ieva_lt

black

Rekomenduojami pranešimai

Parsiunciau sau pabandimui.

Visai nieko, prie valdymo kai pripratau pradejo patikti.

Gaila kad save game galima padaryti tik po misijos perejimo. Antra misija is 3 karto per 48 min normal perejau o kas bus toliau?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Jop mane irgi tas dalykas sunervino. Dabar pats esu uzstriges 3 misijoje atrodo .Vis nukala mane snaiperis koks :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jo antra misija tai negeru prisiminimu suteikia :D , bet pavyko pereiti is pirmo karto. Liko vos minimumas health'o ir dar reikejo apeiti tuos 5 namus fermoj ir issaudyti visus, nezinau kaip, bet likau gyvas :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

siaip neblogas zaidimas bet truputi trikdo kad tik du ginklus gali pasiimt ir priesai netikroviskaj krenta

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nesamone siap kad save daryt galima tik kas misija.Ir isvis ant easy losiu bet sunkumelis ant hard per kitus zaidimus buna toks koks cia ant easy.

Redagavo Redraidas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kazkaip, visada maniau, kad zaisti FPS per konsole yra nesamone. Bet kazkaip pakeiciau nuomone isijunges BLACK :D

Del save sistemos, tai tikrai negraziai pasielge kurejai, versdami be sustojimo priverstinai zaisti pora valandu.

O del sunkumo, tai nzn. Easy man ir atrodo kaip easy. Beveik visas misijas zaidziu "Normal" ir nepasakyciau, kad kazkaip turbo sunku.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

BLACK - super pirmo asmens saudykle.Geresnes PS2 konsolei dar nebuvo ir kogero nebebus. Seivai maza beda-atsiminkite SEGOS 16bit konsoles,arba nintendo 8bit...Ten juk isvis seivu nebuvo,o pereidavome zaidimus kiek jie betrukdavo. Labai patiko kai perejau visa BLACK - tada gali zaist kuriame nori lygije,o soviniai nesibaigia-tratini kiek nori- smagumelis!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Uhh, jau atbaidėt mane, žadėjau kaip ir siųstis, bet kai sužinojau, kad nežmoniškai sunkusi tai apsigalvojau.

No Thanks. Man užteko ir nervų per Digital Devil Saga ar Devil May Cry ^^

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Super zaidimas, labai patiko perejau per 3dienas buwau labai uzsikablewes :D o del sunkumo tai sunkokas bet sunkiausia paskutines mesijos pats galas kaip nusileidi tuo tuneliu ir iswien reikia saudytis :D perejau ant normal reiks bandyt ir ant hard kad gauciau auksinius gynklus :D tik kazkaip be pabaigos man sitas zaidimas...gal dar kada pasirodys antra dalis :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nava iskepiau Black'a.Tiesa visa vakara ieškojau juodo tušinuko kad uzrasyt BLACK ant cd.bet radau tik raudona tai nei sis nei tai isejo <_< (red.pas. Black angliškas juodas).Seip zaidimas grafika puse man labai patiko(jei [pataikai i metaline tvora ji "islekia").nepatiko kad Priesai biski netikroviškai krenta.seip man visi Post apokaliptiniaj žaidimai patinka.biski nepatiko kad misijos ilgokos,bet visa kita daugmaž tobula :D.BE abejo man tai geriausias shooteeris po MSG3 ant PS2.vertinciau ji 9.3 balu is 10.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu wa liko paskutine misija ir pereisiu HARD lygiu visa zaidima, bet labai jau sunku ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

manau tikrai atrodo geras ir idomus zaidimas tai eisiu parsisiusti bet dar norejau paklausti kiek laiko uztrunka kol pereini visa geima mazdaug ??? :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.