Eiviokas

Sony Pulse elite headphones (NEVEIKIA)

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki,

Turiu bėdą. Karantinas privertė vėl gryžti ir atrasti playmanija ir žaidimus (buvau kiek atitolęs)... Smagu gryžti :D 
Dabar prie reikalo. Turiu Sony pulse elite ausines, gulėjo ilgą laiką nenaudojamos stalčiuje, tačiau pasiimiau šiomis dienomis pakrauti, kad palošti  žaidimus su chebra, o jos nesikrauna. Jokų gyvybės ženklų nerodo ikišus laidą į jungti ir į rozetę. Puikiai veikia nuo PS4 joysticko pajungus per jack 3.5 mm jungtį, bet nė velnio nekrauną baterijos. Buvau palikęs ir per naktį, nepadėjo. 

Susiradau youtube įvairių tutorialų how to fix. Esmė parodyta buvo, kad reikia išimti baterija ir iš naujo prijungti. Tą padariau bet still niekas neveikia.

Įdomiausia, tai kad įdėjus dongle į ps4 ir bandant ijungti ausiens BT režimu lyg ir bandosi pagauti jungtį tačiau nieko, nes dingsta garsas iš JACK lizdo... Vadinasi dongle reaguoja į ijungimo mygtuką, tačiau pati lemputė nešviečia...

Any ideas???

Bet kokia info pravarti. Ačiū. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Aš spėčiau, kad galutinai išsikvėpė tos baterijos nuo ilgo periodo, kai jų nenaudojai ir jų nebepakrausi.

Kiek pamenu jeigu nenaudoji kažkokio tai daikto ilgą laiką, jį reikia pakraut ties ~40-60% ir kas kelis mėn. patikrinti ir nukritus krūviui vėl jį pakelti į tokį lygį.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Draugas sulauze tokias pacias, tai bandysiu ant donoro paleist ir persikelt baterija i savikes, gal pavyks :). Aciu uz info!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

8 metus naudoju.bet baterija laiko ilgiau uz ps4 pultelio,inskilo is abieju pusiu,skirtingu gedimu jos buna

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.