ikilas

Xbox 360 Gedimai (RROD, E74 ir tt)

Rekomenduojami pranešimai

Šeip girdėjau kad tie falconai kur ėjo mėnesis ar pora prieš Jasper laiko labai panašiai kaip patys Jasperiai čia tiesa?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Hm kazi nkaip maniskis laikys buciau palaukes buciau jasper nupirkes mano ira 2008-09-08

Kiek pažystamų turiu kurie saugo savo XBOX 360, nelaiko ant dulkių ar pan tai dar seni zephyr jau po 3-4 metus laiko, o ant jasperio irgi gali sugadint ką nors, tas rrod nėra baisiai dažnas gedimas, o šudarankiai tai ir jasperius tai pat puikiai sugadina kaip falcon, aišku ne rrod ir + jej dabar xbox perkant tai falcona ar jasperį dar apsimokiau manau iš kokio topocentro nes duoda 2 metų garantiją ir kad ir kas atsitiktu vistiek garantinis suremontuos.

Redagavo RB89

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kokiu ir kiek konkreciai varztu ir verzliu reik kad sutvarkyt rrod? galvoju pakeist termopasta, gal kuriam laikui pades? ir kokia geriausia butu? zadu viska suenukuose nusipirkt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Hm nemanau jei turi falcona ar jis pasigaus e74 jei priziuresi nes draugas turi falcona jau nuo 2008-02 liktais ir jam puikiai eina ..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Hm nemanau jei turi falcona ar jis pasigaus e74 jei priziuresi nes draugas turi falcona jau nuo 2008-02 liktais ir jam puikiai eina ..

Falconai laiko mazdaug apie 2 metus, 2 su biskiu ir pasigauna arba rrod arba e74. Nebent tau labai pasiseke ir gavai viena is tokiu xboxu kurie negauna rrod ir visokiu e.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Falconai laiko mazdaug apie 2 metus, 2 su biskiu ir pasigauna arba rrod arba e74. Nebent tau labai pasiseke ir gavai viena is tokiu xboxu kurie negauna rrod ir visokiu e.

Pas mane Falconas, lygiai 2 metai ir RROD. Tik kazkaip idomiai, kartais patringa viskas ir lemputes uzsidega kartais gali kelias valandas lost ir nieko.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Cia laimes dalykas :thumbsup4: taspats kaip pvz ryt tu susilauzisi koja, 2metai nestandartai , kaip draugas jau sakiau turi iki siol nuo 2008 vasario iki db losia ,o losia jis ilgai , nesirupina nei dulkiu nevalo stovi po stalu ir viskas ... 2metai nestandartas :D Beto kaip gali buti taip zekit kaip jus skaiciojat laika tie 2 metai ,cia tipo kek zaidei ar kiek jau laiko jis pas tave stovi :)?

Redagavo spikeriuks

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Cia laimes dalykas :thumbsup4: taspats kaip pvz ryt tu susilauzisi koja, 2metai nestandartai , kaip draugas jau sakiau turi iki siol nuo 2008 vasario iki db losia ,o losia jis ilgai , nesirupina nei dulkiu nevalo stovi po stalu ir viskas ... 2metai nestandartas :D Beto kaip gali buti taip zekit kaip jus skaiciojat laika tie 2 metai ,cia tipo kek zaidei ar kiek jau laiko jis pas tave stovi :)?

Tiek kiek pas mane jis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu tai nesamoningai skaicioti taip ira gal as nusiperku konsole , o ta konsole prastovejo 1metus parduotuveje ir po 1metu man suges nesamone, seip logiskiau tai butu taip , ira kaskoks laiko tarpas valandomis , kai konsole syla lydmetalis trukineja atsoksta gpu ir bam e74 ira kaskoks laikas , o ne kek stovi ..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu tai nesamoningai skaicioti taip ira gal as nusiperku konsole , o ta konsole prastovejo 1metus parduotuveje ir po 1metu man suges nesamone, seip logiskiau tai butu taip , ira kaskoks laiko tarpas valandomis , kai konsole syla lydmetalis trukineja atsoksta gpu ir bam e74 ira kaskoks laikas , o ne kek stovi ..

Tai taip realiai kazkur madaug 2 metus naudojimo atlaiko. Bet esme ta kad as mazai tikrai losiau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kad ir kiek kokia konsole laikytu ja manau kokiem meteliam dar prikelt eitu su hybrid fix'u. vat galiu pasigirt, kad savo zephyr'a su siuo fix'u prikeliau ir jau zaidziu nuo sausio 16. ziuresim kiek dar laikys. pirmieji bandymai su hybrid fix'u nepadejo, nes nedejau tu korteles gabaliuku aplink procesorius. laikydavo apie menesi tik. beje kaitinimui naudojau tik heat gun.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano pirmasis xboxas pasigavo rrod tada kai laikydavau vertikaliai ir palosiau halo 3 ir vsio kita diena ijungu ir rrod , pardaviau pazytamui tai jis tipo ja susitaise ^^ .Hm bet man labai liudna ir kartu kyla pyktis , kaip gali pardavineti toki suda kuris po tamtikro laiko suluzta .. Nekaip nedaeina , nu suprantu tie xeon tai cia fail buvo nes tie bebrai ju neisbande , bet kam kurti zefyrus ir visokius falconus , negalejo iskarto viska sutvarkyti .. Mano atzvilgiui ms labai pasisiukslino ... ir - rep jiem buvo ..

Redagavo spikeriuks

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.