ieva_lt

kauke

Rekomenduojami pranešimai

man patiko kai kitas ta kauke usidejo,ir kai y jy farai pradejo shaudyt,jis tas kulkas susiurbe ir ishove atgal :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

ash taj ji kaj pirma karta zhiurejau praejo wisaj bet kaj dbr chia priesh 3 dienas man atrodo rode taj nej karto neprasijuokiau

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man tai uzknisa kai per sventes pastoviai tuos pacius amerikanskus filmus s*** jau 10 metu. Tipo matai labai zjbs ir juokinga

Papildyta po 1 minutės(-čių):

Man tai uzknisa kai per sventes pastoviai tuos pacius amerikanskus filmus s*** jau 10 metu. Tipo matai labai zjbs ir juokinga

Geriau parodytu visus Lui DeFineso (gl teisingai prashiau) filmus, vo ten tai butu ir juokinga ir nematyta po 25 kartus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kaip ta pati vienas namuose rodo per kiekvienas kaledas tai dabar jau taip nusibodes kad vemt vercia galetu ka naujesnio parodyt tv3 ziauriai nusivaziavo reklamos kazkokios kvailos ir trunka apie desimt minuciu lnk normalesni bet va ikiso ta savo kelias i zvaigzdes su kazkokiais debilais kurie scenoj raitosi ir nieko nedaro vnz jau geriau koki uzsenietiska kanala paziuret negu tik isujungus koki lietuvska matyt ta pati mesla ka jau buvai mates (neskaitau ltc ir btv kuris beje labai geru rusisku kinu parodo kurie niekada nesensta :wink: )

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.