ikilas

Xbox 360 Gedimai (RROD, E74 ir tt)

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki. Bandziau flashint xbox 360 slim ir paluzo kompas, ismete ta blue screen. Dabar ijungus xbox Error E 65 ir dega tik raudonas diodas per viduri. Ar imanoma sutvarkyt kaipnors? Atjungus DVD ROM isijungia normaliai xbox.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Man problema yra, kad kai idejus diska jis biski pasisuka ir raso open tray... ka daryt? maciau postu, kad gali but lazeris uzstriges.. tai kaip ji atstrigint? :/

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Rrod jasper negauna ,visos tavo bedos manau del vaizdo perdavimo kabelio ,pabandyk istraukt ir per nauja ikist ,bet greiciausiai reiktu naujo.

taip zinau kad rrod negauna, bet dege tos 3 lemputes raudonai, o del HDMI laido tai nzn, kaip xboxa pirkau jis naujas buvo pridetas, su etiketem, gal tada reikia bandyt pasiskolint is ko nors HDMI laida ir ziuret ar kazko panasaus nebus ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man problema yra, kad kai idejus diska jis biski pasisuka ir raso open tray... ka daryt? maciau postu, kad gali but lazeris uzstriges.. tai kaip ji atstrigint? :/

Seip tam yra google Redagavo audirs4

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, vakar ysirasiau NHL 12 metu game, ir kaip ysirasiau ydejau i xbox is meta lentele reikia update, nu darau ta update is stai kas post-40361-0-28155800-1315399233_thumb.jpg isjungiau xbox ir paskui vel yjungiau vistiek tas pats vaizdas, gal kas galit padeti?? Paskui bandziau issimti diska ir vel ydeti, ydejau is naujo pradeda krautis ir ismte ta pati....

Redagavo haris883

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, vakar ysirasiau NHL 12 metu game, ir kaip ysirasiau ydejau i xbox is meta lentele reikia update, nu darau ta update is stai kas post-40361-0-28155800-1315399233_thumb.jpg isjungiau xbox ir paskui vel yjungiau vistiek tas pats vaizdas, gal kas galit padeti?? Paskui bandziau issimti diska ir vel ydeti, ydejau is naujo pradeda krautis ir ismte ta pati....

pas mane tokia pati problema buvo perfleinau i 1,9 ir usiupdeitno is to pacio disko.,paskui dar kart udeito paprase ir viskas veikia be problemu Redagavo laurisarl

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki. Turiu 2 xboxu su dviem skirtingom bedom. Esu skaites apie RROD'us ir open tray errorus, bet mano bedos savitos, taciau susijusios.

1. Xbox 360, 2008m gamybos. Labai panasus i open tray error'a. Tik skirtingai nei open tray errore, kai kuriuos zaidimus mano cd-romas skaito. Esu bandes nemazai zaidimu, kai kurie veikia, o kai kuriu nenuskaito. Anksciau tie zaidimai veike visi kuriuos turiu. Buna, kad zaidziant viduri zaidimo ismeta The disc is unreadable. Kompaktai nesubraizyti ir pan. Buvau praardes cd-roma lazeriukas vietoj, neapdulkejes ir tt. Tiesa kai suka kompaktus, tai labai jau ant dideliu apsuku kartais. O tada sustoja ir viskas.

2. xbox 360.2006m gamybos. Meta RROD.1,3,4 lempeles. Spaudziant ta knopka, kad parodytu koks kodas, niekas nevyksta. O dabar idomiausia dalis - kartais jis veikia. PAveikia kelias dienas ar diena, po to menesi neveikia. Trukt uz vadziu vel is pradziu.

Tai noreciau suzinot kame yra bedos. Esu linkes susitvarkyti viska pats. X-clampa irgi pasidaryciau, tik ar verta ji daryt, nes kaip minejau, kartais jis veikia, tai ar nebus nuo to blogiau.

Aciu uz pagalba.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

1-manau lazeris jau atgyveno... siaip yra budas jo varza biski sumazint tada geriau skaito bet nemokant sudegint labai lengva...

2-rrod,nes ne jtag boxui siaip is lempos rrod nemeto pagal nuotaika... jai sugebesi daryk x-clamp.. o secondary koda turetu rodyt... gal netaip ziuri

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunk prie Live arba atsisiusk i USB naujausia update ir atsinuajink savarankiskai. Bet po sito update gali nufleshint tavo dvd rom'a ir tada teks perfleshint.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki,

Norejau paklausti kiek mazdaug kainuotu remontas, o gal butu galima paciam susitvarkyti. Gedimo esme yra lazerio galvutes slankiojimas. Po kokiu 5-6 konsoles yjungimu lazeris nuciuozia y paty krasta ir metamas zurasas open tray, nes lazeris skaito jau paty disko sona. Tenka isiardyt konsole ir tiesiog ranka nustumt lazery iki diskasukio centro. Kiek maciau pats lazerio begelis nedaug bekainuoja siunciantis internetu. Is anksto aciu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

cia manau beda kitur... gal pats lazeris kaltas, kadangi lazeris visada automatiskai gryzta is betkur i reikiama vieta

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vakar normalej veikia sendien rodo trys raudonus ziedus... yra intercooler viska,o sendien jau nebeveikia kas galetu buti ? jau baba? turiu metus tik jasperis 2009 metu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

kam tas inter :) cooleris? juokus megsti?
Redagavo xmouserx

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.