SilentMove

"Cheating Devices"

Rekomenduojami pranešimai

Kaip supratau aš galiu naudotis codebreaker cd versija kuri iškart veiks ir ar max'u. O cbc failus eina iš usb paleisti ir ar Ar max'as turi panašius tipus kaip cbc? Kad kodai iškart būtų.

P.S. CB 9.3 turiu dvd versiją ar tiks viskam? Nes yra ir 10 bet nežinau ar internete yra cd ar dvd versijos.

Redagavo SilentMove

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

CB 10 yra prastai nulauztas, jo nenaudok, jis niekuo ne geresnis uz 9.3.

AR Max yra skirtas PAL pagrinde, CB - NTSC regiono games'ams.

coebreaker.elf - turi pre-loaded kodų daugybę. Iš USB eis.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

CB 10 yra prastai nulauztas, jo nenaudok, jis niekuo ne geresnis uz 9.3.

AR Max yra skirtas PAL pagrinde, CB - NTSC regiono games'ams.

coebreaker.elf - turi pre-loaded kodų daugybę. Iš USB eis.

CB 9.3 dvd versiją (iš šio tinklapio) įsirašiau ir nepaleido (playstation 2 atsirado, toliau nieko), taigi ir ar max nesirašiau, nes bijau gadinti kompakto. Patarkit ką man daryti ir kas čia gali būti.

Beje iš USB paleidau PATCHED_CB9.3.elf (radau internete) ir pasileido, bet start game ir įdėjus kompaktą... raudonas vaizdas pasidaro ir nieko neįvyksta.

Įkeltas failas žemiau.

PATCHED_CB9.3.rar

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

P.s. man suveikė AR MAX EVO (ačiū ir vėl adminui) :huh:, įsirašiau US ir UK versijas, bet UK (PAL) žaidimų nors ir daugiau, bet US tokie iš pagrindinių ir beje tai pat nemažai, o jei ką, tai pats čytų gali prisivesti.

Ne į temą

Dar buvau anksčiau temą su gow2 dvd9 sukūręs, o rodos per pc pažiūrėjau... tai 3,9GB užima.

Dar vienas dalykas su ar max evo buvo, kad kai tryniau per ten saves, tai perkrovęs kompą jų neberadau, nei per ar max, nei per ulaunch, o atmintis visvien užimta, nesivarginau ir formatavau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.