ikilas

Xbox 360 Gedimai (RROD, E74 ir tt)

Rekomenduojami pranešimai

Šiandien vos infarkto negavau nu nervai nelaiko negaliu .Pas mane xbox 2007 07 07 su HDMI jungtim ir netiketai vienas cia forume parase jog ne visi boksai kurie turi hdmi yra su naujais procais. Ka gi apverciu as siandien savo dezute jokios informacijos.Tada paimu maitinimo bloka o ten juodi skaiciukai 203 W .Susinervinau belenkaip.Tai kaip cia suprast cia gi ne falconas tada.Ir dabar ka man daryt as jau ta boksa apie metus turiu ,ka zinau kartais buna zaidimai pafreezina karta i kokias tris savaites.Tai patarkit ka man dabar daryt pardavinet ji ar kaip bijau del rrod dabar.Turiu ir ventiliatorius papildomus uzsimetes.Dvd rom jo benq jei tai kazka keicia.Zodziu issaskykit savo nuomone ka darytumet tokios situacijoj kaip mano.Nes noreciau ta boksa dar kokiu trejus metus panaudot....Zaidziu su juo neperdaugiausiai po dvi h , bet va filmus megstu paziuret.Zodziu laukiu nuomoniu...

Jeigu pas tave be garantijos tai siulau atsidaryt x360 ir paziuret ar falcon ar ne(yra youtube pilna video kaip atpazint) Redagavo trygoon

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kiek pamenu boxai su falconais gaminami nuo ... 2007 rudens ? Tad tavo 2007-07-07 ne falconas skaitosi. Bet Benq, todėl makes no sence.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pas mane tas pats kaip ir pas ji ;D 2007-08-02 ,rom`as BENQ bet ant maitinimo bloko 203W

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man wikipedia sako, kad falconai pradėjo eit nuo 2007 metų rugsėjo galo, tad ką žinau, gal čia nėra ryšio tarp Benq draivų ir falconų dėjimo pradžios ? Ta prasme gal Benq anksčiau pradėjo eit ? ( kas logiškai pagalvojus ir taip aišku )

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Šiandien vos infarkto negavau nu nervai nelaiko negaliu .Pas mane xbox 2007 07 07 su HDMI jungtim ir netiketai vienas cia forume parase jog ne visi boksai kurie turi hdmi yra su naujais procais. Ka gi apverciu as siandien savo dezute jokios informacijos.Tada paimu maitinimo bloka o ten juodi skaiciukai 203 W .Susinervinau belenkaip.Tai kaip cia suprast cia gi ne falconas tada.Ir dabar ka man daryt as jau ta boksa apie metus turiu ,ka zinau kartais buna zaidimai pafreezina karta i kokias tris savaites.Tai patarkit ka man dabar daryt pardavinet ji ar kaip bijau del rrod dabar.Turiu ir ventiliatorius papildomus uzsimetes.Dvd rom jo benq jei tai kazka keicia.Zodziu issaskykit savo nuomone ka darytumet tokios situacijoj kaip mano.Nes noreciau ta boksa dar kokiu trejus metus panaudot....Zaidziu su juo neperdaugiausiai po dvi h , bet va filmus megstu paziuret.Zodziu laukiu nuomoniu...

Mano manymu, nieko blogo nematau...

Taip, tavo modelis turi daugiau galimybiu perdegti nei naujesnieji, taciau visgi nezaisdamas maratoniskai (kaip suprantu tu to nedarai) saugai savo konsole... As tavo vietoj toliau naudociausiausi ir tiek...

Na o zinoma, jei mastai apie pardavima, kodel gi ne? Siaip gali tiesiog ideti skelbima, ir ziureti ar kas siulys padoria kaina, jei tau tinkama, tai kaip sakiau kodel gi ne...

bet as zinoma del pagaminimo datos maziausiai nervinciaus... siulyciau tau ir nesiparinti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Gal galit padet

Turiu klauismna uz kiek superka xboxus su rrod su laidais ir hardu ?????

Visi uz tiek pat nesupirks gi, bet siaip tai jei su viskuom tai gausi kokius 300-500lt, jei klystu ekspertai pataisykit ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Visi uz tiek pat nesupirks gi, bet siaip tai jei su viskuom tai gausi kokius 300-500lt, jei klystu ekspertai pataisykit ;)

Naujomis kainomis naujas arcade 500 su trupuciu lol..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

PAS MANE DEGA KETURIOS (raudonas ziedas) RAUDONOS LEMPUTES? TAI NOREJAU PAKLAUSTI TAI MANO X-UI SAKES... nezinau ar as privalejau atidaryti nauja tema..jei taip tai atsiprasau...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nebijok , jei visos keturios tai cia kazkas kito , tiksliai nezinau kas bet ne red ring ir gali buti sutvarkoma. Paieskok ka reiskia visos keturios googlei.

EDIT : Pas tave kazkas su cable. Pazek ar gerai ijungta , pajudink. Jei neveikia tai susivare AV kabelis.

Redagavo Flipex

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tikiuosi, kad nieko tiokio...aciu uz info

istraukiu av kabeli visvien swiecia raudonas ziedas..gal reikia daryti x-clamp? ka manote? o gal maitinimo blokas kaltas..xboxas pagamintas 2006-12-06...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tikiuosi, kad nieko tiokio...aciu uz info

istraukiu av kabeli visvien swiecia raudonas ziedas..gal reikia daryti x-clamp? ka manote? o gal maitinimo blokas kaltas..xboxas pagamintas 2006-12-06...

x-clamp nemanyciau, kad reiktu daryt nes kaip zinome pas tave dega 4 raudonos lemputes (ne 3). Paziurek gal ant maitblokio dega raudona lempute, jei taip tai laidas nedakistas tiesiog, ar kazkas panasaus :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na as kai ijungiu xboxa maitinimo bloke dega zalia lempute...tai reiskiasi viskas gerai, bet man keista, kad nors ir av kabelis isjungtas bet visvien zipsi raudonas ziedas...man atrodo ekspermentui darysiu x-clamp..:D..dar pabandysiu pakeisti maitinimo bloga...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na as kai ijungiu xboxa maitinimo bloke dega zalia lempute...tai reiskiasi viskas gerai, bet man keista, kad nors ir av kabelis isjungtas bet visvien zipsi raudonas ziedas...man atrodo ekspermentui darysiu x-clamp..:D..dar pabandysiu pakeisti maitinimo bloga...

Jei dega zalia lempute tai kaip ir sakei su maitinimo bloku viskas gerai, tai kam dar ji keisti? :P anyway del kabelio (tiksliai nezinau 4 lempuciu priezasties, taip kad labai nesmerkit jei kanors ne taip pasakysiu :P ) gal jis sugedes ar koks biesas atsitikes jam, ir xbox'as jo neranda todel ir dega lemputes, taip, kad jeigu logiskai mastant tu istrauki av kabeli tai ir turetu mirkset lemputes :P As negaliu garantuot, bet mano teorija priejo prie to, kad sugedes kabelis :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na mano draugas turi taip pat xboxa ir jeigu jisai istraukia av kabeli jam raudonas ziedas nesviecia...man atrodo ar sitam mano x-ui nebus labanakt vaikuciam :D ar ir kazin pades x-clamp...as duodu 100% kad su laidais viskas twarkoje...na meginsiu twarkyt, o gal ir pasiseks :P jeigu kas dar turite kokiu minciu ar buvote susidure su tokia pat beda...pasidalinkite sawo patirtimi :P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.