirzavaus antros nes kai daug losdavau kaineseniai psp atsirises buvcau tai intike teiravaus ir raso uz 25 lt parduosiu nauja gera baterry sakau gerai susitinkam rodo baterija kazkokia nakleika uzklijota ir raides kinietiskos :) o as turiu zinau kaip org atrodo israizytas tekstas nu vnz as sakau aciu neriaikia sako jis man nerasi pigiau :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.