mariuxxx98

GTA San Andreas per online

Rekomenduojami pranešimai

Girdejau toki dalyka kad GTA San Andreas galima per interneta losti tai norejau paklausti ko reikia kad galetum losti, kokio pacho ar dar ko nors ir is kur atsisiust? :D

Redagavo mariuxxx98

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

pabandyk sa-mp ir mta.pats issirinksi kuris tau geriau.

Ne į temą

idomu ar dar daug yra ten zaidzianciu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pabandyk sa-mp ir mta.pats issirinksi kuris tau geriau.

Ne į temą

idomu ar dar daug yra ten zaidzianciu
yra keli serveriai kuriuose mazdaug buna 50-100 zaideju

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Draugelis losia online sita zaidima visai idomu o viskas ko tau reikia tai paskaityk Cia ten viskas aiskiai isdestyta.

Redagavo triple9

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as isirasau programele ja pasileidziu darau viska kaip toi pamokoi nurodyta noriu jau junktis i serva ir man ismeta toke lentele! GTA:San Andreas executabe not found. (C:\Documents and Settings\Marius\Desktop\gta_sa.exe) Please locate it now .Nieko nesuprantu gal galit kasnors paaiskinti ka man reik daryt kad normalei paleistu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš ankščiau lošdavau, galima sakyti daug laiko praleidau nieko neveikdamas. Patiko tai dragai, stuntai ir kiti linksmi dalykėliai .

Dar kai kuriuose servose galima bapkes i banka dėt i( turiu apie milijoną :)). :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na man tas pats erroras padariau kaip jūs sakėte ,bet dbr vietoj lentelės iššokimo paspaudus ant servrio ir conect padarius nieko nesidaro nieko neatidaro kame problema?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na man tas pats erroras padariau kaip jūs sakėte ,bet dbr vietoj lentelės iššokimo paspaudus ant servrio ir conect padarius nieko nesidaro nieko neatidaro kame problema?

koks eror?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

koks eror?

Su lentele kur iššoka ir reikia san adnreas folderi locate padarau tada jau ji neiššoka ,bet paspaudus ant serverio rodo krauna paskui nustoja ri nieko neatsidaro.GAl kas žinote kame problema?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Su lentele kur iššoka ir reikia san adnreas folderi locate padarau tada jau ji neiššoka ,bet paspaudus ant serverio rodo krauna paskui nustoja ri nieko neatsidaro.GAl kas žinote kame problema?

Gal su paciu san andreas kazkas negerai :P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.