ikilas

Xbox 360 Gedimai (RROD, E74 ir tt)

Rekomenduojami pranešimai

man idomu kiek laiko jau laiko tavo? :) beje orkaitei motinine kepei? :)

Lapkricio 1 buvo sutvarkytas. Vakar vel E74 buvo ismetes. Varztus atleidau biski ir toliau losiu :) Bet ir tai cia jauciu del to kad pries savaite kazkur perdarinejau pernaujo, ka blogai padares buvau (del ko labai garsiai cooler'iai XBOX'o uze). Faktas kad naudot toliau XBOX'a galima, nes kitas variantas tai vos ne ismest buvo.

Edit: Pamirsau paminet, nieko nekaitinau.

Redagavo CraWleR

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

na mano jau laiko apie menesi po hybrid fixo. idomu kiek dar laikys, nes db per atostogas su bratkiu atlosiam nemazai. per diena apie 8 val pralosiam bendrai sudejus. ir nebuvo nei karto dar net uzfreezines:) kai seniau dar iki RROD daznai pakibdavo. tikrai padejo remontas, tik dar neaisku kiek ilgai as cia dar zaisiu:) as kaitinau su fenu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

dedalius atsakau i tavo 50C klausima visu pirma xboxas su vedinimu ira 50c temperaturoje db pamastyk kas buna kai isjungi ir ira nutraukiamas ausinimas kai nekas 50C nebevesina jis kila dideliu greiciau gpu ir cpu nekas neusina ir po kek laiko atsoka ir rrod

Man nereikia cia isradineti dviracio. As remiuosi fizikos desniais o ne "sake baba vienaake".

Nes tu tai cia bandai paneikti fizikos desnius. Ziek dar Nobelio premija gausi..... :)

Placiau:

Elektra siuo atvejuyra verciama i naudinga ir nenaudinga darba adekvaciai (cpu, gpu ir kitos irandos maitinimas elektros srove / o nenaudongas tai issiskirianti siluma).Nutrukus elektros energijai joks darbas neatliekamas tai ir siluma negaminama !!!

Redagavo Deadalus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pataru remkis galva ir remkis kitu zmoniu rodymais pazek youtubei ira pilna video kaip temperatura kila isjungus xboxa ;) .Tai kodel i jasperius ira itaisita ta programa kad isjungus konsole temperatura numusa nes kai isjungi xboxa vintiliatoriai toliau zirzia. Nu nezinau bet man aktualu isjungimas ijungimas tai rrod problema :) visi masto kitaip tik atsiranda bendraminciu ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man nereikia cia isradineti dviracio. As remiuosi fizikos desniais o ne "sake baba vienaake".

Nes tu tai cia bandai paneikti fizikos desnius. Ziek dar Nobelio premija gausi..... ;)

Placiau:

Elektra siuo atvejuyra verciama i naudinga ir nenaudinga darba adekvaciai (cpu, gpu ir kitos irandos maitinimas elektros srove / o nenaudongas tai issiskirianti siluma).Nutrukus elektros energijai joks darbas neatliekamas tai ir siluma negaminama !!!

TAIP!!!! kaip jus zmones to dalyko nesuprantat?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pataru remkis galva ir remkis kitu zmoniu rodymais pazek youtubei ira pilna video kaip temperatura kila isjungus xboxa :) .Tai kodel i jasperius ira itaisita ta programa kad isjungus konsole temperatura numusa nes kai isjungi xboxa vintiliatoriai toliau zirzia. Nu nezinau bet man aktualu isjungimas ijungimas tai rrod problema :) visi masto kitaip tik atsiranda bendraminciu :)

Jojo, tokie kaip tu kai pradeda remtis "galva" tai isrenka visokius kubilus ar valinckus i seima :)

PS: Apie kokia tu cia programa jasperiuose kliedi ? Isjungi jasperi, jis ant smugio issijungia (visi ventiliatoriai, viskas). Niekas nieko neburzgia, nebent palieki laida nuo pultelio ijungta boxe o tavo dzoisikas dar nepasikroves, tai jie zirzgia nes krauna tavo dzoisika. Nu krc cia beviltiska gincytis. vieni matai remiasi atseit "galva" (tik neaisku kieno). kiti fizikos desniais, kiti dar kazkuom.

PSS: dabar specialiai jau dvesianti dzoisika pasijunguiau prie dzasperio su laidu. ir uz keliu minuciu isjungiau. boxas neissijunge lauk. tulaiu burzge ir krove dzoisika !!!! O be laido issijunge toi pat. Krc prigimdet teoriju apie programas visokes tai ne dai bog :)

PSSS: Taip isjungus boxa temperatura kyla salyginai xbox viduje, bet labai nezymaii nes yra tas plastikinis kausas uzmestas, nes silto oro niekas neistraukia lauk, bet CPU/GPU/RAM temperatura krenta. ji tolygiai maisosi su oru boxe. Pati temperatura pakilusi boxe (turiu omenyje boxo dezeje ora) keliais laipsniais yra shudo verta, nes RROD pareina perkepus gerokai cpu.gpu. Bet kaip minejau gpu ir cpu tik vesta o ne kaista...

:)

Redagavo Deadalus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na as pats isidiegiau dabar advanced hybrid x-clamp fix tai eina okey viskas :D ir kepiau savo xboxo motinine bet nesudege :D

tai va jei turit RROD error 0102 ir reikia advanced hybrid x-clamp fix, tai kaip tik turiu 2 atliekamus, galeciau parduot, jei kas susidomesit man PM :D

btw va kas tam fix kite:

This kit contains the uniclamp for the Advanced version of the Hybrid Fix, as well as 8x M5 16mm Screws, 42x metal washers, 8x spring washers AND the new Hybrid Advanced Foam shims.

Redagavo MasterSUN

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu gal as netaisus bet juk savo nomones nekas nedraudzia cia reiksti tai nepykit nekas >Tai sakot nebutina savo falcono po zaidimo atvesinti ant dashboardo? Iskart isjunkti nekas nenutiks ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Supranti tas tavo dashboardas taipogi yra 3D. Jis taip pat eda rasursus. Nes dashboaras gali rodyti 30-100-120 fps. Jam gi vienodiai sviecia. patys kurejai norejo ir apribojo fps kiekti ties 30 ar ten 60fps, bet cpu pushina ju kiek eina.

Paziurek cia:

http://www.llamma.com/xbox360/news/inside_...lite_part_3.htm

Matai IDLE (bashboard) 135W ,o in game 160W. Tai rodo kad dashboardas nenaudoja visu pixel/shader bloku, visu cpu (coru) ir pan. todel suedamas energijos keikis mazesnis, bet kad temperatura nuo sito drastiskai kristu tai netikiu :]

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki. Turiu seno modelio (be HDMI) Xbox 360 ir gavau RROD (error code 0020). Norėčiau paklausti, ar verta perlituoti GPU ar CPU? Naujos konsolės nelabai noriu pirkti. Norėčiau, kad po pataisymo konsolė bent iki rudens pragyventų. O toliau tai...Ne tas galvoj bus. :thumbup: Tai vat. Gal kas yra išbandęs šį fixą? Kalbėjau su vienu draugu, tai jam beveik nežaidžiant 5 mėn. atlaikė. Aš žaidžiu maždaug iki dviejų val. per dieną. Beje, ar 250 Lt yra normali kaina už tvarkymą? Ačiū už atsakymus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveikas, sita RROD lievas dalykas :thumbup: ilgai netemps

Sveiki. Turiu seno modelio (be HDMI) Xbox 360 ir gavau RROD (error code 0020). Norėčiau paklausti, ar verta perlituoti GPU ar CPU? Naujos konsolės nelabai noriu pirkti. Norėčiau, kad po pataisymo konsolė bent iki rudens pragyventų. O toliau tai...Ne tas galvoj bus. :D Tai vat. Gal kas yra išbandęs šį fixą? Kalbėjau su vienu draugu, tai jam beveik nežaidžiant 5 mėn. atlaikė. Aš žaidžiu maždaug iki dviejų val. per dieną. Beje, ar 250 Lt yra normali kaina už tvarkymą? Ačiū už atsakymus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

cia jam fuxas kad atlaike :thumbup: o taisymas 250Lt skaityk puse xboxo :D

\

Na taip. Tai siūlai geriau ant naujo pasitaupyt? Aš nesuprantu, kad tada tas perlitavimo paslaugas teikia, jeigu net po jų ir Falconai (man draugu atvėju) vėl po pusmečio e74 gauna. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.