ikilas

Xbox 360 Gedimai (RROD, E74 ir tt)

Rekomenduojami pranešimai

na mano draugas turi taip pat xboxa ir jeigu jisai istraukia av kabeli jam raudonas ziedas nesviecia...man atrodo ar sitam mano x-ui nebus labanakt vaikuciam :D ar ir kazin pades x-clamp...as duodu 100% kad su laidais viskas twarkoje...na meginsiu twarkyt, o gal ir pasiseks :P jeigu kas dar turite kokiu minciu ar buvote susidure su tokia pat beda...pasidalinkite sawo patirtimi :P

Jau nezinau kelinta karta kartoju kad "labanakt" buna kai sviecia 3 lemputes, pas tave 4.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

na mano draugas turi taip pat xboxa ir jeigu jisai istraukia av kabeli jam raudonas ziedas nesviecia...man atrodo ar sitam mano x-ui nebus labanakt vaikuciam :D ar ir kazin pades x-clamp...as duodu 100% kad su laidais viskas twarkoje...na meginsiu twarkyt, o gal ir pasiseks :P jeigu kas dar turite kokiu minciu ar buvote susidure su tokia pat beda...pasidalinkite sawo patirtimi :P

Jei pas tave 4 lemputes , kazkas blogai su AV kabeliu! Nedaryk jokio x-clamp , nebent sviecia trys (dvi apatines ir kaire) . Va linkas : http://support.microsoft.com/kb/906652?sd=xbox Pasiskaityk.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

dekui flipex uz pagalba...jau susitwarkiau..tikrai buvo kaltas kabelis

Ne į temą

O ka sakiau? :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

dekui flipex uz pagalba...jau susitwarkiau..tikrai buvo kaltas kabelis

Ne į temą

Visada smagu padet kitam :)
Redagavo Flipex

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mane mirksi viena lempute (kaip sitam video

) ir nepasileidzia, raso E 74 error. Kas galetu buti, ka siulot, ar tai pataisoma?

P. S Xboxas 2007-09-18 metu.

Redagavo ernestas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pirma išsiaiškink ką tas E74 reiškia, nes aš pirmą kart tokį matau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Radau, raudau. Tikekimes pas mane problemos tik su AV cabeliu.

E74: AV cable error... There is a problem with the AV cable, try using a different AV cable. If the cable is known to be working then there is a 90% chance it's a scaler chip problem (the "ANA" or "HANA" chip connected directly to the AV cable) in rare cases it is the GPU.

Tik db is kur man gaut kabeli patikrinti ar tikrai cia kabelio problema, nes pirkti is lempos tai neapsimoka.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Radau, raudau. Tikekimes pas mane problemos tik su AV cabeliu.

E74: AV cable error... There is a problem with the AV cable, try using a different AV cable. If the cable is known to be working then there is a 90% chance it's a scaler chip problem (the "ANA" or "HANA" chip connected directly to the AV cable) in rare cases it is the GPU.

Tik db is kur man gaut kabeli patikrinti ar tikrai cia kabelio problema, nes pirkti is lempos tai neapsimoka.

Tai nueik i kokia parduotuve ar pas meistra ir pabandyk, ar su kitu veikia, jei taip tai iskart ir nusiperki :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

PRASAU truputi pagalbos ir patarimu...mano xboxui buvo darytas x-clamp praejo normaliai laiko ir vel x-as gavo rrod, bet dabar isardziau ir vel viska per nauja perinkau- nuvaliau cpu ir gpu pakeiciau nauja pasta...viska surinaku jungiu visvien dega trys raudonos lemputes..tai reiskia, kad mano xboxas mire visam laikui? tai x-as isgyvena tik viena rrod?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

PRASAU truputi pagalbos ir patarimu...mano xboxui buvo darytas x-clamp praejo normaliai laiko ir vel x-as gavo rrod, bet dabar isardziau ir vel viska per nauja perinkau- nuvaliau cpu ir gpu pakeiciau nauja pasta...viska surinaku jungiu visvien dega trys raudonos lemputes..tai reiskia, kad mano xboxas mire visam laikui? tai x-as isgyvena tik viena rrod?

Gali nešt vėl taisyt, bet jau pats turi mąstyt ar apsimoka.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai juk sakau, kad vel pakeiciau per nauja x-clamp, bet visvien yra rrod..mano x-as jau gawo antra rrod ir jam nebepadeda x-clamp..gal galite ka pasiulyti?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bandyk det daugiau šaibu ar ko ten... Kur buvo gidas lietuviškai tipo tai daugiau sagučiu pridejo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.