ikilas

Xbox 360 Gedimai (RROD, E74 ir tt)

Rekomenduojami pranešimai

Nuo kada BMS'e varztus pardavineja? B)

Siulau issiardyt viska, paziuret mazdaug kokie varztai ir nuejus senukus nusipirkt po 8vnt kiekvieno, nebrangus vistiek jie.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki, ar darant X-Clampa butinai turi but nailonines poverzles?, netinka is vienos puses aptrauktos guma, is kitos metalas ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Netikejau, bet ir man isijunge RRoD :) boxas 2006 10 viso turiu metus ir kokius 2 men.

Budavo, kad ir po 20 ar 24 val prazaizdabvau ir nieko.

Pries pora dienu prazaidziau apie 4 val ir isjungiau, snd isijungiu RRoD.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Tai kas čia per pievos darosi dabar, visiems xboxai genda. Whatever krč..
Redagavo no0ne

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

cia tas nxe updeitas paskutinis kazka grybauja, bent jau zmones ji kaltina daugiausiai, nes po jo padejo daugeliai rrod darytis.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Netikejau, bet ir man isijunge RRoD :) boxas 2006 10 viso turiu metus ir kokius 2 men.

Budavo, kad ir po 20 ar 24 val prazaizdabvau ir nieko.

Pries pora dienu prazaidziau apie 4 val ir isjungiau, snd isijungiu RRoD.

Same here... :) Vakar ir mane uzklupo RRoD. Irgi budavo zaista po daug valandu, o dbr kokias pora val zaidziau, isjungiau ir kita diena norejau kasi pazaist ir ziuriu RRoD :) Snd X-Clamp dariau, nieko nepadejo, o isvis pablogejo, net ventiliatoriai normaliai nebesisuka, nors atrodo tikrai nieko nepridirbau... beje pas mane boxas irgi senas, tyngiu dbr ziureti, bet kazkas panasaus kaip ir pas tave data. Turejau metus ir 4 menesius... :/

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai kas cia dedas..? Negi gali but toks sutapimas kad vos ne vienu metu tiek zmoniu gautu rrod, nors seniau pliekdavo belenkiek...?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na siaip lyg tais buvo pasirodziusios kazkokios snekos pries isleidziant NXE kad seniem xbox'am po update gali atsitikti rrod. naujasniems tas negresia

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na siaip lyg tais buvo pasirodziusios kazkokios snekos pries isleidziant NXE kad seniem xbox'am po update gali atsitikti rrod. naujasniems tas negresia

visiskai sutinku su sia nuomone dviems mano pazystamies x'as butent po updeito ir pasigavo RROD toks jausmas kad naujas NXE naudoja daugiau energijos ar kazkas panasaus del ko neatlaiko x'o GPU

per daug sutapimu kaip manot?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bet tai negi MS su savo update zudytu senas konsoles? Jiems nuo to nieko geriau, vel reputacija del RRoD bangu nukris...bet sutapimas irgi nelabai tiketinas...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bet tai negi MS su savo update zudytu senas konsoles? Jiems nuo to nieko geriau, vel reputacija del RRoD bangu nukris...bet sutapimas irgi nelabai tiketinas...

jiems kaip tik manau apsimoka mano manymu "uoi suklydom su seno leidimo konsolemis, stai pagaminom naujas - durneliai pirkit" mazdaug taip...

tikriausiai su nauju NXE ir falcon'us nuzudis :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man irgi atrodo, kad cia del NXE. Kol jo nebuvo boxas normaliai sukosi, o tik isejo NXE - iskart prasidejo freezinimai, kibimai etc.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turbut. Dabar skaitau straipsnius ir pasirodo kad naujas update turėjo įtakos RROD atsiradimui net ant tokių XBOX360, ant kurių prieš atnaujinimą nieko absoliučiai nebuvo (nei simptomų nei nieko). Tai čia jau faktas. Aišku Microsoft vėl laukia bylos, baudos - bet mums tai įtakos nedaro. Visgi kenčiam mes.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O tai kam jus atsinaujiant :) As ta laikausi visad tokios nuomones, jei viskas veikia, nera reikalo taisyt ir nagu kisti :X

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.