SilentMove

"Cheating Devices"

Rekomenduojami pranešimai

Noriu sužinoti kelis dalykus apie tuos cheating devices.

1. Aš paleidau visus cheating devices iš Impaler AIO, išskyrus CodeBreaker 9.3... man juodas vaizdas atsiranda ir viskas... čia čipas užmiega ar ką ir ar kitas versijas gal eis paleisti?.

2. Viename iš cheating devices, radau "Rocky" žaidimą, galvoju išmėginsiu, nes turiu. Paleidau AIO, nukopinau Xploder ar kurį ten čytą į mass (usb raktą) ir paleidau, padariau activate cheats (ten unlock all characters), nuspaudžiau start mygtuką ar ką nebepamenu ir rašo "saving" ar truputį kitaip. Padariau start game (jau buvau įdėjas kompaktą, nes čytas iš usb paleidžiamas) ir nieko..., mmc nėra jokio failo. Ką aš blogai padariau?

3. Gal iš USB rakto netinka vartoti čytus? Bet kaip man iš mmc paleisti, jei rašo corrupt file (mc0:/BOOT/BOOT.elf turi būti?)? Ar reikia ulaunch programą įkelti vietoje čyto? Kad eitų paleisti?

P.s. ar yra programų kur galėčiau elf failus paleisti ar peržiūrėti?

Redagavo SilentMove

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

1. Kai pasijungi codebreaker elf ir sumirksi ekranas istrauk flash device.

2. Tj kad pasirenki cytus start spaudi ir start game ir viskas nieko nereikia kelti i mass. Ir dar reikia paziureti kokia zaidiomo versija ar ntsc ar pal. Ant ntsc tinka gameshark ir codebreaker o ant pal xploder.

3. Jokio ten cyto nereikia kelti. Per ulaunch pasileidi cheating device ir renkies kodus.

4. Tiesa sakant neieskojau ir nezinau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

1. Kai pasijungi codebreaker elf ir sumirksi ekranas istrauk flash device. - šitą gide išsiaiškinau, bet ačiū, praitą kartą kai ieškojau... kaip ir nepamačiau, nebent sumaišiau DUK su Gidais.

2. Ačiū, ir šitą DUK radau, dėl PAL ir NTSC cheating devices, tik kad be paaiškinimų. Dar ARMAX PAL regione tinka.

3. Tai užtenka pvz iš CD, MMC ar MASS pasileisti ir viskas? Nu pvz iš CD, visvien jį lauk gausi ištraukt, nors bendrai PS2 palaiko atminty tą programą.

4. PS2 emuliatorius turi tokią funkciją, tik man rodos kai elf atidarai, prašo žaidimo (iso,bin...).

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

2.ARMAX tinka ir pal ir ntsc bet jis neveikia su modbo cipu nes ner sukurtas ARMAX.elf

3.Supranti jei pas taves modbo cipas tai turi butinai is elf jungt cheating device. O jei koks geresnis (pvz:.dms,matrix..) tai gali ir is cd botint cheating device.

Ne į temą

P.S. Su modbo cipu negali botint is cd ,nes po 1 booto jis uzmiega ir negali bootinti is naujo.
Redagavo Lucario94

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pagrindinė bėda : nežinau koks čipas, bei nenoriu ardyti.

Noriu užduoti tokį klausimą : ar betkokį elf čytą galiu naudoti per USB raktą (tiksliai nežinau, bet pagal žiūrėtus DUK/Gidus/Forumo žinutes - taip.)?

3. Nu tai man iš usb flash rakto geriausias būdas. Dabar pasakysiu kaip aš darysiu :

Įdėjas Impaler AIO turėsiu uLaunchELF ir iš mass (usb rakto) paleisiu CB ir kai ekranas pasikeis biški ištrauksiu flash'a (jo įdėti nebereikia). Pasirinksiu žaidimą ir activate cheats, paskui įdėsiu žaidimą ir start game.

Ar teisingai viską padarysiu?

---------

P.s. kaip žinau daug cheating devices yra bootinami iš CD (gali pirkti), bet jei yra elf failas, vadinasi galiu ir paprastai per ulaunchelf iš mmc, mass ir t.t. paleisti.

Čia šitam forume sulaukęs kuo daugiau ir skirtingų atsakymų, labiau viskas aiškėja :P)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

taip padarysi teisingai, jo ikist nebereikia.

p.s. - teisingai, nors siaip rekomenduociau per mass naudoti, nes in mc tas codebreaker.elf nemazai vietos uzima, ypac jeigu padarysi update per neta, ar ivesi nauju kodu pats - tie nauji cheatai saugosi i mc ir atsiriekia sau nemazai vietos.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Iš USB man nepavykta, nu nežinau, man ekranas kaip ir pasikeičia biški, net garsas girdis, bet ištraukiu ir visvien juodas vaizdas, gal man per CD veiktų ar jis ne visiems čipams? Nes jeigu yra pirkti tokie dalykai ir neveikia žiūrim ant skirtingų čipų.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

labai keista. o tu naudoji butent Code BReaker 9.3 versija? zinai gal bandyk ji y MC instaliuoti. gal pavyks paleist :/

pala beje tavo cipas miegantis ar ne?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai būtent 9.3 versiją reikia naudoti? Aš čipo savo nežinau, vienas pirko jį senai ir man pardavė, sakė, kad geriausias čiperis Klaipėdoje čipavo, šiandien jaučiu atidarysiu. Bandžiau ten nuliuką ir trikampį laikyt, tik juodas vaizdas atsirado ir nieko.

O miegantis ar nemiegantis nežinau, sakyk kas miegančiam būdinga?

Man kiti ELF čytai visi pasileido, bet ir tai kažkuriam 1 žaidimą radau, čytai neveikė, bet ir žaidimas atsilikęs ten buvo.

Pvz aš nesuprantu CB vis atnaujina versijas ir panašiai užima, tai kiek ten tų žaidimų ten atsiranda? Reikia būtinai Update, kad žaidimų daugiau atsirastų ar kaip...

Į MC bandžiau, bet be CD ulaunch neužsikrauna, o su CD kai laikai R1, net PlayStation 2 užrašui nepasirožius užsikrauna.

Redagavo SilentMove

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O miegantis ar nemiegantis nežinau, sakyk kas miegančiam būdinga?

Miegantis kai uzkrauna viena cd kito cd jau neuzbotins nes cipas jau uzmiges.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Miegantis kai uzkrauna viena cd kito cd jau neuzbotins nes cipas jau uzmiges.

Kad aš kai čytus padariau, įdėjau tą žaidimą ir start paspaudžiau, tai pasileido. Nors čytai neveikė... o gal ką ne taip padariau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aisq veiks. Bet jei tavo cipas miegantis tau is to naudos nulis.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu man kai spaudžiau start (paleidęs iš CD xploder), tai po laiko žaidimas užsikrovė. Bet aš nesuprantu, kam tie sleep rėžimai reikalingi? Kokie + ir -?

O dar turiu action replay, užima 130mb~ ar aš jį į DVD galiu rašyt, nes galbūt veiks tik iš CD.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na tada kaip ir nemiega tavo. miega todel kad papildomai karta suveikes cipas kad be reikalo nekeltu temperaturos, nes jis tik karta yra aktyvus kai game'as yra paleidziamas. ne jei yra DVD tai y dvd, jei cd tai cd. ziurek i prierasus AR MAXo failo kuri parsisiuntei.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Naujausios temos

• Naujausi pranešimai

• Suprantu tavo ironija, bet tikrai galiu pasakyti pasižiūrėjus ar man patinka ką matau ar ne. Palygink su Witcher IV anons treileriu ir viskas bus aišku.
    • @WirmiS, mintys išsakytos neblogos. Gal būt tai bus ateitis, į kurią mus visus taip stumia, bet tai tikrai tinka nevisiems. Taip man patinka Netflix ir aš turiu ne tik jo, bet ir beveik visų stramingų prenumerata, bet neturiu Gamepass (PS+ turiu dėl onlaino). Žiūrėti filmą ir žaisti yra pramoga, bet visgi nėra tapatus dalykai. Aš žaidžiu tik tuos žaidimus, kurie man TIKRAI patinka, nes tai reikalauja laisvo laiko, kurio su amžiumi (iki tam tikros ribos) darosi vis mažaiu. Todėl aš labai smarkia pasirenku kam man skirti tą laisvaaikio laiką. Nepatikėsi, bet dar per kelis metus nesu paleidęs ne vieno PS+ gaunamų žaidimų, nes ko man reika praktiškai viską nusiperku. T. p. turiu ir gan nemenka fizinių movie diskų kolekcija tais pačiais sumetimais. Nežinau gal tai amžius, gal old school, bet aš nenoriu tik įjungti TV su įmontuotu Gamepasu ir kažką tai streamingu pažaist. Noriu turėti fizinę konsole, nupirkta žaidimą (nebūtinai fizinį diską), bet mano asmenynę licenciją. Kažakaip taip.
    • Na xbox po truputi tampa ne konsoline, servisu. o kaip zinia kompanijos pinigus uzdirba butent is parduodamo softo bei zaidimu, o ne is gelezies. microsoftas susipirko developerius ir dabar tampa vienu is stambiausiu leideju. xbox tampa prieinamas visur: telefone, tv, amazon fire stick. bet kas kas turi prieiga prie interneto tampa xbox. zaidimu biblioteka? kokia jei beveik visi zaidimai skaitmeniniai. diskai tampa tik kaip raktas, kad galetum atsisiust zaidima. diske dabar tik dalis zaidimo arba tokia jo versija kurios be patcho nepazaisi. baigsis zaidimo licenzija, jis dings is online parduotuviu ir tas diskas taps bevertis. Kitas dalykas del gamepass. cia gi tas pats netflix tik skirtas zaidima. tai stabilios pinigines iplaukos microsoftui. vien kaip padidejo prenumeratoriu skaicius isejus naujam COD. plius MS nepamirso ir konsoliu, nors tai jau nera prioritetas. MS dirba ties kazkokiu nintendo switch "konkurentu". kas del series s. taip visi supranta, kad tai sioks toks stabdis, bet vistiek zaidimai ganetinai gerai sukas ant jo. didziausia problema, kad si konsoliu karta lyginant su praejusia yra labai labai silpna. tiek hardwaro patobulejimu tiek exlusivu atzvilgiu. tas pats ps5 kiek jau jis gavo tu exlusivu? tikru, o ne ps4 remasteriu? sony beveik nebeturi jokiu pranasumu tik savo varda ir zaideju prisirisima. tas pats sony zingsnis i PC rinka. tai labiau desperacija norint uzdirbti. playstationui 30 metu ir jie niekad neleido zaidimu ant pc. o dabar kaip viskas pasikeite. atsirado gamepass analogas, zaidimai ant pc. beveik nera exlusivu. o dar prisiminkim kaip visais budais sony stengesi pamaisyti MS isigyti Activision. kiek teismu, apeliaciju.... o paziurim i zaidimu kieki kuris iseis is MS.. ir jie iseis ant visu konsoliu. MS jau ruosias kastuveliu pinigeliam srebti.. ir kaip patys ms sneka, tai dar ne pabaiga su developeriu pirkimais... p.s. sorry, bet nenaudoju as lietuvisku raidziu
    • ne nu aisku paziurejus traileri iskart gi galima pasakyt ar zaidimas bus hitas ar failas
  • 32 Dizainas

1. 1. Ar patinka naujasis PlayManija.lt dizainas?

• Taip
      • Ne
    2. 2. Kurį dizainą nuo šiol naudosite?

• PlayManija.lt 4.0
      • PlayManija.lt 3.5 Reboot
      • RetroManija
      • Laukiu PlayManija.lt 4.0 „dark mode“

• Naujausios viktorinos