ikilas

Xbox 360 Gedimai (RROD, E74 ir tt)

Rekomenduojami pranešimai

Ačiū.

Tai vis tik pradėsime nuo maitblokio paieškų.

Jei kas turite kokį sugedusį 3 metų senumo x'ą ir norite atsikratyti maitblokiu - rašykite.

Kiek zinau rlevin7 turi maitblokiu, rasyk jam ;]

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Rasau i bendra tema tai sendian man netiketai ismete 3 lemputes teliko vaizdo nebuvo tiesiog tos trys lemputes mirgsejo as ji isjungiau ir vel ijungiau buvo geraj po kiek laiko vel isijunges pazaides ismete vel bet tuo tarpu girdejau kaip mano rasetes lizdas zirze viska istraukiau nuejas i xbox.com pamaciau kad tai sprendimas yra su maitblokiu arba tiesiog xboxo laido ijungimas i razete ir israukimas is maiblokio tai trys lemputes nesusije su xbox 360 paciu ? ;( ;(

Beto jasper mano. Tai kaip skaiciau yra su elektros uzrumpinimu kaskas pas mane

http://support.xbox.com/support/en/us/Solu...x?wizardid=frls

Redagavo 5XeviL

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jei rimtai tai galit ka norit sakyt bet as manau kad rrod nesutaisomas,arba benta jau lietuvoje jio niekas normalei netaiso.visi xclamp padaro ir viskas,seip girdejau kad kaska ir gpu perlituoja bet seip nezinau tikslei kiek tai veiksmynga ar isviso apsimoka.siulyciua geriau susirasti kas vilniuje pakeicia motina i jasperi kainuoja apie 350 lt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki,kadangi čia bendra rrod tema tai paklausiu.Aš turiu elite 2008 metų 08 mėnesio gamybos jis ne Jasper,bet ar aš gausiu rrod?Konsolė prižiūrima,nelaikoma stalčiui.

pas mane tokių pat metų falcon'as tačiau po 1.5 metų gavau rrod

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kur rast normalu meistra kuris pataisytu RROD 0031 falkon motinine ??

Redagavo RsXs

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

zinai kaip vyksta tas keitimas ? - nusiveza tavo rrod'ini xbox i uk, ten nuperka nauja, sukeicia vidurius ir atgal i parduotuve :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

zinai kaip vyksta tas keitimas ? - nusiveza tavo rrod'ini xbox i uk, ten nuperka nauja, sukeicia vidurius ir atgal i parduotuve :(

Kadangi maniskis po gpu perlitavimo uz pusantro menesio vel isejo saibom ir dar vadinamasis "slimas" nera nulauztas ir neaisq kada tai bus padaryta tad jo nesinori pirkt, tai kazka reik galwot kaip cia ta x'a sutvarkyt. O kaip ten ji tvarko tai jau ne mano problemos :()

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kadangi maniskis po gpu perlitavimo uz pusantro menesio vel isejo saibom ir dar vadinamasis "slimas" nera nulauztas ir neaisq kada tai bus padaryta tad jo nesinori pirkt, tai kazka reik galwot kaip cia ta x'a sutvarkyt. O kaip ten ji tvarko tai jau ne mano problemos :()

kaune tau ides nauja motinine o ne sius kaskur. Man tapacia diena padare :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kaune tau ides nauja motinine o ne sius kaskur. Man tapacia diena padare :(

kontaktus galima butu suzinot?

Redagavo povilelis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei man taip būtų aš pirkčiau vapšie naują boxą. Jasperį. Nes nu ką žinau 300litų mokėt už perdarymą. Dar kai mano konsolė yra baninta... P.S. Buvau jau vieną lemputę gavęs blem kaip peršikau jau vos ne rėkt pradėjau. Perkroviau viskas čiki jau mėnesis :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kai nauja jasper motinine ideda gali skaityt kaip nauja jasper nebaninta konsole gauni tik kad senam korpuse.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.