Lawris

del media update

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, prAsau padekit updeitinti media kad eitu avi filmus ziureti, krc kiek skaiciau visose temose, niekaip nesigauna.... parsisiunciau ir i pc ta update ir rasiau i cd kaip data, dar meginau kaip zaidima rasyt (beda tik nezinau ar gerai sukuriau ta mazA failiuka dvd image, krc nukopinau is zaidimo, pakeiciau pavadinima ir vidui pavadinima i updeito kuri parsisiunciau ir tai irasiau) ir niekaip neina paleist cd boxe, raso kazka apiemixed media ar kaip ten ir nepaleidzia....ir per live niekaip nemoku updeitint, tai prasau tikslios informacijos jeigu galit parasykit....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Jei tu esi pasijunges LIVE, ir tau nemeta jokio pranesimo apie updeita, tai galvok, kad tavo boxas jau uzupdeitintas.

EDIT: Ar tu cia kalbi apie "optional media update" ? Ten visi kodekai filmu yra. Tada idek kompakta su filmu, kurio formatas tarkim koks Xvid ir turetu prasidet kazkas...

Redagavo no0ne

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

krc isirasau tarkim kokius 6 filmus i dvd diska rasant data ir man neatidaro to disko nors kaip suprantu turetu atidaryti.Kai pajungiau xbox live tai ir updeitinau bet tu filmu tai man nerodo....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip bebutu keista, idejus dvd diska su failais ir filmais, ir pasirinkus rodyt filma man jo nerodo irgi ;) . Ismeta ta unplayabl;e disc ir yra download update, pasirenku ta ir ten buna optional media update, kuri as jau atsisiuntes. Keista...

EDIT: Ok, veikia. Kai ismeta ta lentele del update, paimk ir isnaujo atsisiusk ta updeita. Kai atsius idek dvd diska su filmais, eik i videos skilti spausk X, pasirink Current disc ir bus filmai. Tada jau turetu rodyti, man rodo. ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kad man bepraso kompa updeitint tik kai idejau gta 4 tai ir updeitinau... o kai kokius filmus dedi nieko nepraso....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai kad idedu diska su filmais tai raso media mixed ar kaip ten....nu neskaito to disko....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai tu nueik y VIDEOS skilty... :D :D

Redagavo dankratas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu kad ir ten nuejes nieko neina... spaudi media center ir meta tik internetini puslapio linka....tai idti diska su filmais, eiti i video skilti ir paprasys updeitint???/ atrasykit kuo greiciau, einu tv ir kompa atsinesti cia prie kompo :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

krc ieinu ten i ta skilti media tada videos ir tera tik gamintoju filmukas kaip isardyti xboxa....o visvien raso mixed media disc :\\\\\

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

spausk X ir pasirink diska..dbr tau rodo kas hdd yra...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Akinukus pone isigykit... As savo poste tau pasakiau viska ta pati. Skaityt reik ismokt..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.