ikilas

Xbox 360 Gedimai (RROD, E74 ir tt)

Rekomenduojami pranešimai

O cia tie priziurejimo budai, kaip skaicaiu pazaidus palaikyti ijungta 15min tada tik isjungti. Kaip isjungtas uzdengti megztiniu kokiu. Ar isvis gal man ta ausinima pakeisti nauju, galingesniu. Imanoma taip? Gal tada mazesne tikimybe sugesti, labiau ausintu. Nes siaip as kazkur 6h i diena zaidziu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Patarčiau tokį aušintuvą nusipirkti, tą juoda

Nuotrauka

Jis dedasi ant Xbox 360 galo.

Redagavo DoZyMaY

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kiek toks kainuotu? Yra Lietuvoje pirkti? Ir ar falcon tik perkaitymai buna ar dar kokios problemos?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O nezinai ar 2008 galo falconai geresni? Nes skaicaiu, kad 2008 galo jau geresni ir maziau kam sugenda. Nes isleidau savo taupytus pinigus xboxui kuris parduotuvui kainuoja tiek pat, kiek as sumokejau ir dar tas ausintuvas 80lt. Isviso padariau klaida pirgdamas man atrodo...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O nezinai ar 2008 galo falconai geresni? Nes skaicaiu, kad 2008 galo jau geresni ir maziau kam sugenda. Nes isleidau savo taupytus pinigus xboxui kuris parduotuvui kainuoja tiek pat, kiek as sumokejau ir dar tas ausintuvas 80lt. Isviso padariau klaida pirgdamas man atrodo...

Visi jie vienodi ziurint apie koki gala sneki ,nes 2008 nepamenu kelintas menuo pats pats galas jau yra jasper ,nes pas mane berods yra 2008-09 menesio jasperis Nuotrauka

Redagavo MrAlex

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mane falconas, nes 175w, o ne 150w. Ir pacioje primoje zinuteje rasiau, kad mano 07-23

Zodziukas pirgdamas padariau didele klaida, o jei dar gausiu rroda isviso mirtis. Belieka zaisti, kaip uzlus mesti lauk.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Is ebay tai cia pigu, tik reiktu pabandyti atsisiuti, nes nelabai moku. O va dabar as ji paguldes laiko ant knygos padejas, kad is sonu vedintusi, bet ta pati apacia kur lieciasi su knyga tai buna karsta.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Falcon ne Zephyr, jei saugosi ir nelaikysi savo x360 stalčiui, nusipirksi papildoma aušinimą tai manau dar laikys tau jis normaliai :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Patarčiau NEDĖT aušintuvų kurie užsideda ant xbox galo, nes jie uždengia vidinius ir jokios naudos neduoda, nes jie orą ištraukia, o ne į vidų pučia, taigi vistiek viskas priklausys nuo vidinių. pinigai išmesti tik. Geriau korpuse skylę išsipjauk ir įdėk normalų, vidinį aušintuvą. http://digiex.net/attachments/guides-reviews/console-guides/xbox-360-guides/7541d1319405636-xbox-360-12-volt-fan-mod-120mm-fan-xbox-360-fan-mod.jpg kažką tokio(aišku gražiau sumontuot viską, aušintuvą į vidų korpuso įdėt, ne ant jo), toks variantas bent jau padės sumažint temperatūrą.

Redagavo Dankratas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pritariu jau geriau korpuse ispjauti skyle i ideti ten ausintuva ant GPU ir CPU pats turiu Falcon jau daug metu taip ir jokiu problemu neturiu.

Redagavo audirs4

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Bet aš tavęs nesuprantu, pats rašai, kad pirkai už paskutinius pinigus ir net nepasidomi ką perki. Kitą kart pasidomėk ir nereiks sakyt, kad pinigai į balą išmesti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pirkau už 550lt. Na žodžiu pjausiu skyle ir dėsiu vintiliatorių 12Cm. Gal tai padės, nes jei pardavynėjant nieko aš už jį negausiu, o pardaves naujesnio nelabai nusipirksiu. O šiaip ta apačia dabar būta ikaitūsi, na aš jį laikau paguldyta. Žaidžiu ne vienas, tai dabar per abu žaidžiančiuosius apie 4h. būna įjungtas. O tas pats viršus man atrodo, net nebuvo nuimtas, nes lipdukas užklijuotas ant jo ir rašo, kad neplėsti, nebent vėl užklijuotas buvo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.