ikilas

Xbox 360 Gedimai (RROD, E74 ir tt)

Rekomenduojami pranešimai

jau pradedu rimtai nerimauti ar imti PS3 ar xbox'a. iki tol kol nieko nezinojau apie rrod buvau vienareiksmiskai uz xbox'a

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

visi xbox nuo 2009 pradzios yra jasper ir jie negauna jokiu rrod ,taip kad jei imt , tai imt tik jasper ir nesukt sau galvos

Redagavo butas007

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tik Jasperi ir nieko kito. Net falconas š**** yra. mano Falconas net 2 metu nelaike. Ir tik nauja. Nes deveta jei pirksi gali buti uzbanintas, remontuotas ar dar kas daryta su juo. O del laikymo.... Net nezinau, metu gale bus matyt kaip Jasperiai laiko. Bet jei jau lygini su PS3, tai XBOX360 nemokamai naujausius zaidimus zaisi, o su PS3 turesi pirkti originalus, tai paskaiciuok, 2-4 zaidimai ir tu nauja XBOX 360 gali nusipirkti, tai tikrai daugiau suzaisi kol suges ar bana gausi, o tai reiskias apsimoka XBOX360 :) As iki sugedimo XBOX360 suzaidziau apie 60 zaidimu (isleidimo diena jau zaizdavau), 1,5 metu LIVE prasedejau be bano, tai zinai, jei PS3 turejas buciau, tai ka as zinau, kiek cia saibu i ora ismesta butu. Uz tas saibas turbut 22 XBOX 360 nusipirkciau (zaidimo kaina emiau PS3 kaip 200 lt. (siaip gera kaina, kaip isleidimo dienai, Jei Lietuvoj parduotuvese pirktum, netoli 300 uz 1 moketum), o xbox360 tik deze galima uz 550 lt. paimti, o kam dar kazka pirkt, pultas HDD, laidai, tai lieka)

Jauti skirtuma 22 XBOX360 = 1 PS3 per nepilnus 2 metus, o jei zaisi 4 metus...... :) Tu dar apie PS3 galvoji?????

Redagavo magu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jesper ir arcade buna .. ir apie jasper einam diskutuot i atitinkama tema , o ne cia.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu tas tiesa kad xbox 360 pigu zaisti, bet as abejoju ar uz 800 elite su jasper ikasciau

geras su tokiom saibom apie ps3 galvoji

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

geras su tokiom saibom apie ps3 galvoji

Ne į temą

pasiziurek skelbimuose plaimanijos naudota ps3 fata uz 400-600 gali nusipirkti

p.s mano xbox 360 falconas su hibrid xclamp fixu atlaike 2 menesius ir pries kelias dienas sugedo :)

bet va dabar orkaiteje reflowino motina tai veikia vel kolkas labai gerai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ar x-clamp fixas tinka ir kai kalta hana? (siaip kiek zinau tai e74 1red light ir yra ana/hana o ne gpu, bet vieni sako kad tik gpu fixas kiti kad abiem...)

pas mane hana jau suejusi...(siaip db veikia bet vat treciadieni vakare atsirado vaizdo 'iskrypimai' (vel.. jau 3 ar 4 kart) isjungiau ijungiau ir kaip ir aisku pamaciau e74 tai tiesiog uzkaitinau gpu be fan'u x ijunges (cpu nekankinau) ir vel ok... dar uzdejau is pc mb heatsinko atpjoves ant hana kad truputi prispaust (na tower trick=D) tik kad nedejau termopastos o tiesiog uzdejau... reiketu termo pastos det? ) siaip idejas papildoma fan'a 12v (gal 50mm) virs gpu 'papildomo' heatsinko (to kur su vamzdeliu iseina) ir pagrindinius ant 12v...

kokia temperatura nematavau (neturiu kuo) bet su stock'iniu palyginus sakyciau kad gpu max 45-55c buna (nes oras is galo vos siltas..

beja kaip del tos skardos(kur po sonine plastmase buna) jos reikia ar geriau be jos? (as ja isemes nes su ja lyk ir labiau kaista)

Ne į temą

klausiu nes biski pabodo jau kas pora savaiciu kokiu 'tvarkyt'
Redagavo xmouserx

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai va pasijungiau siandien boxa po 2 dienu pertraukos ir ciut infarkto negavau :D

isiziebe 3 lempos, blin uzvire visas š****, po kiek laiko nusiraminau ir paskaiciau cia forume,

taigi visu pirma pradesiu nuo maitinimo bloko, pabandziau visus laidus istraukyti ir sukaisyti atgal bet nieko,

o kai istraukiau maitinimo bloko laida is rozetes tai ta geltona lempute ne uzgeso o pasidare raudona ir tik po to uzgeso,

ar cia man pasivaideno ar tai normalu

boxas 2007/09, buvo laikomas normaliai ant stalo virsaus o ne kazkur ikistas,

Tai normalu!

xbox'as turi trumpa givenimo busena.

Tipo jei elektra pradingsta tai jis yra kazkiek isaugojas jegos ir uzsevina zaidima ir kita susije su xbox firwaru.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Trys raudonos lemputės ant xbox(JASPER) galėjo atsirasti dėl maitinimo bloko laidų sujudinimo?

Dėžė iškart išsijungė.. viską atjungiau ir vėl iš naujo visus laidus sujungiau tad dabar viskas lyg ir gerai t.y. žaidžiu toliau(maitinimo bloko lemputė žalia) =/ Ar visgi reik laukt vel to pačio? Gal kam tai yra buve?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Trys raudonos lemputės ant xbox(JASPER) galėjo atsirasti dėl maitinimo bloko laidų sujudinimo?

Dėžė iškart išsijungė.. viską atjungiau ir vėl iš naujo visus laidus sujungiau tad dabar viskas lyg ir gerai t.y. žaidžiu toliau(maitinimo bloko lemputė žalia) =/ Ar visgi reik laukt vel to pačio? Gal kam tai yra buve?

Taip galejo, ne is pat pradziu kai Jasper xbox revizija pasirode, tai youtubej taip feikindavo. nedakisdavo maitinimo kabelio ir rodydavo atseit jasperis rrod gavo. But ramus :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip galejo, ne is pat pradziu kai Jasper xbox revizija pasirode, tai youtubej taip feikindavo. nedakisdavo maitinimo kabelio ir rodydavo atseit jasperis rrod gavo. But ramus :)

Kolkas esu mates tik Resident evil 5 edition

Ne į temą

nu bet cia gali buti koks fake, nes matosi tik korpusas, gal jis ji pakeites yra. Arba kaip sake Deadalus, blogai ikiso laida ir todel rodo 3 lempas. Mano nuomone fake... Dar buvau mates Super elite rrod, bet ten nu jau 100% fake
Redagavo narutas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kolkas esu mates tik Resident evil 5 edition

Ne į temą

nu bet cia gali buti koks fake, nes matosi tik korpusas, gal jis ji pakeites yra. Arba kaip sake Deadalus, blogai ikiso laida ir todel rodo 3 lempas. Mano nuomone fake... Dar buvau mates Super elite rrod, bet ten nu jau 100% fake

Tai vienetai zinoma kad gali kristi, bet as ir pats turiu RE5 edition, kai tik isejo gavau, jau kazkur 1.3 metu. o brolis per idena prazaidzia po 6-8h :) pakolkas eina kaip bitute :] :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.