ieva_lt

rihana

Rekomenduojami pranešimai

O jus zinot ka nors apie HipHop be 50centu, eminemu ir t.t. Dieve, taigi tokia komercija... Pasidomekit labiau, pasikrapstykit, pasikniskit, juk interneta turit! Nervina mane tas naujas ivaizdis, kisamas MTV ir interneto. HipHop'as tikrai nera tik blizguciai, pinigai ir t.t.

Tas 50cent, tai lygu tas pats kas kokius Blink182 lygint su Sex Pistols!

Jus ishsiverskit to 50cent textus! Bukybe, banalybe..

As neturiu nieko pries zmogaus muzikos skoni, pas kiekviena jis kitoks ir kiekvienam jis geriausias. Bet tik nepasiduokit MTV itakai! :) Muzika, kuriama bukai masei, placiai auditorijai, pinigu darymui. Nesakau, kad negroja geros muzikos, bet... Ypac iseini i centra ir matai vaikus apsirengusius didziausiom kepurem, dzemperiais, kelnem, paltesnem uz mano draugo, kurio svoris apie 150! O kam dar tos blizgancios gelezines grandines? Prisiziuri apsirukiusiu negru klipu, o po to isisdirbineja centre 13meciai su alaus buteliais rankose, o kelnem kaip bulviu maisai..

Na, sorry, uz toki posta, kad peikiu tuos 50cent ir MTV. Bet kalusau rap muzikos nuo Uzi ir Sel laiku, tai galiu pasakyt, kad yra daug geresniu grupiu ir dainu uz visa ta mesla ka stumia MTV. Be to, vien HipHop neapsiriboju, nes tu stiliu yra begale ir labaia sauniu! :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

O jus zinot ka nors apie HipHop be 50centu, eminemu ir t.t. Dieve, taigi tokia komercija... Pasidomekit labiau, pasikrapstykit, pasikniskit, juk interneta turit! Nervina mane tas naujas ivaizdis, kisamas MTV ir interneto. HipHop'as tikrai nera tik blizguciai, pinigai ir t.t.

As neturiu nieko pries zmogaus muzikos skoni, pas kiekviena jis kitoks ir kiekvienam jis geriausias. Bet tik nepasiduokit MTV itakai! :lol: Muzika, kuriama bukai masei, placiai auditorijai, pinigu darymui. Nesakau, kad negroja geros muzikos, bet... Ypac iseini i centra ir matai vaikus apsirengusius didziausiom kepurem, dzemperiais, kelnem, paltesnem uz mano draugo, kurio svoris apie 150! O kam dar tos blizgancios gelezines grandines? Prisiziuri apsirukiusiu negru klipu, o po to isisdirbineja centre 13meciai su alaus buteliais rankose, o kelnem kaip bulviu maisai..

Na, sorry, uz toki posta, kad peikiu tuos 50cent ir MTV. Bet kalusau rap muzikos nuo Uzi ir Sel laiku, tai galiu pasakyt, kad yra daug geresniu grupiu ir dainu uz visa ta mesla ka stumia MTV. Be to, vien HipHop neapsiriboju, nes tu stiliu yra begale ir labaia sauniu! ;)

Nu, del tavo pastabos apie Uzi ir Sel patylesiu, bet del tu visu gaidziu Eminemu tai pritariu...

Megau as pries koki 15 metu Rap'a ir net labai! Tokie atlikejai kaip Ice Qube, Public Enemy, Dr. Dre, 2Pac ir t.t. vare tikra muzika. Ir nors daugumos tekstu tada nesupratau (su anglu dar ne kas buvo), bet tai skambejo kazkaip rimciau... O dabar, dar ir suprantant apie ka jie repavo, tikrai sleptis siuolaikinems "zvaigzdems"...

Bet cia nieko nepadarysi, visuomene intelektualiai silpsta, atitinkamai ir muzika jiems pritaikyt reikia...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Auron, dabar bijau sumeluot, bet tada dar buvo tik kokie 95 ar 96. O apie interneta tik pasvajot galejau, tad ka kalbet apie CD ir t.t. Tad viska ka gaudavau budavo perrasytose Goldstar arba Basf kasetese. Tad ka gaudavau ta ir klausydavau, tiksliau ka kieme klausydavom su "chebryte". O tuo metu pasirinkimo neturejom.. Veliau velniai zino is kur atsirado Wu-Tang kaseciu pas mane, Dj Cam, Artifacts, Big L, Dre, Snoop Dogg, Cypress Hill.. Po truputi pradejau atsirinkinet. Tad nesipyzdavok del Sel ir Uzi. :lol: Nes sakau, klausiau ka gaudavau, o po to tik pradejo vystitis supratimas ir skonis. :D

Beje, maloniai nustebinai, kad klausydavai Rap'o!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as tai kartai kai paziuriu senu atlikeju dainu,kaikurios geresnes nei dabar pasaulio top desimtuke

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As neturiu nieko pries zmogaus muzikos skoni, pas kiekviena jis kitoks ir kiekvienam jis geriausias. Bet tik nepasiduokit MTV itakai! :) Muzika, kuriama bukai masei, placiai auditorijai, pinigu darymui. Nesakau, kad negroja geros muzikos, bet... Ypac iseini i centra ir matai vaikus apsirengusius didziausiom kepurem, dzemperiais, kelnem, paltesnem uz mano draugo, kurio svoris apie 150! O kam dar tos blizgancios gelezines grandines? Prisiziuri apsirukiusiu negru klipu, o po to isisdirbineja centre 13meciai su alaus buteliais rankose, o kelnem kaip bulviu maisai..

Na, sorry, uz toki posta, kad peikiu tuos 50cent ir MTV. Bet kalusau rap muzikos nuo Uzi ir Sel laiku, tai galiu pasakyt, kad yra daug geresniu grupiu ir dainu uz visa ta mesla ka stumia MTV. Be to, vien HipHop neapsiriboju, nes tu stiliu yra begale ir labaia sauniu! :)

Nu, del tavo pastabos apie Uzi ir Sel patylesiu, bet del tu visu gaidziu Eminemu tai pritariu...

Megau as pries koki 15 metu Rap'a ir net labai! Tokie atlikejai kaip Ice Qube, Public Enemy, Dr. Dre, 2Pac ir t.t. vare tikra muzika. Ir nors daugumos tekstu tada nesupratau (su anglu dar ne kas buvo), bet tai skambejo kazkaip rimciau... O dabar, dar ir suprantant apie ka jie repavo, tikrai sleptis siuolaikinems "zvaigzdems"...

Bet cia nieko nepadarysi, visuomene intelektualiai silpsta, atitinkamai ir muzika jiems pritaikyt reikia...

Nors ir jus wyresni bet nusisnekat taj ziauriai. Kokia mtw ytaka ** tajgi jej jau parodys per mtw taj jis jau man ir prades patikt? ar ka jus norit pasakyt. as dar kajp mtv mates nebuwautaj 50 cent as dievinau wisas jo dajnas turejau taj gal del skonio nesigincyk ir nestūmk ant jo?

Be to sakaj įsigilink i jo tekstus taj kuo jau jie skirias nuo tawo to 2pac? wisas tas pats nigeriu gywenimas ka jie iskente ir ka jie galwoja apie wiska. nu ajsku ten 50 ir apie mergas pawaro :)

Taj wa newaryk jej tau nepatinka o klausyk sawo..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

neklausau repo tikrai, nebent yra keletas senu geru gabalu kokio nors MC HAMMERIO, RUN DMC(bet ar tai repas bbz).

o cia siaip reperiu kietu foto primetu kad linksmiau butu jums diskutuoti.

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

cia tikros legendos 8)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bounce_It.. Tu isigilink.. Tu klausei, kai mtv nebuvo. O kiti isijungia mtv ir ka jie mato: negres nuogom siknom, apsirukiusius reperius apsikarsciusius grandinem, vazinejancius su "krutom" tackom, pinigus... Tikria itaka daro visa tai, pats matau..

O del tekstu galim kirst, lazintis is bet ko! Cia tu isiklausyk! Galiu duot bet ka nukirst, bet 2pac nelygink su 50cent. Be to jei taip nori, pasakysiu taip: tu palygink technika repavimo, intonacijas, textu pateikima, atslifavima visko, instrumentalus ir t.t. Jei supranti ka nors apie tai tai ir suprastum kad net neverta lygint 2pac, kuris skiriamas prie hiphop legendu ir 50 cent, kuris dabar stumiamas ir kisamas, o po keliu metu visis pamirs ji, kaip ir kruva kitu..

Buk geras, jei nieko nesupranti ap[ie hiphop, o tiksliau 50cent tau yra hiphopas, tai nieko ir nesnekek. nes pats nusisnekejai!

tik be piktumu;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bounce_It.. Tu isigilink.. Tu klausei, kai mtv nebuvo. O kiti isijungia mtv ir ka jie mato: negres nuogom siknom, apsirukiusius reperius apsikarsciusius grandinem, vazinejancius su "krutom" tackom, pinigus... Tikria itaka daro visa tai, pats matau..

O del tekstu galim kirst, lazintis is bet ko! Cia tu isiklausyk! Galiu duot bet ka nukirst, bet 2pac nelygink su 50cent. Be to jei taip nori, pasakysiu taip: tu palygink technika repavimo, intonacijas, textu pateikima, atslifavima visko, instrumentalus ir t.t. Jei supranti ka nors apie tai tai ir suprastum kad net neverta lygint 2pac, kuris skiriamas prie hiphop legendu ir 50 cent, kuris dabar stumiamas ir kisamas, o po keliu metu visis pamirs ji, kaip ir kruva kitu..

Buk geras, jei nieko nesupranti ap[ie hiphop, o tiksliau 50cent tau yra hiphopas, tai nieko ir nesnekek. nes pats nusisnekejai!

tik be piktumu;)

As net ir nebandau lygint 2pac'o su 50 nes taj yra du skirtingi dalykai. Ir dar as nesuprantu tawo pasakymo "stumia per mtv" taj ** man tajgi nepatinka taj kas rodo per mtv. ta prasme kajp gali stumt jej man paklausius dajna net siurpuliai nubega taj cia man mtw prastume ane? man patinka jo tekstai. o taj cia blogaj apsirukymas (50 be to nemaciau kad apsirukes buwo) blogaj mergos ar kas? ir ar nors ziurejai biografiny jo filma ar skaj tej apie ji?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bounce_It tu db sakai, kad jei 50ct kažką iškentėjo, tai jo muzika jėgova?

Galiu lažintis, kad ta "biografija" 10 kartų išpūsta...

Mane irgi nervuoja ta sušikta komercija, tie kišami susišaudymai ir visa kita. Išvis, dar snoop dogg neblogai pavarydavo, bet dabar nusivažiavo absoliučiai... Ar girdit tuos fakin tekstus? Vien tik apie mergas ir sexą. Dar plius Lietuvai kišamas įvaizdis per realybės šou... Pvz "Baggy B". Man net gėda sakyt jo tipo šūstrą "niką". Kur dar ir tekstai, pačios dainos. Kaip kažkas minėjo apie aprangą - man asmeniškai labai patinka toks stilius, bet kai eini per miestą, iš tavęs pradeda žvengt visokie forsiukai ir vadina BAGGY B, tai tikrai užknisa.

Manau, kad Lietuvoj visiškai nėra HH kultūros, išskyrus tuos, kurie klausė maždaug nuo pradžių.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.