ieva_lt

telefonai

Rekomenduojami pranešimai

kokie geriausi telefonai? kokius turite ?

Papildyta po 8 minutės(-čių):

as tai turiu sony erisson K310i

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

As turiu sena nokia su zibintu, laiko ilgai ir man to uztenka, nereikia man jokiu ten fotoparatu ir panasiai NESAMONE! Bet dar tik truksta kokio jame imontuoto mp3 player'io :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as turiu motorola c156,ner a ten fotiko,nei kitu prijomu,bet man ju ,nereikai,man uztenka skambint ir zinute rasyt :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turejau toky Philips Fizz (cia gal priesh kokius 9 metus), vo kur telefas buvo....vienas net nukentejo nuo jo

A dabar tai kazkokias shpygutes gamina o ne telefonus, man yra problematishka surinkt numerius nes knopkes per mazhos, netelpa mano grabliai.

Turiu noshke 3510i tai nor galiu laisvai knipkes maigyt su nykshchiu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ash taj turejaw nokia 7610 bet nupizdino...tj dbr sedziu su nokia 3220.. yra fotikas bet lewas bet kam man jo rejkia jaj turiu gera fotika ir telefe muzono nerejkia nes mp3ioske turiu... nu telefas man atlieka funkcija sms ir paskambint nors wiska galiu daryt su skype =]

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

siemens m55. š**** ne telefonas o keist neprisiruosiu kol sutartis tik vasara baigias. bet seip telefonas pagrindinem savybem pasizymi skambuciai ir sms ko dar reikia?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

turiu Sony Ericsson K700i, mp3,amr,midi; fm radio; fotikas VGA 1.2MGpx, sms, mms, call,answer :) 8)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sony Ericsson K750i ir Nokia 6230.

Sitas SE telefonas yra geriausias is visu ka turejau(o turejau patikekit, oi nemazai...). Rekomenduoju ruosiantiems keisti pasidomet...

Jei ji keisiu, tai tik i SE K800i.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sony Ericsson K750i ir Nokia 6230.

Sitas SE telefonas yra geriausias is visu ka turejau(o turejau patikekit, oi nemazai...). Rekomenduoju ruosiantiems keisti pasidomet...

Jei ji keisiu, tai tik i SE K800i.

Auron, teko naudotis W810i? Nes jau atejo laikas keist "rageli", o issirinkt niekaip negaliu. Bet visos simpatijos linksta i SE puse! :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

W810i turi zmonos drauge. Lygiai tas pats kaip ir K750i, tik skirtumastas, kad pas 810-ta nera tu fotiko dureliu, ko pasekoje telefonas truputi plonesnis, bet lesis neapsaugotas.

o 750-to pliusas(ir mano nuomone labai didelis) joystick'as, kurio 810-tas, deja, neturi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as jau antri metai nudoju nokia 7610 man labai geras tel wiskas yra ko reikia swarbiausia kad yra symbian s60 8) siaip lb geras tel bet jau atgywenes sawo... db pylna yra geresniu :D jai pirksiu koki kita tel tai tik nokia :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.