ikilas

Xbox 360 Gedimai (RROD, E74 ir tt)

Rekomenduojami pranešimai

Na juokini juokinu tu mane. Taip tu viską žinai :o Gal dar pats ir gamini XBOX'us? Turiu jau dumetus Zephyr modelį, viskas ore, pažystamas per kurį pirkau X360 taip pat turi Zephyr tai jau netoli 3 metai kaip turės jeigu neklystu. Viskas kuo puikiausiai veikia. Bet va tu ištraukiai, kad vistiek gaus, tas tavo ~2008m. tą patį gali gauti, bet čia neesmė. Kaip jau ir sakė, neklaidink žmonių. Nusipirks žmogus tą x360, jis 3-4metus palaikys kad ir gaus tada tą rrod, jau manau jam jis bus neįdomus. Nes man jau baige jau po 2m. kaip ir atsibosti, dar pora metelių ir jau su juo tikrai nebežaisiu :-) Taip kad, mokėk naudotis ir jis veiks labai ilgai...

Ir kuo gi ta tavo teorija paremta? Tuo, kad tavo pazystamui nesugedo? Gerai, jam pasiseke. O tu paziurek kiek uzsienio forumuose zmoniu, kuriem zephyrai parejo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ir kuo gi ta tavo teorija paremta? Tuo, kad tavo pazystamui nesugedo? Gerai, jam pasiseke. O tu paziurek kiek uzsienio forumuose zmoniu, kuriem zephyrai parejo.

Ne į temą

Na tai jo, čia tik mums viems nesugenda :) Gal laiko ne taip gal dar ką. Bet kad jie 100% pasigauna, tu klaidini žmones ir tiek. Tad kitą kartą pagalvok kai rašai, nes teigi to ko išvis negali žinoti. Nes tie patys microsoft nelabai ten žino kokį šūdą padarė, kad kai kurie rrod gauna.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Zinoma, kad tiesa. Jei pirksi dar nenaudota(pvz is topo centro) tai pazaisi kelis menesius kol suges. Jei naudota, tai gali ir savaites nelaikyt(priklausomai ar darytas x-clamp). Siulyciau pasieskot su HDMI jungtim mazdaug 2007 galo gamybos. Tada neturesi jokiu problemu del perkaitimo.

Isitikines savo zodziu tikslumu? Mano su HDMI, bet dar su sena motina, 203w maitinimas. As pats apsigavau su situo rodikliu pirkdamas savo xbox'a. Ziuriu su HDMI, tai galvoju Falcon'as ir tik po menesio pastebejau, kad labai jau kaista, paziuriu ant matblokio ir dezes ir ten raso 203w. Va tau ir HDMI.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Zinokit man zodziu vistiek kazkas netaip kazko pastoviai lagina pazaidi truputi ir vel uzlagina kartais net neuzsikrauna normaliai kas cia gali but jei kazkas parejo pas ka tvarkyt (as is Vilniaus ) xboxas 2006 pradzios dasipirkes ausintuva nesuprantu :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Zinokit man zodziu vistiek kazkas netaip kazko pastoviai lagina pazaidi truputi ir vel uzlagina kartais net neuzsikrauna normaliai kas cia gali but jei kazkas parejo pas ka tvarkyt (as is Vilniaus ) xboxas 2006 pradzios dasipirkes ausintuva nesuprantu :)

Ne į temą

Pas Dima gal...http://www.playmanija.net/dima/

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal kas zinot kas cia gali but vienas rase kad procas uzkaista ir del to viskas taip ?

man atrodo jog cia ne procas o gpu, nes kiek zinau (o as galiu klyst) freezinimai yra sukelti kaistancio GPU

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Cia kaip suprantu gali but atsokes GPU (nevisai, bet jau netvirtai laikosi) todel ir lagina. Nesk pas meistra

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Cia kaip suprantu gali but atsokes GPU (nevisai, bet jau netvirtai laikosi) todel ir lagina. Nesk pas meistra

Tu bent suvoki ka pasakei?, lol... Redagavo SoulReaver

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mano irgi 2006 metu... viskas puikiai veikia jau beveik antri metai ;}}

taip, kad neaiskink cia, kad visi be isimties senesnes laidos xboxai pasigauna 100% rrod, ir dar PO KELIU MENESIU NAUDOJIMO... nusisneki..

Redagavo rops

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš turėjau 2006-10 boxą kažkur 9 mėnesiu ir jokių problemų su juo nebuvo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tu bent suvoki ka pasakei?, lol...

Suvokiu, tik gal paaiskinau netaip. Metalas kaisdamas keicia forma ir jei jis negerai pritvirtintas, tai tiesiog kai ikaista, kontaktai netvirtai lieciasi ir pradeda lagint. Kai pabuna isjungtas, metalas atvesta ir tampa koks buvo ir ijugnus vel kuri laika veikia kol vel prasideda tas pats. Uzburtas ratas :thumbsup4: Reikia nest pas meistra kad sutvarkytu si gedima ir manyciau neturetu tai brangiai kainuot, nes viskas kolkas veikia ir kontkatus dar gaudo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kazdinat zmones su to RRoD kaikurie labai... :thumbsup4: as ir katik nusipirkau xboxa 2006.10 men, nauja. Ir bezaidziant visada dabar baime kad nesudegtu ;) begu ir begu ziuret ar karstas xbox. Xboxa laikau ant zemes vertikalu, tai pazaides pirma diena gal kokias 4h, xboxas pro gala pucia silta ora, bet kiausinio kaip ir ant jo dar negalima kept ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bandyk daryt x-clamp. anyway visam laikui manau nepataisysi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.