ikilas

Xbox 360 Gedimai (RROD, E74 ir tt)

Rekomenduojami pranešimai

siaip pats MS yra pripazino jog tik kas TRECIA konsole yra be rrod ar kito error broko todel nera cia ko stebetis kad jos genda

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

siaip pats MS yra pripazino jog tik kas TRECIA konsole yra be rrod ar kito error broko todel nera cia ko stebetis kad jos genda

Tai pagal tavo pasakyma, galima suprasti kad "failure rate" yra ~66% :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

MS tokio dalyko tikrai niekada officialiai nepripazintu, tai nera faktas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

savaime aisku jog MS to OFICIALIAI nepripazins kam darytis sau antireklama taciau dar pernai vasara pats skaiciau vianam is londono laikrasciu ir ten vienas is MS zmoniu pasake jog pas juos 2 is 3 konsoliu yra faulty ir beto patys pagalvokit kam buvo duota ta 3 metu garantija rrod

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Pagal jumis mano boxui batai greit pareis,nes kartais pafreezina tai atsistato tik isjungus ijungus.Dar kiek atveju kai isijungiu boxa,o man staiga reikia iseiti (draugai nieko neplanuoja,ateina,po 5 min jau veiki) ^_^
Redagavo citky

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Pagal jumis mano boxui batai greit pareis,nes kartais pafreezina tai atsistato tik isjungus ijungus.Dar kiek atveju kai isijungiu boxa,o man staiga reikia iseiti (draugai nieko neplanuoja,ateina,po 5 min jau veiki) ^_^

tai kad visiems ne naujos laidos xboxam batai... laiko klausimas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Pas mane 2008 08 12 Falconas.Cia ne naujos laidos?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labas, gavau ir aš E74, keista turputi buvo, nes nekaisdavo jis man, dažnai žaisdamas patikrindavau ar karštas, visalaik šiltas būdavo bet vistiek gavau E74, taisyt nenoriu, o jeigu siūst į Microsoft, užregistruot kad iš kokios vokietijos, ir kad atsiųstu atgal į vokietija mana draugui, įmanoma taip padaryt? Ir ar reikia kokių dokumentų siunčiant į microsoft? Ačiu už atsakymus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

lai draugas is vokietijos uzregistruoja ji pirma, jei jam iseis ji uzregistruot tada bus galima siusti ir repair'inti. Is LT neiseina pagal IP paraso kad region not supported.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O reikia ten dežės ar pirkimo čekio siunčiant į microsoft?

ne nereikia, bet reik microsoft puslapyje uzregint console, po to ja dar karta uzregint taisymui. tai arba jie tau atsiuncia deze, arba tu dedi i savo ir siunti jiem. bet dalykas yra toks kad mazai sansu kad uzsiregistruos is vokietijos, nes taisymai pagrinde vyksta US ir UK.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu wa ir man rrod parejo. nebuvau zaides kokia sav laiko tj nusprendes pazaist, tuo dziaugiaus tik 5 minutes:D tada pakibo xbox. isjungiau, ijungiau vel pakibo iskart. vel isjungiau, ijungiau ir uzsidege desine apatine raudona lempute (E74 lygu). vel perjungiau xbox ir mirksi 3 dabar. error kodas 0102. xbox 2007/07 gamybos. siaip niekad ilgiau kokiu 5 val per para nelosdavau. paskutiniu metu isvis retai beijungdavau, ir lb nustebau kad rrod gavau:D gal kas gali pasiulyt kur klp galetu sutaisyt man ji?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu wa ir man rrod parejo. nebuvau zaides kokia sav laiko tj nusprendes pazaist, tuo dziaugiaus tik 5 minutes:D tada pakibo xbox. isjungiau, ijungiau vel pakibo iskart. vel isjungiau, ijungiau ir uzsidege desine apatine raudona lempute (E74 lygu). vel perjungiau xbox ir mirksi 3 dabar. error kodas 0102. xbox 2007/07 gamybos. siaip niekad ilgiau kokiu 5 val per para nelosdavau. paskutiniu metu isvis retai beijungdavau, ir lb nustebau kad rrod gavau:D gal kas gali pasiulyt kur klp galetu sutaisyt man ji?

Manau visur kur ir taiso tai laikinai, garantijos jau nebeturi?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.