ieva_lt

telefonai

Rekomenduojami pranešimai

dabar turiu Sony Ericsson w810i.pries tai turejau siemens cx75,o dar pries tai-siemens m55 ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Pagal mane tai motorola nusileidzia net siemens ar samsung.

Labai klysti.Motorola labai geri telefonai,Siemens vieninteli gera SX1 turejo,o samsung nieko iskirtinio nematau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pagal mane tai motorola nusileidzia net siemens ar samsung.

Taigi siemens paskutinis S**** ju net nebegamina bankrotavo ar pns ;) samsung irgi ne is geriausiu kazkaip jie perdaug sriciu apsieme gaminti nors naujausi modeliai geri.. o motorola tai amerikoj ypac populiari nors ir lietuvoj pvz v3 ;) siaip as pirkdavau motorola noredamas konors isskirtinio pvz nokia 3310 ar motorola t191 rinktis dave tai emiau motorola net negalvodamas ;) c385- tuo metu dar pas visus polifonai budavo o pas mane mp3 ir tikrai garsiai groja ;) o mpx200 del windowsu emiau is pradziu fainai buvo bet db tel naudoju tik skambinimui ir sms tai nebereik tu bajeriu ir tai biski uzdroziau jau :) reik nauja motorola pirkt :)

Redagavo ChallengeR

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

vat motorolose buna tokiu fainu dalykeliu,featuru,ir geriausia modu galimybes :D

pvz.:as savo e398 i ROKR E1 nuflashinau,gavau video kamera,iTunes ir t.t. :D

Redagavo nnemo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

vat motorolose buna tokiu fainu dalykeliu,featuru,ir geriausia modu galimybes :D

pvz.:as savo e398 i ROKR E1 nuflashinau,gavau video kamera,iTunes ir t.t. :D

Jo mano brolis ta pati pasidare,bet pirma karta kazka blogai padare,sugedo,bet gerai kad nauja su garantiniu pirko,paskui nuveze ir sake kai uzpdatino officialu tai pastrigo ir nebeveike :D Bet paskui gavo nauja,ir as tada losiau su juo per naktis Asphalt Urban GT2 :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turbut nemokejo kokio flsh mode ijungt :D arba full restart nes man tai irgi buvo visokiu bajeriu flashinant buvo taip kad galvojau kad jau suvariau ten bet vistiek sugebejau pataisyt pats :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as boot loader pamenu buvau suvares..tai teko test-point :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

atsimenu kai as savo m55 ir cx75 nusiflashindavau,tai budavau kieciausias klasei :D aisku ir ant w810i flashu yra,bet nesonori flashint kazkodel

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gaila kad dabar taip modu veiksmas nebevyksta..pamenu iShell isleido..Eina n* kokia naujiena buvo,kaip dziaugiaus.. :D

Redagavo nnemo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.