ieva_lt

telefonai

Rekomenduojami pranešimai

ka ta windows mobile?as is pradziu galwojau pirkti HTC Touch Diamond bet skaiciau intike kad tipo tie windowsai lagina daug kam.o man kamera tai labai svarbi.ir dar tuose ppc su multimedija nieka gera.kad to hp ekranas tik 65 k spalvu kiek mana senoi 3220 nokioi <_< o n95 16 milijonu.ir dar tokia plyta tampytis kisenei tai ka zinau.jeigu ekrans 2 coliu o da klava yra ir nesismauko :D beje pas mani n95 8 gb. :D

Redagavo simas25

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

ka ta windows mobile?as is pradziu galwojau pirkti HTC Touch Diamond bet skaiciau intike kad tipo tie windowsai lagina daug kam.o man kamera tai labai svarbi.ir dar tuose ppc su multimedija nieka gera.kad to hp ekranas tik 65 k spalvu kiek mana senoi 3220 nokioi <_< o n95 16 milijonu.ir dar tokia plyta tampytis kisenei tai ka zinau.jeigu ekrans 2 coliu o da klava yra ir nesismauko :D beje pas mani n95 8 gb. :D

jei tau svarbu kamera tai nusipirk fotika skaitmenini,vistiek daug pigiau gausis uz telefa su gera kamera ir fotikas geresnis bus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jei tau svarbu kamera tai nusipirk fotika skaitmenini,vistiek daug pigiau gausis uz telefa su gera kamera ir fotikas geresnis bus

kam man daba atskirai fotiks.visada reiketu tampytis ane?jeigu reik koki kadra nuplest tai yra geros kokybes fotikas telefone visada po ranka.o tu dar paskaičiuok kas pigiau gaunas.jeigu pirktum normalesni fotika tai jau telefas nebe koks iseitu uz likusius litus.ir dar GPS po ranka guli :D tai wa kas cia pigiau gausis? <_<

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kam man daba atskirai fotiks.visada reiketu tampytis ane?jeigu reik koki kadra nuplest tai yra geros kokybes fotikas telefone visada po ranka.o tu dar paskaičiuok kas pigiau gaunas.jeigu pirktum normalesni fotika tai jau telefas nebe koks iseitu uz likusius litus.ir dar GPS po ranka guli :D tai wa kas cia pigiau gausis? <_<

Ne į temą

nusipirkciau normalu fotika ir nokia n73....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

nusipirkciau normalu fotika ir nokia n73....

turiu as ta n73.g***** ir neturi tiek funkciju kiek n95.ir kaip sakiau man reikia kad viskas vietoi butu!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Atsigauk bachuras tai nelygink belenkokiio htc su duotuoju modeliu be to nokia gi nieko nesugeba normalaus.Taktinis dažnis silpnas tai programos tokios apgailėtinos pabandyk paleist tarkim 1.3gb filma palyginus ppc liuosiai leidzia.Po to dar vienas prikolas tavo : su multimedia nieko gera <_< .Nokia net vizualiciju neturi, ka jau kalbet apie skambejima ppc tuo tarpu gali pasigirt daugybes playeriu gausa.Po to sakai pas tave nokia 8 gb tai dar geriau :D kaina reiškia virš 2k tai reiškia dvigubai brangesne už mano duota modeli :D .Be to siaip juokinga sakai tau nereikia kad viskas vietoj butu tai tada pritariu geriau nokia kuri tik ir sugeba kad dalis butu vietoj. :D Apie geimus nekalbesiu cia nokia i vienus vartu tvarkoma, gps irgi. Žodžiu nokia dar toli atgal prieš Pocket pc.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Atsigauk bachuras tai nelygink belenkokiio htc su duotuoju modeliu be to nokia gi nieko nesugeba normalaus.Taktinis dažnis silpnas tai programos tokios apgailėtinos pabandyk paleist tarkim 1.3gb filma palyginus ppc liuosiai leidzia.Po to dar vienas prikolas tavo : su multimedia nieko gera :huh: .Nokia net vizualiciju neturi, ka jau kalbet apie skambejima ppc tuo tarpu gali pasigirt daugybes playeriu gausa.Po to sakai pas tave nokia 8 gb tai dar geriau ^_^ kaina reiškia virš 2k tai reiškia dvigubai brangesne už mano duota modeli :D .Be to siaip juokinga sakai tau nereikia kad viskas vietoj butu tai tada pritariu geriau nokia kuri tik ir sugeba kad dalis butu vietoj. :D Apie geimus nekalbesiu cia nokia i vienus vartu tvarkoma, gps irgi. Žodžiu nokia dar toli atgal prieš Pocket pc.

ka čia svaigsti kad vizuoliaciju neturi!!dachuje ju ten prikimsta.ir kam jos tau reikalingos?kad batarkes daugiau estu?o kam tau daug visokiu playeriu reik?reik kad butu 1 geras,o ne dachuje sukista.o jeigu tau taip reik tu playriu tai gali nuait i neta ir parsisiust.yra net kur su judese sensorium gali gabala perjunkt tik reik kaskoki plungina parsisiust.ir tu atsimerk kai skaitai!as rasiau kad man reik kad viskias butu vietoi!nuo GPS iki fotika.o šiaip zaidimam yra toks dalykas kaip PSP.o jeigu taip nori losti tai ant 95 yra toks dalykas kaip N-GAGE!ir as nesuprantu kodi jus užsisėdot ant tos mana nokios?čia aisku norit irodit kad tipo jusu rageliai čia kiečiausi.jeigu negali tokia telefono įpirkti tai nereiškia kad jis yra suda gabals.i tu man pasakyk kaip toks telefons issilaike nuo 07 pabaigos iki dabar?jo kaina wos nukritus!ir kodel toki sudina telefona uzsipirka 8 milijonai zmoniu.gal i ne toks š**** ka?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
:huh: Nuleisk vandeni visu pirma nereik isterikuot jei permoki už lievą daiktą .Aš tau visa diena aiškinu kad nokia n 95 negali pasiulyt visko viska gali pasiulyt pocket pc.Gali belenkokio žmogaus paklaust kas yra bandęs windows mobile žino kad tai nesulyginama su symbian.O dėl tų žaidimų ngage ^_^ tai ir jie neturi ka lygintis su pocket pc be to psp bet kur nepasitampysi vasara dydis visgi ne tas .Del playeriu tai va butent kad ant pocket pc didžiulis pasirinkimas gerų ,o ant nokia tai vienas neblogas.dėl kainos kritimo ir pardavimų tai logiškai pagalvok žmogau kam jiem mažint kaina jei pardavimai viršija lūkesčius.ir šeip daug žmonių renkasi nokia vien dėl savo įsitikinimų bijo pereit į ppc pusę.Na bet aš nieko tau daugiau nesakysiu , kadangi lietuviams tokiems kaip tu budingas mankurtizmas.Turek savo super telefona (neiperkama :D ) ir toliau galvok kad turi inovaciju stebukla... :D :D Redagavo dorklei

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turejau Qtek 9000, standarte WM5, bet isirasiau WM6. Ekranas 640*480, 520MHz procesorius. Techniniai duomenys tikrai neblogi, taciau pardaviau ir dabar sedziu su senute N70.

Zinoma aparatas tikrai geras buvo. Interneto browsinimo su jokiu symbian'u nepalyginsi. GPS nebuvo, bet man jo ir nereikejo. Naudodavau univere kaip laptopa per laborus, su excel labai patogu skaiciuot budavo viska. Zodziu, aparatas geras, bet kaip telefona visgi rinciaus symbian'a. Cia snekat del tu playeriu...Symbian'ai turi net geresniu 3rd party playeriu nei PPC, bet man tai nera rodiklis. Saviski pardaviau nes atsirado kas paime uz labai gera kaina, toliau planavau taip pat pirkt PPC, bet pripratau prie savo senojo N70 ir nieko nebereikia.

Planavau pirkti HTC Touch, bet kai palaikiau rankoj ir pamaciau visa TOUCHflo laga tai praejo fantazija ziureti i PPC kaip i mobiluji telefona.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

:huh: Nuleisk vandeni visu pirma nereik isterikuot jei permoki už lievą daiktą .Aš tau visa diena aiškinu kad nokia n 95 negali pasiulyt visko viska gali pasiulyt pocket pc.Gali belenkokio žmogaus paklaust kas yra bandęs windows mobile žino kad tai nesulyginama su symbian.O dėl tų žaidimų ngage ^_^ tai ir jie neturi ka lygintis su pocket pc be to psp bet kur nepasitampysi vasara dydis visgi ne tas .Del playeriu tai va butent kad ant pocket pc didžiulis pasirinkimas gerų ,o ant nokia tai vienas neblogas.dėl kainos kritimo ir pardavimų tai logiškai pagalvok žmogau kam jiem mažint kaina jei pardavimai viršija lūkesčius.ir šeip daug žmonių renkasi nokia vien dėl savo įsitikinimų bijo pereit į ppc pusę.Na bet aš nieko tau daugiau nesakysiu , kadangi lietuviams tokiems kaip tu budingas mankurtizmas.Turek savo super telefona (neiperkama :D ) ir toliau galvok kad turi inovaciju stebukla... :D :D

as ir nasakau kad pas mane rankoi yra inovacijos stebublas bet noriu tau iroditi kad tas telefas nera 3310 lygio.tu ji taip nuvertinai kaip paskutini suda.ir as nebijau kad permokėjau nes pas mane su litais ne problema.o kodel tu warai ant visos nokios?nokia irgi yra daug telefu isleidus su windows mobilie.ir dar paskaityk ka raso trinchiuz.sakiau kad su windowsais yra lagu :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as ir nasakau kad pas mane rankoi yra inovacijos stebublas bet noriu tau iroditi kad tas telefas nera 3310 lygio.tu ji taip nuvertinai kaip paskutini suda.ir as nebijau kad permokėjau nes pas mane su litais ne problema.o kodel tu warai ant visos nokios?nokia irgi yra daug telefu isleidus su windows mobilie.ir dar paskaityk ka raso trinchiuz.sakiau kad su windowsais yra lagu :huh:

Kokia nokia yra su windowsai man labai idomu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jokių problemų su lagu pas mane nėra, suprantama jeigu tu emuliuosi temas flash pagrindu ir prijungsi simtus plugin tai gal ir bus lagas bet siaip naudojant elementaria aplinka jokiu lagu nebuna.Toliau nieks tavo nokia nenuvertina tik as sakau ji gera kaip nokia bet ne tarp visu aparatu.Visgi cia daug geriau pocket pc.Mano draugas turi nokia n80 jame softas symbian 9.1 o taktinis dažnis 233 beveik viskas kaip pas tave.O telefas dvieju metu senumo.Nelabai nokia ir patobulejo n seriose (isskyrus kamera).Be to nera nokia su windowsais :huh:

Padarom tokia isvada kad nokia n95 labaia geras telefonas bet iki pocket pc funkcialumo ir ivariapusiskumo jam toli. ^_^

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ko cia karsciuojates :huh: turiu as irgi ta n95, gyvenime nebuciau pirkes uz vitrinos kaina, kadangi labai pigiai gavau, pajamiau paminkyt. yra pliusu, yra minusu, kaip ir visuose. kai kuriu funkciju pasigendu, kur buvo mano samsunge senuke... na bet taip jau buna, skirtingi gamintojai, skirtingos funkcijos. na gps nieko, tik gaudosi palydovus kartais iki 2 min. kartais greit susigaudo. o siaip toks nieko, tik kaina tai pervertinta. o kas del windows mobile tai irgi savotiskas, lankstesnis nei symbian, bet kaip ir visi micro$oft produktai bug'ovas...

o is esmes telefas kaip telefas, vertinciau ji kokiais 900 lt. beje, kas turit n95 kiek laiko pas jus baterija?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nokia telefonai geriausi! pats turiu nokia 5700 ir esu juo patenkintas

Ne į temą

jeigu tu turi nokia tai nereiskia kas jos yra geriausia

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.