Impaler

PlayManija.lt projekto 14-asis gimtadienis!

Rekomenduojami pranešimai

Pačiame PLM aktyvumo įkarštyje būdavo apie 240 pranešimų per dieną ? Aš pamenu kas tada dėjosi kiek veiksmo būdavo. Fun times.

Užvakar išsiunčiau naujienlaiškį 1000-iui aktyviausių PLM'o narių, kurie nėra buvo prisijungę po projekto atnaujinimo (t.y. 2019 lapkričio 1) ir yra parašę daugiau nei 20 pranešimų. Šiam momentui beveik trečdalis jų jau perskaitė laišką, tikiuosi nepasididžiuos ir užeis pasilabint. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

240 postų per dieną nelabai pamenu, gal po 100 būdavo ir daugiau, bet 240 čia gal buvo tarpas kai aš nesilankiau

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na taip, tada dar PLM atnaujinimas nebuvo iki galo baigtas :) Pasiskelbt per naujienlaiškius reikia tik kai viskas gatava ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ka tik 240 budavo sakai ? hmm pamenu buvo laikas kai mano budavo per diena vieno nemazai ?

as galvojau karantinas tai super laikas leist naujus zaidimus nes visi dabar lost noretu kazka naujo , o cia atvirksciai bus, beveik nieko negausim dabar. p***

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@scalman 240 postų per diena, tai ten turbūt vien tik tavo buvo 60% postų ???

Redagavo narkata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.