ikilas

Xbox 360 Gedimai (RROD, E74 ir tt)

Rekomenduojami pranešimai

Isardziau xboxa, pabandziau prispausti ir paklibinti laidus vel meta e75, tada isvis atjungiau ir pajungiau laidus e 75 dingo......... matyt kontaktai arba laidai nekontaktuoja................... Kazkaip vistiek reikia isprest sia beda, kas trecia diena juk neardysiu tos dezes ??? Gal laidus keisti ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki, noriu paklausti. Turiu XBOX 360 Falcon (jis toks iš retesnių, nes 6 metus ėjo kaip bitė, žaistas vos ne kiekviena dieną, kartais net parnaktį... Kažkur skaičiau, kad tokie 1 iš 10 papuola), taigi ir jam atėjo metas pamiegoti. Gavosi taip, kad X360 nebuvo jungtas ~3 mėn ir po tiek laiko įjungus po penkių minučių gavo RROD E74, 1 Ring. Taigi klausimas ar įmanoma kaip nors pataisyti, koks čia gedimas, ar verta taisyti ir ar galėčiau namų sąlygom jį sutvarkyti? Dėkui.

Na siaip falconu taisyti neverta, bent jau investuoti pinigu i tai. Namu salygom gali pasidaryti x-clamp, pasikeisti termopasta.

Isardziau xboxa, pabandziau prispausti ir paklibinti laidus vel meta e75, tada isvis atjungiau ir pajungiau laidus e 75 dingo......... matyt kontaktai arba laidai nekontaktuoja................... Kazkaip vistiek reikia isprest sia beda, kas trecia diena juk neardysiu tos dezes ??? Gal laidus keisti ?

Siulyciau pabandyt ideti kita dvdroma, galbut visgi jame problema.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki

Reikia man keisti dvd roma fatui, mano konsole 2008 08, dvd romas dabartinis yra lite on, radau benqo dvd roma is 2007 metu, ar jis man tiks ?

Sveiki

Reikia man keisti dvd roma fatui, mano konsole 2008 08, dvd romas dabartinis yra lite on, radau benqo dvd roma is 2007 metu, ar jis man tiks ?

Tai gal kas pagelbesit ? Redagavo IGNOLTA

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki

na tiktu ir kitoks tiesiog reiktu perflashint tada juos ir swapint fw,ten biski sudetingiau. o siaip juk nera problemu rast lite on,. koks buvo toki ir dek.pilna tu dvd rom pirkt kokiu tik nori.o gal geriau tiesiog duok zmogui kuris tuo uzsiima ir tau pakeis. nes na negalesi tiesiog paimt naujo dvd roma isidet ir jis tau kad veiktu. taip nebus. reiks istraukt tavo dvd rom fw. ir ja irasyt i to nauja dvdrom. tik tada jis veiks su tavo konsole. tavo fatui tiktu kad ir sitas

http://www.amazon.com/Dg-16d2s-Phillips-Lite-Drive-Xbox-360/dp/B0056JPS84

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na tiktu ir kitoks tiesiog reiktu perflashint tada juos ir swapint fw,ten biski sudetingiau. o siaip juk nera problemu rast lite on,. koks buvo toki ir dek.pilna tu dvd rom pirkt kokiu tik nori.o gal geriau tiesiog duok zmogui kuris tuo uzsiima ir tau pakeis. nes na negalesi tiesiog paimt naujo dvd roma isidet ir jis tau kad veiktu. taip nebus. reiks istraukt tavo dvd rom fw. ir ja irasyt i to nauja dvdrom. tik tada jis veiks su tavo konsole. tavo fatui tiktu kad ir sitas

http://www.amazon.com/Dg-16d2s-Phillips-Lite-Drive-Xbox-360/dp/B0056JPS84

Aciu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kiek zinau tai kiekvienas dvd romas turi savo raktus, ir tam tikras romas tinka tik tam tikram xboxui, tad ne, tik tik tas kuri turi

turint ta rakta gali isidet kad ir samsung dvd rom vietoj liteon pvz. ar hitachi vietoj liteon .gali swapint. bent jau su senesnem fw ,pvz Lt 2.0 . bet cia jeigu naudotus dedi pvz turi koki atliekama tada gali pasikeist. o jei pirkt nauja tai jau imi toki koks buvo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai jei pvz susirasiu koki deveta Lite ona, turedamas savo seno romo dvd key man ji kaip suprantu lengvai pakeis ? Nereiks tureti dar ir naujai nupirkto dvd key ?

Tai jei pvz susirasiu koki deveta Lite ona, turedamas savo seno romo dvd key man ji kaip suprantu lengvai pakeis ? Nereiks tureti dar ir naujai nupirkto dvd key ?

DVD key (Paprastai sakant tai kiekvienai konsolei unikalus identifikacijos kodas, kuris leidzia konsolei matyti kad dvdromas yra butent sitos konsoles)

turbut tai atsako i mano klausima, turedamas dvd key galiu pritaikiti ir dvd roma TAIP ?

Redagavo res5ect

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sakiau nezaisti su lazeriai, o keisti visa dvdroma iskarto. Ir nepirk naudoto, neaisku kas ten bu, ar vel nenumirs po keliu savaiciu. Kiek zinai PLM keicia dvdromus, atiduok jiems, manau liksi patenkintas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

DVD key (Paprastai sakant tai kiekvienai konsolei unikalus identifikacijos kodas, kuris leidzia konsolei matyti kad dvdromas yra butent sitos konsoles)

turbut tai atsako i mano klausima, turedamas dvd key galiu pritaikiti ir dvd roma TAIP ?

:gusta: aha galesi . turet dvd key yra butinybe bet kokiam reikalui susijusiu su xbox 360. jo lengvai pakeis. tik reiks ta nauja/naudota dvdroma flashint su tuo tavo turimu dvdkey.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sakiau nezaisti su lazeriai, o keisti visa dvdroma iskarto. Ir nepirk naudoto, neaisku kas ten bu, ar vel nenumirs po keliu savaiciu. Kiek zinai PLM keicia dvdromus, atiduok jiems, manau liksi patenkintas.

Tai va prisizaidziau, nusipirkau ta lazeri bereikalo :gusta: kol atsiunte isvis numire tas dvd romas :gusta:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai va prisizaidziau, nusipirkau ta lazeri bereikalo :gusta: kol atsiunte isvis numire tas dvd romas :gusta:

na kaip gali numirt dvd romas ,jei jis veike. kad lazeris numire tai cia paciam dvdromui nieko nenutinka siaip. tai jau nebent pats ten ka pridirbai. o siaip tai lazeri pakeiti ir toliau vaziuoja kaip naujas. o pats dvdromas bus apie 100 lt.na plius siuntimas.cia jei paciam pirkt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na kaip gali numirt dvd romas ,jei jis veike. kad lazeris numire tai cia paciam dvdromui nieko nenutinka siaip. tai jau nebent pats ten ka pridirbai. o siaip tai lazeri pakeiti ir toliau vaziuoja kaip naujas. o pats dvdromas bus apie 100 lt.na plius siuntimas.cia jei paciam pirkt.

e 75 errora meta, atjungi dvd roma laidus vel pajungi td paveikia kazkiek ir vel taspats nu krc nusibodo zaisti....................

dvd is dx ~70lt pats pirkau...

Ziurejau as ir ten bet lite onai visi SOLD OUT :gusta: Redagavo res5ect

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

e 75 errora meta, atjungi dvd roma laidus vel pajungi td paveikia kazkiek ir vel taspats nu krc nusibodo zaisti....................

Ziurejau as ir ten bet lite onai visi SOLD OUT :gusta:

ir tau ka dvdromas sutaisys galvoji ta E75 ? kazkaip netikiu. xbox isvis be dvdroma gali veikt puikiausiai kaip ir su . gali naudot kiek nori be dvdromo ir veiks viskas normaliai. cia kai pats xbox normaliai veikia.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ir tau ka dvdromas sutaisys galvoji ta E75 ? kazkaip netikiu. xbox isvis be dvdroma gali veikt puikiausiai kaip ir su . gali naudot kiek nori be dvdromo ir veiks viskas normaliai. cia kai pats xbox normaliai veikia.

Gal ir tavo tiesa, o ant xboxu yra koke gedimu patikra, panasiai kaip ant pc maciau daro imeta kompakta ten programa praskanuoja ir viskas aisku ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Naujausios temos

• Naujausi pranešimai

• Gali būti kad iki dabartinės XBox konsolių kartos gyvavimo ciklo sulauksim naujo (ar atnaujinto) XBox kontrolerio, kuris palaikys funkcijas, panašias kaip Sony Dualsens, t. y. adaptive triggers ir haptic feedback (kas būtu visai logiška, seniai jau reikėjo). Bent jau Filas Spenceris apie tai kalba. Jeigu ne šiai kartai, tai būsimai, kurios visai galim sulaukti ir 2026 m. (būtu stiprus ėjimas iš Microsoft) tai tikrai.  
    • So, so. Tokia europetiška Stellar Blade versija (bent jau taip pasirodė). Pasižiūrėsim kas išeis.
    • Jau turiu. Early acsess buvo 02 06, pilnas paleidimas 02 11 visoms patformoms. Na ka gi - nauja Civilizacijos serija visada šventė!!!. Žaidžiu priepuolimais per sūnaus kompą, taigi dabar esu pirmos sesijos pabaigoje. Vizualai puikia padarytas, toks labiau kaip Civ V ramesnis stilius, dėl gamplay tai daug visokių naujovių. Puse kontento aišku dar įdės eigoje. Turiu ir konsoline versija ž atrodo identiškai, bet su pulteliu žaidžiasi sunkai, visgi tai yra PC žaidimas. Daugiau apie įspūdžius parašysiu kiek vėliau. To be continued kaip sakoma😄
    • Šitas. Po kokių gerų pusės metų gulėjimo stalčiuje (nors 2 buvo puikiai suėjęs) pagaliau užsikabinau ir labai patinka. Gėda prisipažinti, bet kelis kartus bandžiau pradėti ir mesdavau priėjęs pirmą rimtą encounterį zombių kaime - pradžioje vis nesuprasdavau kad jų visų nereikia bandyt išžudyti, o tik atsilaikyti kurį laiką😁 Bet dabar veža kaip turi būt, esu gal kokiam 9 chapterį. Formulė pparasta, bet visa dar smagi. Ir tiesa dabar jau puikiai optimizuotas. Performance mode ant vanilines PS5 labai gerai atrodo.
  • 32 Dizainas

1. 1. Ar patinka naujasis PlayManija.lt dizainas?

• Taip
      • Ne
    2. 2. Kurį dizainą nuo šiol naudosite?

• PlayManija.lt 4.0
      • PlayManija.lt 3.5 Reboot
      • RetroManija
      • Laukiu PlayManija.lt 4.0 „dark mode“

• Naujausios viktorinos