ieva_lt

rihana

Rekomenduojami pranešimai

ka tu cia sneki ar as sakau tajp kad jis daug patyre ir kad jis "jegovas" as sakau kad jis ne kazkoks kur tau komercija atrodo tokie gabalaj smack down, heat, many man taj cia seksas ir mergos? as kalbu tik apie tokius gabalus bet wistiek visi man patinka skonio rejkalas o kad tu nesirengi kajp tau patinka o ziuri kitų nuomonės tai cia irgi... o tas baggy b taj lopas karocia jis cia ne prie ko.

Nuotrauka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

nu 50 cent gabalai biski gal ir banaloki, bet ant eminemo tai nestumkit jis ne KAZKOKI "CANDY SHOP" repuoja, dazniausiai repuoja apie gyvenima ir jo sunkumus, tikrai zino kas yra sunkumai net ir dabar dar dalyvauja susisaudymuos.o kad 50 cent dainuoja neapsiniuchines tai nesamone beveik visos zvaigzdes senon eina bent apsiruke tipo nuima baime.o to baggy b reperiu negalima vadint jo dainos tai kazkoks popsas,jis nebent sokt moka.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man tai ta Rihana nesamone raklaumos aukos tik klauso sitoki SH... kas neturi savo nuomones...Per mtv kartais leidzia ir geru grupiu pvz Fall out boy

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.